Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нити су питали Бугарску нити је било проблема.Та дебата је била драпешки.Мижи Асан да ти баам.:hahaha:

ako mislis da ces da se utesis sa to sto kazes da Bugarsku nisu pitali onda nek ti bude :hahaha:

ja bar zivim u FYROM i vidim da americki ambasador ima vecu vlast od premijer :rotf:

nista strasno brate
male siromasne drzave su uvek bile marionete

ako mislis da ces da se utesis sa to sto kazes da Bugarsku nisu pitali onda nek ti bude :hahaha:

ja bar zivim u FYROM i vidim da americki ambasador ima vecu vlast od premijer :rotf:

nista strasno brate
male siromasne drzave su ovek bile marionete

Брате после пада Југославије цео Балкан је једна велика марионета.А Бугарска ту предничи.

celi balkan je na neki nacin marioneta tu si u pravo
ali vi ste prvaci
kos vas kako kaze megunarodna zajednica tako ce da bude

cim imaju takvu javnost Fuera,Riker ... sta drugo da se kaze :D

Брате па ти исти људи су свугде.Одавде иду и у Бугарској и где има потребе.Сами улазак у НАТО и ЕУ је једно велико предавство.Кад постанеш члан ЕУ и НАТО онда си марионета са тапијом.:dash:

lepo vracate grcima

sto nisu priznali kosovo i skroz podrzavali vas u ratova u jugoslaviji kao i sto nisu dali da budete bombardirani od njihove baze :super:

Овим постом си доказао ваш менталитет.Увек да се лижете.Шта се сада гребеш?Хочеш придобити Српске форумаше?Јадан си брате .Дај бар не причај да си из Скопља.

Брате па ти исти људи су свугде.Одавде иду и у Бугарској и где има потребе.Сами улазак у НАТО и ЕУ је једно велико предавство.Кад постанеш члан ЕУ и НАТО онда си марионета са тапијом.:dash:

pricas za ankete ali znas li da u sve ankete i onu od DNEVNIK preko 90% od narod je za EU i NATO
to sto vas zajebavaju je drugo
ako nepostanes bice jos gore

na balkanu nemozes da ne bude su NATO dok svi ostale okolo njih su u NATO
vas slucaj je ocajan
ako ne ugjete u NATO posebno imate bezbednosni problem

Овим постом си доказао ваш менталитет.Увек да се лижете.Шта се сада гребеш?Хочеш придобити Српске форумаше?Јадан си брате .Дај бар не причај да си из Скопља.

toliko uvidis ti

ja sam realan i mrzim nepravdu

nemoze Grci da ne priznaju Kosovo a Srbija da priznaje ime Makedonija
to nije u redu

u ovu situaciju branim grke i ne vidim kako to ja dobijam srpske forumase na Bugarsku stranu

pricas za ankete ali znas li da u sve ankete i onu od DNEVNIK preko 90% od narod je za EU i NATO
to sto vas zajebavaju je drugo
ako nepostanes bice jos gore

na balkanu nemozes da ne bude su NATO dok svi ostale okolo njih su u NATO
vas slucaj je ocajan
ako ne ugjete u NATO posebno imate bezbednosni problem

Епа виш да сам у праву?Замало цео свет је једна велика марионета а ти ми причаш о Балкану.Ипак Бугарија предничи у марионетству.И ту вам скидамо капе.

Епа виш да сам у праву?Замало цео свет је једна велика марионета а ти ми причаш о Балкану.Ипак Бугарија предничи у марионетству.И ту вам скидамо капе.

brate Bugarska ako ne ide u NATO moze odma kod Ruse i to znaju i uvek mi cemo da budemo tretirani drugacije od vas i ne samo zbog to nego i zbog to sto smo veci,jaci...

vi znate da ste jedna tacka zato i molite da ugjete a i oni znaju to i znaju da nemate gde da idete pa zato i ne im se zuri da vas prime nego vas muce...

i znaju da mogu vas da nateraju da progutate sve sto vam daju
to je realnost i to sam znas ali valjda od sram neces priznati tu na forum

brate Bugarska ako ne ide u NATO moze odma kod Ruse i to znaju i uvek mi cemo da budemo tretirani drugacije od vas i ne samo zbog to nego i zbog to sto smo veci,jaci...

vi znate da ste jedna tacka zato i molite da ugjete a i oni znaju to i znaju da nemate gde da idete pa zato i ne im se zuri da vas prime nego vas muce...

Е у томе је разлика.Ви сте то прогутали толико дубоко да није остало место за нас:hahaha:

Е у томе је разлика.Ви сте то прогутали толико дубоко да није остало место за нас:hahaha:

pusti Bugarsku mi 50 godina smo tapkali u mesto i sad smo pred vas ,ali ako ces se osecati bolje kad kazes ovakve stvare nek ti bude

ali stanje u ''Makedonije'' je vise od alarmantno

dok u Bugarsku ima milijarde stranih investicija kod vas se debatira jeste li anticki ili slovenski...dal imace Smizla u centru Skopja ili ne ....

Ма то знам.Ја цело време ти говорим да сте сунцокрети а ти ми причаш о некакву јаку Бугарску.

pusti Bugarsku mi 50 godina smo tapkali u mesto i sad smo pred vas ,ali ako ces se osecati bolje kad kazes ovakve stvare nek ti bude

ali stanje u ''Makedonije'' je vise od alarmantno

dok u Bugarsku ima milijarde stranih investicija kod vas se debatira jeste li anticki ili slovenski...dal imace Smizla u centru Skopja ili ne ....

Ја не знам о каквим инвестицијама говориш?То што сте постали слуге ЕУ се не зове инвестиција.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back