Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Šta se ovo dešava sa postovima? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Слепац.Агресија се вршила баш из земљу ваших брача ГРка.НАТО окупатори су се искрцали у Солунском пристаништу.Користили су ГРчку,МакедонскуЦрногорску и Бугарску територију.Али проблем је у томе што ви немате му...да да то јасно и гласно кажете Грцима него нападате слабијег.Примили су деце на одмору.Дрн дрн јарина.Велика посла су урадила.Ја на овакве глупости не би ни обратио пажњу а не да напижем пост о томе.
Evo, i forum protestuje zbog ove teme.nemam pojma ni zasto je pokrenuta ova rasprava - Makedonci iz samo njima znanih razloga pokrecu ovakve teme i posle se ljute kada po postovima vide da nisu niti ce skoro biti tako omiljeni u Srbiji. Rasprava se moze terati u nedogled jer vecina nas u Srbiji daleko vise voli Grke ili u najgorem slucaju nemaju nista protiv njih dok sa BRJM to nije slucaj. Rasprava moze da prestane jer nikud nema svrhe, poznat je stav i njih i nas.
Јел се сећаш како је дочекано на десетине хиљада српске деце у грчким породицама???
To si potpuno u pravu.Hocemo nas deo!!!!TAČNO!!!! SAMO IZ ŠUMADIJE JE JEDNE GODINE OTIŠLO OKO 500 DECE, KOJU SU UGOSTILE NEKE GRČKE PORODICE.... A I KOLIKO SE SEĆAM ZA VREME BOMBARDOVANJA JE NAJVIŠE POMOĆI STIZALO IZ GRČKE....
Grci ili Makedonci minekako dodje kao da moram da napravim izbor Srbi ili Šumadinci....???A nemam protiv Makedonaca ništa... Dobri su i oni ljudi... nije ni njima lako sa Albancima... ako ovako nastave "poješće" ih za par godina... A ako Albanjerosi uzmu i pola BJR Makedonije, mi smo naje***i...
Treba da popuste oko ovog imena sa Grcima i da uzmu nešto kao Severna Makedonija ili Vardarska i konačno budu normalna zemlja... Meni ih je baš žao kad vidim negde da ih predstavljaju sa onim ružnim nazivom Former Yugoslav Republic of Macedonia... baš ružno!!! Zamisli samo da je Former Yugoslav Republic of Bosnia and Herzegovina.... Fuuuuj... tri metra naziv države....
A možda je i njima i nama načinjena nepravda... Nije fora da samo ovaj "srpski deo" Makedonije tj. Vardarska bude sada samo Makedonija, a ono što su uzeli Bugari Pirinsku Makedoniju i Grci Egejsku ostane tim državama... Pa bre za šta su ratovali neki Srbi u balkanskim ratovima...???!
Grci ili Makedonci ?
Ne poznajem ni jednog Grka. Sa druge strane mogu se pohvaliti mnogobrojnim makedonskim poznanstvima. Iako mi je jedna od omiljenih zabava zezati ih da su Grci i slične gluposti, moram priznati da ne poznajem prijatnije ljude.
Mi Srbi uvek glumimo neke žrtve i žalimo se kako nas pritiskaju sa svih strana. E pa Makedonce stvarno pritiskaju sa svih strana, bez uzroka. Gde je solidarnost.
Vlast je vlast, narod je narod. Uvek biram Makedonce preko bilo koga. Oni su naši.
nemam pojma ni zasto je pokrenuta ova rasprava - Makedonci iz samo njima znanih razloga pokrecu ovakve teme i posle se ljute kada po postovima vide da nisu niti ce skoro biti tako omiljeni u Srbiji. Rasprava se moze terati u nedogled jer vecina nas u Srbiji daleko vise voli Grke ili u najgorem slucaju nemaju nista protiv njih dok sa BRJM to nije slucaj. Rasprava moze da prestane jer nikud nema svrhe, poznat je stav i njih i nas.
Ma mozes ti da se napases komunistima i to domacim![]()
[/B]
Глупљег поста до сада нисам прочитао.Па теме се отварају и о Хрватима па се Срби после љуте зашто вако или онако.Отварају се теме и о Шиптарима па опет исто.Форум је ово.Ваше је право кога више чете волети а наше је да одбранимо то за што мислимо да смо у право и да вам укажемо на грешке.Расправу могу да прекину модератори а тебе нико те није довуко на тему са силом.
a ti mislis da grcka, albanija i bugarska nezvocka Makedoniji. Smesan si. Nisu Makedonci krivi za nezavisno kosovo. Ali je kosovo sada postalo opasno uporiste terorista i separatista, drzava bez zakona, drzava kriminala i droge.Glup si ti kad nikako da skontas da "vasim ukazivanjem na nase greske" samo stvarate kontra efekat. Dosta je ljudima u Srbiji da ih susedi savetuju, kritikuju i optuzuju za sve svoje unutrasnje probleme. Taj problem sa Grckom je vas a ne problem Srbije a da ce neko da promeni stav o vama posle svega sto ste uradili Srbiji oko KiM je nerealno. Jeste to vasa vlada uradila ali ste tu vladu birali vi sami a prilikom priznanja Kosova je samo jedan Srpski poslanik bio protiv. Toliko o vama, vasoj inteligenciji i doslednosti. Vozdra, slobodan si.![]()
a ti mislis da grcka, albanija i bugarska nezvocka Makedoniji. Smesan si. Nisu Makedonci krivi za nezavisno kosovo. Ali je kosovo sada postalo opasno uporiste terorista i separatista, drzava bez zakona, drzava kriminala i droge.
Sve lose sa kosova ide u Makedoniju, Makedonci se drze za sad dobro i ispravljaju "srpske greske" tako da sam na vasem(ima vas mnogo) mestu ne bi, optuzivao Makedoniju. Slobodan si, ali sad stvarno, setaj.![]()
Jos jednom glupost na videlu - pa Kosovo i Metohija je to bila i pre ' 99-te godine ali su nam ipak oteli pokrajnu. Tu otimacinu ste vi BRJM-ovi prihvatili tako da ste sami sebi napravili problem. A to da li vam vazni faktori kao sto su Albanija i Bugarska zvacaju je budalastina jer vas nicim nisu ucenili da priznate Kosovo. Takodje bih te molio da Grcku ne uplices u te zemlje jer su imali principijalan stav oko Kosova kao i oko vaseg imena. Znam da jako tesko podnosite to sto ste izgubili sve prijatelje u svom okruzenju ali preboli to. Pametnije bi ti bilo da se opredelis gde ces ziveti za 10ak godina kada Albanci opet nagrnu a vi izgubite podrsku i od USA.![]()
Ma grcka nema ama bas nikakva prava da se buni oko imena Makedonija.
A ja cu za 10-ak godina kao i sad zdravje Boze ziveti u Arandjelovcu(Srbija)![]()
Ma grcka nema ama bas nikakva prava da se buni oko imena Makedonija.
A ja cu za 10-ak godina kao i sad zdravje Boze ziveti u Arandjelovcu(Srbija)![]()