Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да ћу да ценим и волим ону државу и онај народ који цени моју државу и мој народ.

Грци, као озбиљан народ, који зна шта је држава, нису признали КиМ, сјајни су домаћини нашим туристима. Тамо се осећам угодно, као код своје куће, чак ми ни језичка баријера није неки проблем, јер људи кад желе да те разумеју и да ти помогну, разумеће те и помоћиће ти без обзира на језик којим говоре.

Наравно да ћу да ценим и волим ону државу и онај народ који цени моју државу и мој народ.

Грци, као озбиљан народ, који зна шта је држава, нису признали КиМ, сјајни су домаћини нашим туристима. Тамо се осећам угодно, као код своје куће, чак ми ни језичка баријера није неки проблем, јер људи кад желе да те разумеју и да ти помогну, разумеће те и помоћиће ти без обзира на језик којим говоре.

Ja iskreno volim i postujem kao narod i Grke i Makedonce bez obzira na neke lose poteze njihovih vlasti prema nama...narod je nesto drugo !

30218id.jpg
1jp3c9.jpg

:super:

Poslednja izmena:
Ja iskreno volim i postujem kao narod i Grke i Makedonce bez obzira na neke lose poteze njihovih vlasti prema nama...narod je nesto drugo !

Не мислим ја да су Македонци лоши као људи, али њихова власт, дакле људи који они бирају, нам у јако дугом
периоду забијају нож у леђа.
Сети се и оног прегласавања у председништву Југославије и како се Тупурковски понео...да је он тада другачије
гласао можда би и распад државе био спречен, или би се можда одиграо са далеко мање жртава, а можда би
чак био потпуно миран разлаз.

Знаш, има нас који дуго памтимо.

Зар Македонцима није јасно шта је следеће на реду и они у таквим околностима да признају КиМ?! Сулудо.

Poslednja izmena:
Македонија је независна држава, народ који тамо живи је најсличнији Србима према томе мој глас би у неком контексту ишао њима. Међутим, с обзиром на некоректан став државе Македоније и генерално један невиталан приступ живота гдје су им Шиптари много дражи него Срби (барем политички) дражи би ми били Грци, а генерално мислим да Македонија има јако ружну перспективу.

Евентуални спас за тамошњи православни живаљ би било снажно везивање за моћну Србију која ће своја крила прије или касније размахнути, међутим та врста свијести још увијек не постоји код данашњих Македонаца и тај став уважавам. Ипак, као последица таквог става гдје није јасно ко је пријатељ а ко непријатељ, а узимајући у обзир величину данашњег македонског народа, демографске трендове, те агресивну политику Шиптара може бити врло извјесно да ће резултат бити асимилација избјелгих Македонаца под налетом Шиптара са сусједним народима у првом реду Србима и Бугарима, а могуће је и са самим Шиптарима.

Свакако да се нимало не радујем том развоју ситуације, међутим реалан је. Македонци, памет у главу. Не заборавите ко вам је увијек био пријатељ и какав-такав заштитник.

Грци, као озбиљан народ, који зна шта је држава, нису признали КиМ, сјајни су домаћини нашим туристима.

Па нису јер се плаше овога.

Macedonia Is GREECE
Kosovo Is SERBIA

oki1987,Makedonci su TITOV izmišljen narod,kao i Crnogorci ... **** državu kojoj je Albanija zapad :D :D :D

Што су онда Грци признавали Македонце до 1923?Зашто су очили тада другачије?
GreekCensus-declaingMacedonians-1.jpg

Зашто су Срби учили у школским књигама пре 130 година да су Македонци нај старији Словени на Балкану?
Srpska.jpg

Што су Срби писали о Македонцима у свим књигама као посебан народ пре 130 година?
despot-durad-brankovic-p128-1.png

IZVOR: “Despot Đurađ Branković: gospodar Srbima, podunavlju i zetskom primorju” By Čedomilj Mijatović, 1880, str. 128.

Смешни сте сви....Мислим на вас националисте.

Па нису јер се плаше овога.

А Македонци се тога не плаше. Четвртина становништва Вам је арнаутска а Ви и даље подржавате њихов експанзионизам. Нема оправдања за оно што је Македониај урадила Србима.

А Македонци се тога не плаше. Четвртина становништва Вам је арнаутска а Ви и даље подржавате њихов експанзионизам. Нема оправдања за оно што је Македониај урадила Србима.

Ово да неко прочита помисличе да смо вас клали.

Не знам ко је кога малтретирао у првој Југославији.

Где сте ви били када су нас грци клали 1946-1949?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back