Grci ili Makedonci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odavno ne procitah post koji je tako pristojno a sa tako malo reci rekao sve sto treba da se kaze.
Svaka cast.

Да свака част.Некако се морају да се искупе јер ако су пречекали 10000 деце пустили су 50 000 војника НАТА и неколико авиона изнад нас да доџу код вас.Да добро си запазила.

Jesu li pravoslavci ? Jel verujete u istog boga, tj. ista su vam vjerska uverenja ?

Е па није исто за Српског попа кои је тежак националиста под управом грка.

Нас на пример Руси обожавају и њихов патријарх али су Срби проблем.

Да свака част.Некако се морају да се искупе јер ако су пречекали 10000 деце пустили су 50 000 војника НАТА и неколико авиона изнад нас да доџу код вас.Да добро си запазила.

Zaboravio si da je vaša zemlja bila polazna tačka za kopnene operacije. Zaboravio si da je vaša zemlja mogla da bude legitiman cilj za raketna i artiljeriska dejstva jer se iz nje vršila agresija na našu zemlju. A stvarno mi nije jasno zašto su se sažalili...trebali ste i vi da budete 78 dana u skloništima kao naša deca.

Ово да неко прочита помисличе да смо вас клали.

Не знам ко је кога малтретирао у првој Југославији.

Где сте ви били када су нас грци клали 1946-1949?

Ma u orvoj Jugoslaviji je otisao najgori dio srba da uspostavlja upravu u Makedoniji. Neinteligentno vodjstvo zbog takvih smo i mi najebali kasnije.

Znaci ti nisi zahvalan sto su Srbi oslobodili Makedoniju od Turaka? Jos ti je majka Srpkinja....

na svu srecu vecina Makedonaca i Makedonki jeste zahvalna.

MAKEDONCI :worth::worth::worth::worth::worth::heart:

441px-Makedonci_NOF_2.JPG

Jesu li pravoslavci ? Jel verujete u istog boga, tj. ista su vam vjerska uverenja ?

Ти то као муслиман(мислим да си муслиман)не можеш сватити.Муслимани често ратују ,кољу се измеџу себе али кад је ислам у питању онда су једно исто.Предност ислама је што има механизме и начине да веже муслимане.Ви имате једну вредну космополитску вредност коју нама звучи добро али у пракси радимо глупости које верујем муслиманском свету су смешни.Ево како гласи:"Муслиман има троје брача:брат по крви,брат по религију и брат из друге религије".A ми?Чак и Срби са којима смо живели 50 година кажу да је наша црква секта.Без разлике што имамо исте обичаје исту веру.Ми као Македонци смо највише имали штете од наше браче по религију.Нажалост.

Слепац.Агресија се вршила баш из земљу ваших брача ГРка.НАТО окупатори су се искрцали у Солунском пристаништу.Користили су ГРчку,МакедонскуЦрногорску и Бугарску територију.Али проблем је у томе што ви немате му...да да то јасно и гласно кажете Грцима него нападате слабијег.Примили су деце на одмору.Дрн дрн јарина.Велика посла су урадила.Ја на овакве глупости не би ни обратио пажњу а не да напижем пост о томе.

Slepac ti tata. Grčka je u NATO i normalno da ima obaveze. A šta ste vi? Dali ste doope amerima misleći da će da va zaštite a dobili ste ono što i zaslužujete. Mislili ste da ako požurite i priznate nezavisnost naše teritorije da će vas mimoići...i tu ste se zaebali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back