Pozdrav, imam dijagnozu BPD (Borderline personality disorder) granicni poremecaj licnosti, pa vas molim sve vas koji imate isti da se javite preko ovog foruma, kako bi bili jedni tu za druge. Btw nova sam na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti na dobrodoslici, btw svidja mi se tvoj nickname..a nadam se da znas legendu o "Loreli"Dobrodosla Iris, nadam se da ce ti se neko javiti, ali malo je kasno pa...![]()
Требао би да ти се јави длугомир?Pozdrav, imam dijagnozu BPD (Borderline personality disorder) granicni poremecaj licnosti, pa vas molim sve vas koji imate isti da se javite preko ovog foruma, kako bi bili jedni tu za druge. Btw nova sam na forumu.
hvalaHvala ti na dobrodoslici, btw svidja mi se tvoj nickname..a nadam se da znas legendu o "Loreli"![]()
ma cuti bre...............treba nam "sveza krv".Поздрав, и бежи одавде. Јер овде можеш само још више да отупиш.
Ima dosta preklapanja simptoma izmedju graničnog i bipolarnog.Evo, nisam dijagnoziran (osim za bipolarni), ali bih sa velikom ubedjenoscu rekao da imam to.
Ne @kojekude2022'Е л' мото ове теме: И да сам нормалан, до сад би полуђ'о?![]()
'Е л' мото ове теме: И да сам нормалан, до сад би полуђ'о?![]()
Ne @kojekude2022
Nije.
I jedan savet:NE VERUJTE uvek psihijatrima
.Njihovo je da nakače što više dijagnoza ..
To im je najlakše.Lupiti DG, tutnuti lek i "marš napolje!"
Preispitajte sebe.
Ne kažem da nešto ne treba lečiti ...
Baš tako .По мени, исти став тврдимо. Све присутније у свим областима алопатске медЕцине: нове дијагнозе, померање граничниих параметара да би се раније кренуло са фармаколошким терапијама.
Не знам да ли је дозвољено, али могло би се овде на Психопатији направити више, надам се, солидних тема у вези са тим.Baš tako .
Uvek sam za ono -pričaj sa osobom , saslušaj je , shvati je ili bar pokušaj da je shvatiš .
.Pomozi bez otrova , bez toksina.
Dovoljno je toj osobi ta količina toksina koju već nosi u sebi ..
Na žalost ..To nije tako .
Znaš kako .Не знам да ли је дозвољено, али могло би се овде на Психопатији направити више, надам се, солидних тема у вези са тим.
На пример (износим цртице, ви уметњаци то лепо спакујете у смислен наслов), колико треба бити луд/наиван/индоктриниран/глуп (не глупа, никако не глупа, само глуп), па поверовато да узимањем пар милиграма дневно било које супстанце се можете излечити.
Шта је заправо болест? А шта излечење (исцељење)?
Recimo..Ali bez garancije da se simptomi kroz izvesno vreme neće vratiti ..Па у ствари што се тиче опојних дрога и блокатора, донекле.
Не тврдим да се не може нешто произвести бомбоницама, већ да се не може излечити.
Колико схватам, код психо терапија, лекови служе да примире симптоме или одморе неке нерве или неку претерану нервну активност, са идејом да ће то касније остати у смиреном стању и када се после одређеног времена дозе смање и на крају укину.
Код тих тегоба и има неке логике и шансе.Recimo..Ali bez garancije da se simptomi kroz izvesno vreme neće vratiti ..