Grand Theft Auto Srbija

• Začetnik teme Začetnik teme *ABC*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskren da budem ocekivao sam nesto drugo do onog dobijenog. Jedino sto me je podsecalo na "srbiju" bio je stojadin i nis vise. Ocekivao sam zastavine kamione, rabu, ficu (ovog nama svima dobrog znanog sa ulice, a ne onog ranijeg), juga, ocekivao sma da ce panduri da voze stojadina, pezoa i punta, ocekivao sam punta da cu zateci, po nekog opela i jos po neko vozilo. Zapravo od voznog parka sam najvise i ocekivao. Ocekivao sma da cu videti ono sto vidim na nasim ulicama. E da, ocekivao sam i da cu zateci negde ikarbusov autobus ali to nisam zatekao, nego neki drugi bus je bio, ali nikako domaci.
Ono sto je bilo dobro bilo mi je sa bandama sto su promenjene u navijace (nase bande :lol: ).
I da budem iskren sto se tice voznog parka (a zato sam i kupio ovaj dvd) to sam ocekivao puno drugacije od onoga sto sam video, a sto je najgore kad sam posle dva dana nasao na web-u da sam mogu da menjam vozni park u gta poludeo sam. . . Jer zapravo nista drugo i nije uradjeno vec samo poskidao sa web-a gomila fajlova, ubacena u igricu i to je to. . .

Ma bre ovo sto je ovaj decko uradio moze da se uradi za manje od mesec dana. Pa svi automobili imaju da se skinu na NET-u. Mozda je napravio ficu stojadina i to je to. I uzeo paint i inmenjao neke bilborde. Pa bre Srbija, a glavni lok crnac. Srbija a grad pun americkih zastava. Ja cekam da jedan moj drug zavrsi obaveze na FAX-u i da okupimo ekipu i da se bacimo na posao da napravimo BG. Jes da ce to da traje bar jedno 5 meseci, al s obzirom da ce GTA4 izaci za jedno godinu dana a bice ga tesko editovati onda mislim da ce ovo biti cool.

Kao prvo , GTA IV izlazi za dva meseca. A kao drugo, to ce ti bato biti ogroman posao, jer ces morati kao prvo da predjes CEO BEOGRAD i onda da crtas modele, pravis zgrade, onda pesake, pa automobile, pa animacije, pa sve to uprogramirati lepo. Ceo rockstar team je jedva uradio SA za dve godine, a ti i ortak cete BG za 5 meseci? nema sanse brate...

Mozda i uspes za jedno 5 godina ako pozuris. Menmi je za ovo trebalo 6 meseci, i to sam dosta modela samo preradio. Za jedan realan model auta ti treba bar mesec dana, i to ako bas znas da radis u 3D maxu, pa srecno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back