Ta misija se predje tako sto opet instaliras GTA SA i onda je predjes sa izvornim autom, i kad predjes tu musiju onda vratis nazad Srbiju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko ja znam a i isprobao sam multiplayer za GTA SA a za srbiju ti nece raditi.ivam91:kad bi mogao i multiplayer da se igra sa srbijom...

Imao sam obicen SA i radilo je extra.,instalirao SA srbiju stane kod connecting i nece dalje...instaliram opet obican SA i radi....*ABC*:Radi multiplayer i sa GTA Srbijom, probao sam, 100% radi.
prvo smanji slova jer to znaci da se deres...drugo ne znam gde ima da se skine besplatno al imas da kupis na ulici....PLIVAC THE BEST:IVAM91 MOZES LI MI RECI GDJE MOGU SKINUTI GTA SRBIJA.NARAVNO BESPLATNO
ja nisam iz srbije.ja sam iz bih pa se ovdje nema nigdje kupit.ivam91:prvo smanji slova jer to znaci da se deres...drugo ne znam gde ima da se skine besplatno al imas da kupis na ulici....
pozzz
ne znam sta da ti kazem...PLIVAC THE BEST:ja nisam iz srbije.ja sam iz bih pa se ovdje nema nigdje kupit.
pa da, tako sam i mislio, samo menja fajlove, kao sto sam ja napravio svoj potpis u cs-u i prevodio neke igre na srpski..mnogo volim to da radim! ima da nabavim taj 3d max, da ga malo proucim i onda pravim GTA MarinkishKr$t@:brate verovatno je morao da modelira automobile, crta zastave, bilborde i tako te stvari. znaci 3ds max+ photoshop itd...onda je samo te modele posle integrisao u GTA SA file-ove.

vjerovatno ce mi danas poslati rodjak iz beograda.pozzivam91:ne znam sta da ti kazem...
Kako nema???PLIVAC THE BEST:ja nisam iz srbije.ja sam iz bih pa se ovdje nema nigdje kupit.