Grand Theft Auto Srbija

• Začetnik teme Začetnik teme *ABC*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
markoca:
Ako jos pita neko glupo pitanje, bome ocu.....
a sta je to ban
c018.gif
:lol;

ljudi ja sam onaj koji je napravio oreginalni GTA Belgrade koji je i pokrenuo srpske moddere iz mrtvila :). Sada se pripremam sa mod GTA : Srbija [redno ime] koji ce biti pravi TC sa sve misijama i novim gradom. Beta izlazi za jedno mesec dana i ako bog da i nadjem scriptera i mappera izaci ce jedan deo grada sa tucom navijaca [zvezda vs partizan]

*ABC*:
@bufla, to sto izbacuje je do kompa, nesto od komponeneta kompa ne stima sa igrom kako treba ( nemora da znaci da je slab komp )

Jako cesto dajesh ovaj odgovor...jel ti palo na pamet da je mozda mod bagovit a ne da su svima kompovi krivi.
Svaka tebi cast na trudu,ali instaliram kuici-baguje,instaliram na poslu-baguje,dam ortaku baguje...a sam GTA:SA radi normalno na istim mashinama.

Pa znas kako, npr ja nemam uopste jak komp, imam sempron 2300+ (radi na 1.66 Ghz) , graficka Geforce 4 Mx4400 , 256 MB RAM-a i bradi super, a u igraonici pored mene na mnogo jacim kompovima se baguje, tako da neznam stvarno u cemu je problem. Mislim da je do kompa, verovatno nesto od komponenata ne odgovara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back