Ella_RASTA
Početnik
- Poruka
- 23
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa super!to je super!!!.MEAN MACHINE.:Ja sam jedared za voljenu osobu nacrtao grafit (pravi grafit a ne oni skrabopisi 'volim te') isflekao sam se ceo i trajalo je duze nego sto sam mislio,al je na kraju vredelo :wink:
Hocu ja! Hocu ja !!.MEAN MACHINE.:Pa ko hoce da ide sa mnom da vidi to cudo nek se javi![]()
Mada sam ja ispao kreten sto sam ga nacrtao na horizontalnoj podlozi pa su ga zli ljudi i kisa upropastili![]()
![]()
![]()
Jaoj jaoj jaoj.MEAN MACHINE.:Stani u red devojcice![]()
![]()
![]()
hej ocu i ja da vidim to cudo!!!.MEAN MACHINE.:Pa ko hoce da ide sa mnom da vidi to cudo nek se javi![]()
Mada sam ja ispao kreten sto sam ga nacrtao na horizontalnoj podlozi pa su ga zli ljudi i kisa upropastili![]()
![]()
![]()
Pa bila je pricha o tome...tj. ja sam postavila temu,ali niko nije mogao...te ovo te ono...znash kako...i na kraju je propalo.. :?.MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
Bilo bi lepo kad bi se medjusobno upoznali mi koji se ne znamo![]()
A onda vas vodim...znate vec gde![]()
![]()
![]()
Pa znash kako...dechica kao ja idu sada u shkolicu.MEAN MACHINE.:Pa kakve veze ima...siguran sam da ima desetak nas koji podrzavaju takvu ideju...
Da okacimo temu? Gde? Sta mislis?
pa bolje za neki raspust...vikend... otkud znam...postavi temu pa cemo se dogovoriti 8) Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
Ella_RASTA:Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
JaH GirL je postavila temu,pa recite sta mislite o tome!!!.MEAN MACHINE.:Ella_RASTA:Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
Pa kazem ja...za sada nas ima troje (JaH GirL,ti i ja)