Ella_RASTA
Početnik
- Poruka
- 23
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa super!to je super!!!.MEAN MACHINE.:Ja sam jedared za voljenu osobu nacrtao grafit (pravi grafit a ne oni skrabopisi 'volim te') isflekao sam se ceo i trajalo je duze nego sto sam mislio,al je na kraju vredelo :wink:
Hocu ja! Hocu ja !!.MEAN MACHINE.:Pa ko hoce da ide sa mnom da vidi to cudo nek se javi![]()
Mada sam ja ispao kreten sto sam ga nacrtao na horizontalnoj podlozi pa su ga zli ljudi i kisa upropastili![]()
![]()
![]()
Jaoj jaoj jaoj.MEAN MACHINE.:Stani u red devojcice![]()
![]()
![]()
hej ocu i ja da vidim to cudo!!!.MEAN MACHINE.:Pa ko hoce da ide sa mnom da vidi to cudo nek se javi![]()
Mada sam ja ispao kreten sto sam ga nacrtao na horizontalnoj podlozi pa su ga zli ljudi i kisa upropastili![]()
![]()
![]()
Pa bila je pricha o tome...tj. ja sam postavila temu,ali niko nije mogao...te ovo te ono...znash kako...i na kraju je propalo.. :?.MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
Bilo bi lepo kad bi se medjusobno upoznali mi koji se ne znamo![]()
A onda vas vodim...znate vec gde![]()
![]()
![]()
Pa znash kako...dechica kao ja idu sada u shkolicu.MEAN MACHINE.:Pa kakve veze ima...siguran sam da ima desetak nas koji podrzavaju takvu ideju...
Da okacimo temu? Gde? Sta mislis?
Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
Ella_RASTA:Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
JaH GirL je postavila temu,pa recite sta mislite o tome!!!.MEAN MACHINE.:Ella_RASTA:Ej to bi bilo dobro(mislim na upoznavanje).MEAN MACHINE.:Pa aj stvarno jel ovde postoji neko okupljanje i upoznavanje clanova il nesto slicno?
![]()
![]()
Pa kazem ja...za sada nas ima troje (JaH GirL,ti i ja)