Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako lepe vesti za nas koji smo često koristili tu liniju. Mada sam takođe pročitao da ova odluka neće uticati na dalje planove gradske uprave, a ti planovi obuhvataju pravljenje pešačke zone od Studentskog trga, što će reći izmeštanje trolejbuske okretnice. Mislim da je to apsolutno besmisleno jer već imamo pešačku zonu na nekoliko desetina metera odatle - Knez Mihailovu.

Siroti kontrolori, kuvane im ruke u rukavicama
sve mi ih žao :roll:
dal njih iko kontroliše?
jako ružne scene kada onako u čoporima uleću u autobuse (usključivo sa klimom) i proverava svaki od njih svakome karte ne bi li što pre "ispunili normu"
ulaz na ž.stanice pančevački most,karađorđev park i vukov spomenik naj odvratnije za videti.
po 10ak njih sedi i svaki ti ponaosob čekira kartu.

dal njih iko kontroliše?
jako ružne scene kada onako u čoporima uleću u autobuse (usključivo sa klimom) i proverava svaki od njih svakome karte ne bi li što pre "ispunili normu"
ulaz na ž.stanice pančevački most,karađorđev park i vukov spomenik naj odvratnije za videti.

Ipak rade klime u busevima?

Jako lepe vesti za nas koji smo često koristili tu liniju. Mada sam takođe pročitao da ova odluka neće uticati na dalje planove gradske uprave, a ti planovi obuhvataju pravljenje pešačke zone od Studentskog trga, što će reći izmeštanje trolejbuske okretnice. Mislim da je to apsolutno besmisleno jer već imamo pešačku zonu na nekoliko desetina metera odatle - Knez Mihailovu.
taj plan izmestanja okretnice sa studentskog trga nije nista novo
on je posotjao jos pre 20 i vise godina
cak su mom drugaru svojevremeno srusili garazu je su tu planirali okretnicu ali kao sto tad nista na kraju nije uradjeno, mislim da nece ni sad..
postoje ozbiljni imovinsko pravni problemi na mestu gde je planirana okretnica na dorcolu i osim ako ne smisle novo mesto od cele price nema nista.

dal njih iko kontroliše?
da stvarno ruzno sto ljudi rade svoj posao i traze od putnika da pokazu karte :mrgreen:

da stvarno ruzno sto ljudi rade svoj posao i traze od putnika da pokazu karte :mrgreen:
radi se o tome da oni ne rade svoj posao.
umesto da idu po autobusima,oni se svi potrpaju na jednu istu lokaciju i iste ljude proveravaju više puta na jednom mestu.
njih po 5 sedi na rampama za čekiranje na ž. stanicama, na kojima ima čitač.
pa pošto ti očitaš svoju kartu, oni ti svi proveravaju tvoju kartu ne bi li ispunili normu ali bez da idu po autobusima
zato nam i ide taKo. jer ljudi neće da rade ono zašta su plaćeni.

Vozači su počeli samoinicijativno da pale klime, pregrejavaju se autobusi, zapalju se motori, plus što ima vozača kojima se sloši. Putnik izadje ako mu je loše, a šta vozač da radi... Moj komšija koji vozi bus je uzeo bolovanje, nije mogao da izdrži.
Пре пар дана је објављен план коришћења климе у гсп-у. Док су на почетним станицама треба да упале вентилацију на клими на најјаче, отворе врата, излуфтирају. Када крену да возе да смање дување.
Колико од тога се поштује, колико возила гсп могу да постигну, колико путници сарађују... Једна једначина са више непознатих.

cek sani..zar citace nemaju oni svoje rucne?
sta ce im rampa sa citacem?
ne razumem te.
pa i radi se o tome da oni ne treba uopšte da SEDE tamo gde ima čitačaa oni ipak sede pa joș karte čekiraju ponaosob i na svojim aparatima da bi ispunili normu.
jako ružna scena za videti kontrolor koji ti uzima kartu pošto je overiš na automatu pa onda tu istu kartu proverava na još 5-6 čitača svojih kolega koji sede ili uopšte i nisu tu.
moš misliti koja je milina da sediš pod zemljom kod vuka ili karađorđevog parka na ovoj temperaturi

Poslednja izmena:
Ako postoji jedna dobra stvar od ovih propisa, onda je to da kontrolore možeš raspoznati po tome što nose maske i rukavice. Velika većina putnika nosi samo maske, pa kad vidim da neko na stanici ima i rukavice, dodatno ga skeniram. Doduše, samo sam jednom ili dvaput naleteo na njih od početka pandemije, tj. otkako je prevoz počeo da radi posle ukidanja.

Inače, ona Bus Plus aplikacija šljaka bolje nego što sam mislio. Lepo prikazuje gde je koji bus i znaš na čemu si.

Da, odlično radi. Nije bogzna kako ocenjena na Play Store, pa sam mislio da će slabo raditi. Ali me je pozitivno iznenadila tačnošću. Jednom se samo dogodilo da mi je prikazala da je vozilo kod stanice, a da ga nije bilo.

Када сам изјавио да нећу ући у превоз до септембра (мислим да сам то рекао у априлу), изгледало ми је да сам претерао. Сада ми више не изгледа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back