- Poruka
- 50.012
Мислим да се нећу возити до септембра, баш због предвиђања да ће да се деси ово што се дешава - нагомилавање као и иначе.Контроле сад има свуда, пазите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да се нећу возити до септембра, баш због предвиђања да ће да се деси ово што се дешава - нагомилавање као и иначе.Контроле сад има свуда, пазите.
Pa znači nije besmislena, ako smanjuje mogućnost da ti neko ko ima koronu prenese, ako oboje u Busu nosite maske.maska je besmislena da se nosi kao zastita..eventualno ako je oni imaju pa da ne zaraze druge.
Ja peske,po oar kilomerara.U bus udjem samo da predjem mostJa još uvek idem bajsom gde god mogu i ulazim u bus samo kad moram. Bus koji koristim se posle 3-4 stanice napuni i sede ljudi jedni do drugih.
сваки дан сам користила превоз од 11. маја из блокова ка центру. није било контроле, а путници - утисак као твој.Već sam se nekoliko puta, od povratka GSP vozila na ulice, vozio u strogi centar i na NBG. Nikada nije gužva, a kontrole ni u najavi. Milina.
Mada primećujem da ne nose svi putnici maske, a rukavice tek poneko ima.
Dva meseca nisu mogli najobičnijim šmrkom da operu. Sela na sedište, osećam mast pod sobom, ustala iz mesta. 
Od ponedeljka je osetnija gužva. Nije kao kad je redovna situacija, ali ima ljudi.
Jao majko mila, ušla sam juče u 45 štrokavu da štrokavija ne može bitiDva meseca nisu mogli najobičnijim šmrkom da operu. Sela na sedište, osećam mast pod sobom, ustala iz mesta.
![]()
tacnoЉуди не поштују забрањена места за седење.
То су требали контролори да доводе у ред... али пошто су контролори отказани, све иде по старом.tacno
a ne postuju ni vrata za izlaz, izlaze na prva

не знам...немам таква искуства са контролом у превозу.Danas isla u Batajnicu,bus 706
U Zemunu usla kontrola.
Prilazila zenama i trazila karte,muskarce gledala sa 2.m.
Muka mi je vise od toga
I pre korone izbegavali muskarce.
Mladjim muskarcima retko traze karte na uvidне знам...немам таква искуства са контролом у превозу.
Mladjim muskarcima retko traze karte na uvid
Samo ih pitala:'Jel imate kartu?