Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veliki vodja nece (mnogo), ali bi PUPS mogao.

Pups postoji samo na papiru posle najstarijeg Krkobabica. Ovi sada su ladno podrzali prvo da se ne povecaju penzije u oktobru (iako je to sledovalo po zakonu koji je SNS doneo prosle godine), a onda i smanjenje penzija u decembru. Tako da su ga ugasili totalno.

Inace, danas sam prosao kroz centar posle ko zna koliko vremena. Kad ja tamo, a ono kiosk city. Ladno pljeskavice u kiosku na sred Knez Mihailove. Ovakav cirkus nije bio ni za vreme Vuka i Dane.

Pups postoji samo na papiru posle najstarijeg Krkobabica. Ovi sada su ladno podrzali prvo da se ne povecaju penzije u oktobru (iako je to sledovalo po zakonu koji je SNS doneo prosle godine), a onda i smanjenje penzija u decembru. Tako da su ga ugasili totalno.

Inace, danas sam prosao kroz centar posle ko zna koliko vremena. Kad ja tamo, a ono kiosk city. Ladno pljeskavice u kiosku na sred Knez Mihailove. Ovakav cirkus nije bio ni za vreme Vuka i Dane.

Verovatno si naleteo na novogodisnji cirkus - koji ce da nestane 15.1.15.

Сад ће да исплива она стара "...на муци се познају јунаци" ? Шта ли је провладало, коверта од Турака за поскупљење, или "препорука", другим речима, страх Вође од поскупљења и реакција пензионера...ипак то није занемарљива "гласачка машина"...

Poslednja izmena:
zanimljivo je da uvode mogucnost kupovine godisnje karte za nezaposlene a sistemski nisu resili kako da vazi ta godisnja karta jer se ona obnavlja na svakih 6 meseci.
ispada da neko moze da kupi godisnju kartu ali ako se u medjuvremenu zaposli on ne moze da produzi vaznost markice za nezaposlene i propada mu pola novca...da li ce se vrstiti refundacija ili ce karta trajati koliko traje i kupljen prevoz?
to jos nisu resili i ne znaju da daju odgovor na to pitanje.

i pojedinačne karte će postojati? to mi nije jasno....zbog nepostojanja pojedinačnih karata sam teška srca izvadila sinoć personalizovanu :rotf:

Мислим да колективни уговори по фирмама то не дозвољавају.

ma ima da bude :znamiguje: neko čitao platinove ideje ove na temi z:shock:

Poslednja izmena:
Puj pike ne vazi.

Sve se vraca na staro.

Zaboravite sve novine koje ste culi i terajte po starom z:D
Veliki vodja naredio malom.

- - - - - - - - - -

Сад ће да исплива она стара "...на муци се познају јунаци" ? Шта ли је провладало, коверта од Турака за поскупљење, или "препорука", другим речима, страх Вође од поскупљења и реакција пензионера...ипак то није занемарљива "гласачка машина"...

Jako je neprijatno da u celoj drzavi odlucuje samo jedan covek.

i pojedinačne karte će postojati? to mi nije jasno....zbog nepostojanja pojedinačnih karata sam teška srca izvadila sinoć personalizovanu :rotf:

ma ima da bude :znamiguje: neko čitao platinove ideje ove na temi z:shock:

Ићи ће на препоруку владе, која ће бити донета ових дана. Живо ме занима како мисле мени да уплаћују бус плус када нити имам персонализовану карту, нити имам намеру да ја вадим. А по закону и по колективном уговору, дужни су да ми плате накнаду за трошкове превоза.

Видим да ћемо завршити на суду

e pa moraćeš nekako da platiš :lol: hteo si da plaćaš, pa eto ti sad :kolac:
napadao si švercere kako su lenji i hohštapleri, ali su prosto ljudi smatrali da je cena previsoka....u čemu je sad problem? u načinu plaćanja karte? ma hajde....:lol:

Сестро, имаш ли ти и мрвицу смисла за принципијелност, логику, разум, праведност?

Зар теби није јасно да идеја уређивања друштва треба да почива између осталог на томе да онај ко користи услугу треба исту да плаћа.

Или си једноставно плавуша?

Ићи ће на препоруку владе, која ће бити донета ових дана. Живо ме занима како мисле мени да уплаћују бус плус када нити имам персонализовану карту, нити имам намеру да ја вадим. А по закону и по колективном уговору, дужни су да ми плате накнаду за трошкове превоза.

Видим да ћемо завршити на суду

Grad je jako skupa pojava sama po sebi. Ne mozes sta hoces, kad hoces, gde hoces i sa kim hoces - i svo to ogranicavanje ti se i naplacuje.

Grad je jako skupa pojava sama po sebi. Ne mozes sta hoces, kad hoces, gde hoces i sa kim hoces - i svo to ogranicavanje ti se i naplacuje.

Град није и не може имати појаве сам по себи, ове натприродне појаве одређују дезертери Весићи, а твој пост је иначе изузетно глуп и неаргументован.

Сутрадан може весић да ме пресретне у ходнику зграде и да ми отме новчаник уз објашњење да граду требају паре за ГСП.

Сестро, имаш ли ти и мрвицу смисла за принципијелност, логику, разум, праведност?

Зар теби није јасно да идеја уређивања друштва треба да почива између осталог на томе да онај ко користи услугу треба исту да плаћа.

Или си једноставно плавуша?
jesam plavuša, brate, ali vidim da ti nećeš da platiš na način kako ti kaže gosin vučić, nego kako ti hoćeš.

jesam plavuša, brate, ali vidim da ti nećeš da platiš na način kako ti kaže gosin vučić, nego kako ti hoćeš.

Па како може Вучић да ми одреди нешто што је већ одређено законима и колективним уговорима, јесу ли овом народу свраке мозак попиле?

Хоће ли сутрадан Вучић да ми одреди у којој ћу пекари морати да потрошим топли оброк?

Па како може Вучић да ми одреди нешто што је већ одређено законима и колективним уговорима, јесу ли овом народу свраке мозак попиле?

Хоће ли сутрадан Вучић да ми одреди у којој ћу пекари морати да потрошим топли оброк?

pa naravno :D nego, da lepo pribaviš tu personalizovanu kartu i da se ponašaš civilizovano :lol:

Poslednja izmena:
Puj pike ne vazi.

Sve se vraca na staro.

.

a to je bas zanimljivo..do juce mali izblede objasnjavajuci kako je neophodno da penzioneri placaju da bi sistem bio stabilan i sad odjednom ne moraju da placaju a sistem ce biti stabilan :)

nego..nisam shvatio.. da li ostaje povoljnija cena za zaposlene , nezaposlene i studente ili se i to vraca na staro?
i da li je i dalje moguce kupovati godisnju kartu?
i na kraju..kako ce resiti problem godisnje karte i neophodnog prijavljivanja na 6 meseci za nezaposlene.

pa naravno :D nego, da lepo pribaviš tu personalizovanu kartu i da se ponašaš civilizovano :lol:

Оћу, узНем персонализовану карту, напуним је, седнем у кола, и бог да ме види..

- - - - - - - - - -

a to je bas zanimljivo..do juce mali izblede objasnjavajuci kako je neophodno da penzioneri placaju da bi sistem bio stabilan i sad odjednom ne moraju da placaju a sistem ce biti stabilan :)

nego..nisam shvatio.. da li ostaje povoljnija cena za zaposlene , nezaposlene i studente ili se i to vraca na staro?
i na kraju..kako ce resiti problem godisnje karte i neophodnog prijavljivanja na 6 meseci za nezaposlene.

Шта ти није јасно, видиш да ће уместо пензоса који се млате по цео дан по превозу карте плаћати они који се возе колима...

Sve-po-starom.

Nema poskupljenja, nema 'pojeftinjenja' nema nicega... Ima samo Busplus-a, originalnog i prvobitnog :aha2:
Mozda puste one karte za 3 i 5 dana i to je to. A to zanima tek 1 promil publike.

Meni uskoro istice 3 godine vazenja plastike za nezaposlene. Koliko razumem, kupicu jos jednu plastiku (250 kinti) i tako to...

Za ovo boldovano: ne znam sta tu nije jasno, Vucic je opet ispao veliki spasilac jadnih i ugnjetenih (citaj njegovog njaveceg birackog tela). Tek sad ima da glasaju za njega kao pomahnitali. Sada kada razmislim, mene uopste ne bi cudilo da je ova frka oko karata bila politicka namestaljka za dobijanje glasackih bodova.

Za ovo boldovano: ne znam sta tu nije jasno, Vucic je opet ispao veliki spasilac jadnih i ugnjetenih (citaj njegovog njaveceg birackog tela). Tek sad ima da glasaju za njega kao pomahnitali. Sada kada razmislim, mene uopste ne bi cudilo da je ova frka oko karata bila politicka namestaljka za dobijanje glasackih bodova.

Licnih & personalnih vodjinih, posto stranka ionako ne postoji. To postoji tek da bi pisalo da ima, da prikriju da vodja vlada sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back