niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
"vozac se oglasava preko razglasa da se putnici pomere od vrata"
Stvarno?
Stvarno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

"vozac se oglasava preko razglasa da se putnici pomere od vrata"
Stvarno?![]()

sta je onaj bus solaris, jel se tako zove, sta ga nahvalise novi busevi bla bla...kako ih nije sramota...jel neko zagledo kakav je ono bus....bolje da nisam pocela sam da se plasim za bezbednost....malo pre se vozila i kao sve fensi kad udjes lepo ok...al kad je sve pocelo da skripucka i pucketa u toku voznje ja pogledam oko sebe a ono dva srafa drze plastiku, plastika ovamo onamo svuda plastika tanka i par srafica, naslonis se na prozor a on krcka lose spojen sa osnovomebo te reko aj da stignemo u jednom komadu....sad zamislite takav jedan plastikaner u sudaru sta bi ostalo od njega....to je sistem spolja gladac unutra jadac...ko da ga je fijat pravio...a tek sto mu brunda motor cuje se u celom busu jer nema izlocaje samo plastika vibrira.....
..... ja mislim da onaj iz ko to tamo peva i ovaj fensi kad bi se sudarili da bi onaj iz filma glat produzio dalje a ovaj sarenko osto da izigrava tiganj
kolko su li su platili tu kutijicu da mi je znati....pa oni polovnjaci sto su uzimali, kratki niskopodni, su kvalitertniji nego ovo govvance novo
Da. Na njih misli. Ima takva 56ica, pedesetdvojka i pedeskec (od linija koje svaki dan koristim) i u njima je isto.@Metla na vestici
Jesi ti videla znak solarisa u tom busu? Malo mi cudan tvoj opis, posto se cesto u njima vozim. Ima novi ikarbus koji onako lici na solaris, mozda si u njemu bila? Oni (ikarbus) su inace poznati da skripe i pucketaju, sve nesto visi, otpada...
Ja ne kapiram koja je svrha tog pištanja?e da kad pomenu senzore mozak mi je probio pisti kad otvara i zatvara vrata sunce ti kako mi prodrma ganglije, svaka stanica piiiiiiip
mislim ok super je to novi busevi, mada nema sta da se zahvaljujem gradskoj vlasti sve mi to placamo, oni su samo izabrali model i narucili umesto nas, ok je sve to sto imamo dobre buseve, ali brate u sta si gledo kad si biro, realno bolje modele su ranije uzimali
kad kazem bolje mislim na kvalitet ne na estetiku
e da ste provalila da su picnuli one stare trole iz 80 i neke i ponovo pustili u promet, bas pre neki dan sam usla u jednu takvu, vidim splja mi poznat a unutra picnutiji, zagledam bolje pa ukopcam pretapacirana sedista prefarban i vozi misko![]()

Da. Na njih misli. Ima takva 56ica, pedesetdvojka i pedeskec (od linija koje svaki dan koristim) i u njima je isto.
Najveću buku prave stakla koja su previše tanka kad se uzmu u obzir dimenzije prozora a drži ih tanka plastika. Nema ona guma okolo.
Sve u svemu, kao što već napisah http://forum.krstarica.com/showthre...i-Bus-Plus?p=26256963&viewfull=1#post26256963 , ti autobusi su promašaj. Ne kažem da ne trebaju, jednostavno glupo su osmišljeni. A o onim ruskim MAZovima tek da ne govorim.
I dalje tvrdim da su turci najbolji
Ja ne kapiram koja je svrha tog pištanja?
Super izgledaju stare trole![]()

Nisu ovi autobusi za nas grad stvoreni, da su neki normalni uslovi, onda mozda
al` mi se navrzo neki kontrolorol,polovnjak kao i ja...usla sam ispred njega,reko idem jednu stanicu...on kaze `moze,al` daj prvo licnu kartu`...reko `ii bre sto si ti neki`...i izvadih karticu da kucam,a on prekrio rukom validator..svakako sam uspela da kucam.
stajala sam na stepenistu dole,a on iznad,pa je valjda osetio nadmoc,ucinilo mu se da sam mnogo manja od njega....`sive lubanje silom...ja imam moc` (tako mi se ucinilo da on misli za sebe).
ja sam bila bas smirena,jer prethodno obavih vrlo vazan posao bez problema....a i setih se neke slike kad kontrolorka zavrnula zeni ruku i ceka se dolazak drugova organa radi daljeg procesuiranja opasnog kriminalca koji je uhicen...nisam jos nista bila jela,nisam imala snage da se borim sa ovim hi-menom.
trebala sam mu traziti indetifikaciju,i da ga tuzim za seksualno uznemiravanje![]()
pa nisam mu ni dala...sto sam ispala gluplja?Nema pravo da ti trazi licnu kartu ... ispala si jos gluplja od njega
prvo devojku na stanici posle meni u tramvaju nova zvaka koju ponavljaju,nema vise izlaska iz vozila,imate 3 opcije,znaci kao na sudjenju,da kupite doplatnu kartu,da vam pisem ili da zovemo neki k,vazi okretoh glavu kroz prozor,mamu ti bezobraznu sledeci put pitam a sta je bilo do sad,ko vas papagaje to naucio da ponavljate za koje pare
- - - - - - - - - -
a matorac daje vozacu 1000 ovaj nema sitno i njemu nista nije rekla