Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pisite peticije,organizujte se...Njima to nikako ne ide u prilog,izgubili bi solidne pare,a i vecina GSP linija je neisplativo...5 linija koriste 46% putnika,ostalo se manje vise izdrzava od njih...
To bi moglo da uspe jedino oko izbora,znaci za 3 godine minimum...

Peticije su vec pisane. Obrenovac(samo naselje) ima oko 20000 stanovnika. Verujem da bi ta linija bila opterecena,voznja bi bila plaćana,ako je cena ioole normalna,i bila bi kao jedna od frekventnijih linija u gradu isplativa i održiva. Treba utuviti u glavu DJP.

ne znam da li znate da i kontroli imaju kontrolu?

civilno su obuceni i voze se odredjen broj stanica, zapazaju kako ovaj radi i onda mu pridju i upute ga gde gresi, napisu prijavu ako treba i slicno :)

cula odavno
i cula da su oni u plavim majicama, bas mi ostalo u secanju jer sam se setila super modova ovde, paralela :lol:
medjutim vis sad kazes nemaju uniformu...
ko ce ih pohvatati vise

a to za voznju krompira, to da

pa kad ih ne odrzavaju
bila prica kad su stigli, davno bese, da su japanci kao rekli da ce da nadgledaju dal ih odrzavamo, pa kao ako ne, da nam uzmu nazad
vidim istina je...steta sto nije, da se na tezi nacin naucimo pameti...

nije uzimanje nazad nego donacije za odrzavanje (delovi i slicno)
a i naravno od toga zavisi da li ce u buducnosti dati jos neki..zato se ti busevi jedino i odrzavaju kako treba sto je dokaz da ipak moze kad se hoce.

inace japanci zaista proveravaju buseve

Di je onaj forumaš što ima uvid u vozni park :ceka:
Videla sam danas trolu, nisam sigurna jel 19 ili 29 ali žešći oldtajmer, tamo negde iz osamdesetih....
Doduše sveže ofarbana (reklamom naravno) Vozilo broj 153

Kad već pomenuh reklame...
Jel u privatne autobuse ne smeju da se postavljaju reklame? To mi se baš dopada :)

Poslednja izmena:
juce je jedan kampovao u 95 sve vreme
a kad sam se vracala 13 trandza usla fasistkinja, odrala nas pa izasla da juri druge
tako da izgleda da je sistem ebo lud zbunjenog :aha:

- - - - - - - - - -

nije uzimanje nazad nego donacije za odrzavanje (delovi i slicno)
a i naravno od toga zavisi da li ce u buducnosti dati jos neki..zato se ti busevi jedino i odrzavaju kako treba sto je dokaz da ipak moze kad se hoce.

inace japanci zaista proveravaju buseve

ma ono je rekla kazala, ne znam pravu informaciju
znaci ipak ima nesto, ako treba
samo strokavi su, ne znam za mehaniku, al ne ciste ih to je sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back