niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Ja sam platio onomad kad je bilo 3000, imao sam ukupno 82 kazne.![]()
Kako?a da li ce vratiti novac onima koji su platili punu kaznu?![]()
Samo spamujes.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam platio onomad kad je bilo 3000, imao sam ukupno 82 kazne.![]()
Kako?a da li ce vratiti novac onima koji su platili punu kaznu?![]()

Boze u ovim redovima za BusPlus prosek ljudi u redu je 60 godina!
Boze u ovim redovima za BusPlus prosek ljudi u redu je 60 godina!
Šta te tu čudi....
Babe i dede se pale na čekanje u redovima pa zašta god to bilo a da ne pričamo kad je reč o markici, pa još (mo'š misliti) ČIPOVANOJ
luuuuuuuuuudilo![]()
Pa sta te to cudi kada je prosecna starost u Srbiji oko 42 godine.

Na kisocima će se dopunjavati. Što se cena tiče, 60 dinara pojedinačna vožnja, ko ima mesečnu plaća fiksno kao i do sada bez obzira na broj vožnji. Nadam se da će uvesti vremenski ograničene karte, dnevne, nedeljne, polumesečne itd.
Dobrooooo... znaci dopunim na kiosku 60 din, udjem u bus, prinesem aparatu on tih 60 din skine ... i to je to... U drugom slucaju dopunim sa 2680 (ako se ne varam toliko je moja markica) i svaki put kada udjem kada prinesem aparatu on ne skine tih 60 vec samo zabelezi da imam karticu?
Stvarno ni ja ne kapiram to oko tih "dopuna" Trenutno mesečna karta ( I zona - nezaposleni) košta 1100 din. Jel će onda toliko koštati i po novom (pod uslovom da ne poskupi 200% kako bi se uskladilo sa cenama karata po novom režimu) ?Na kisocima će se dopunjavati. Što se cena tiče, 60 dinara pojedinačna vožnja, ko ima mesečnu plaća fiksno kao i do sada bez obzira na broj vožnji. Nadam se da će uvesti vremenski ograničene karte, dnevne, nedeljne, polumesečne itd.
Elem, novi tram radi i na 13, niko nije objavio vest

Da se i mi ponekad osecamo kao ljudi u gradskom prevozu 

jutros na radiju studio b,javi se zena,zalila se na neku liniju sto ide iz mirijeva ka gradu,kaze autobus se jednog trenutka toliko nakrenuo na jednu stranu da je putnike uhvatila panika da ce da izginu.
ja sam juce isla na medak sa 30-ticom,zutom.i,uredno sam kucala kartu (nesto mi nije dobro u zadnje vreme).al` stvarno-kako ih nije sramota da u onakvim krsevima prevoze ljude.ono nije ni za stoku.tandrce nesto,lomata,vrata ne zatvaraju lepo,prljavo i smrdljivo (nije bilo puno ljudi)
), pa krene glasno da ebe majku budalama (ej, on nekog proziva
).
Šta pričaš?
Jel se to odnosi na mesečne kartice?
Ja i dalje ne kapiram tu foru![]()

Jedna "pčelica" iz telekoma mi je rekla da će u decembu da počne prodaja non-ID kartica. Kaže, biće u svim trafikama.
Pošto ovo nije istina, kad misle da puste u prodaju ?![]()
Oce krene, ali tek za nekoliko dana. Sreca nasa ako te 'bezlicne' budu mogle da se kupe i u trafici... mada sam ja zainteresovan za one plasticne bezlicne. Ako dobro razumem, dopunjavanje nam sledi na trafikama - gde smo i do sada kupovali karte, tako da je to ok sto se mene tice.