Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od srede počinje radom linija gradske železnice na relaciji Novi Beograd - Pančevački most, prevoz se u početku neće naplaćivati. :super:

To je linija A (svetlo plavo)
14_antigona2-small.gif

www.imamoplan.com

Poslednja izmena:
eee..trebala je greba njemu da podvikne kad je bilo vreme i da ga nauci da ne kupuje..sad je kasno..ocigledan primer kako pogresno vaspitanje utice na razvojni put mlade osobe... sta reci a ne zaplakati

:mrgreen:
skroz sam omasila u vaspitanju deteta :rumenka:
cak kad idemo negde zajedno gsp-om on nikada ne udje na ista vrata prevoza gde i ja,samo mi posle pridje i da mi uredno otkucanu kartu i kaze mi da se ne glupiram sa svercovanjem.:evil:
nisam ja to tukla na vreme,sad je kasno...da me dune,pala bih

skroz sam omasila u vaspitanju deteta :rumenka:
cak kad idemo negde zajedno gsp-om on nikada ne udje na ista vrata prevoza gde i ja,samo mi posle pridje i da mi uredno otkucanu kartu i kaze mi da se ne glupiram sa svercovanjem.:evil:
nisam ja to tukla na vreme,sad je kasno...da me dune,pala bih

...ti si bre Grebo uspela u živtu, vaspitala si dete da bude bolje od tebe...to je
pravi uspeh...:super::klap::klap::klap:

...dala ne dala ...uzeće ili na mostu il' na ćupriji:mrgreen:
most sam prosla odavno i idem idem...ali jos na cupriju nisam naisla

@tema
juce sam na slaviji,ispred prodavnice stem,a blize ulici,cekala nekog.jedan vozac gradskog je obilazio drugog ali predje jednim delom preko trotoara.da nisam bila spremna,pa odskočih u stranu,nanela bih štetu gsp-u ulubila bi im bus :whistling:

ne,bez šale...vozači gradskih buseva voze strašno bahato!

Pitao sam u vezi sa kontrolorima i prslucima. Dakle, oni primljeni letos nose prsluke, ali stariji ridžovani počinju da rade u civilu, kao dosad. Pored njih uvode se i "superkontrolori" (superridže) :per: sa UV lampama i tragaju za falsifikatima.

Što se vozača tiče, čini mi se da se privatnici više bahate od GSP-ovca (ne mislim samo na one sa minibusevima, iako su oni najgori).

Jednom prilikom mi se jedan vozač tri'es keca baš iskreno požalio na svoj posao. Sve je počelo kada je jedan od pešak naglo zakoračio na kolovoz na šta je vozač reagovao i naglo prikočio. U istom trenutku su se iz zglobnog autobusa začuli različiti komentari putnika i psovke putnika na račun vozača, na koje on nije glasno uzvratio, ali rekao meni "Eto, vidiš možda sam ovom danas srećniku spasao život, a oni me grde kao da sam hteo da prikočim. Pogledaj pozadi" - govori, "200 ljudi, šta misliš da je to mala odgovornost i koliko je ovaj posao stresan, zadnja vrata jedva nazirem, a trudim se da nikog ne povredim i tako na svakoj stanici, svakog dana." Baš u tom trenutku pokušavao je da se sa stanice uključi u saobraćaj, ali niko od vozoča u traci nije želeo da dopusti autobusu da se uključi, tako da je šofer nastavio: "eto vidiš, niko ne želi da me pusti, iako je to propisano, a dešvalo se da me jure dizalicama ako autobus zaustavim u traci jer jedino tako mogu da nastavim", dodao je on, "a ako se nedaj bože pokvari autobus, šta tek tada i kakve uvrede moram da istrpim, pa čak do pretnji da vratim novac za otkucanu kartu, što nekad i moram da učinim kada shvatim da je čovek fizički spreman da se obračuna sa mnom. O kašnjenju ne smem ni da govorim, kao da sam i ja krivac za sve to.".
:sad2: Čovek je stvarno imao potrebu nekom da se izjada, kasnije sam dugo razmišljao o njihovom poslu i shvatio da to nije ni približno onom kakvim nam se čini na prvi mah :roll:

ps Što se udesa tiče, većina njih je uzrokovana neispravnim vozilima u saobraćaju, a to je posledica lošeg održavanja, za koje ne možemo okriviti vozače. Šta mislite oni ne bi želeli da se voze u klimatizovanom autobusu, mi smo u njemu 30min, a oni čitavu smenu trpe!

Poslednja izmena:
ps Što se udesa tiče, većina njih je uzrokovana neispravnim vozilima u saobraćaju, a to je posledica lošeg održavanja, za koje ne možemo okriviti vozače. Šta mislite oni ne bi želeli da se voze u klimatizovanom autobusu, mi smo u njemu 30min, a oni čitavu smenu trpe!
daleko od toga da je vozacima lako,pa se otud i cudim zasto tako puno rade....jednom sam bila prinudjena da slusam razgovor izmedju vozaca 83-ojke i drugog koji je verovatno dosao da preuzme smenu...ili se pak vozio do neke druge stanice...obojica su se zalili na uzasne uslove,radno vreme i shodno radu-malu platu.kazu,da im je radno vreme fakticki 10 sati.

daleko od toga da je vozacima lako,pa se otud i cudim zasto tako puno rade....jednom sam bila prinudjena da slusam razgovor izmedju vozaca 83-ojke i drugog koji je verovatno dosao da preuzme smenu...ili se pak vozio do neke druge stanice...obojica su se zalili na uzasne uslove,radno vreme i shodno radu-malu platu.kazu,da im je radno vreme fakticki 10 sati.

...ima svega, zavisi od linije kolika je koja, i koliko često ide...nimalo im nije lak posao,
i stvarno ima svakakog sveta, nedavno sam bila u autobusu kad je putnik hteo da bije
vozača, zamislite on se setio da hoće da izađe kad je ovaj već uveliko krenuo...jedva
čovek sačuva živu glavu...i pustio je budalu neka ide..stao van stanice samo da ga se
reši...:think:

Provozao se BG:Vozom, tačan kao švajcarac. U špicevima na 15min ide, preporučujem da probate i provozate se, bar je sada besplatno :D Jedino što ne ide bar do Zemuna ili Batajnice, tada bi bilo još bolje. Ceo utisak kvari ona stanica na N.Bg. i ambijent porušenog buvljaka i ilegalnih doseljenika oko stanice.

Provozao se BG:Vozom, tačan kao švajcarac. U špicevima na 15min ide, preporučujem da probate i provozate se, bar je sada besplatno :D Jedino što ne ide bar do Zemuna ili Batajnice, tada bi bilo još bolje. Ceo utisak kvari ona stanica na N.Bg. i ambijent porušenog buvljaka i ilegalnih doseljenika oko stanice.

Hm... gde se ulazi "kod pancevackog mosta"? :think: Stanicu kod buvljaka cu da pogodim :mrgreen:

Jel voz ne ide predugo? Da ponesem fotoaparat, da snimim kao film :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back