mario80
Stara legenda
- Poruka
- 89.614
koje crne devedesete?
tito je to probao negde sezdesetih ... sedamsdesetih da napravi kad se beograd izgradjivao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje crne devedesete?
tito je to probao negde sezdesetih ... sedamsdesetih da napravi kad se beograd izgradjivao.
.. ko zna sta si to procitao.

ma onaj clanak je o nekoj maloj krtici sto probija za otpadne vode.. to je druga prica.Do 2012e se kopalo a onda su radikali udarili rampu - borča ima da khenja u rupu i kraj priče![]()
putnici na jednu stranu a gowna na drugu 
Рекао бих да сам видео исту механизацију... На пијаци пре неколико дана и јуче у Деспота Стефана...ne..tu kod skadarlije parking pretvaraju u cetvrtu traku tako da ce uskoro u pravcu ka trgu ici 3 trake, jedna zuta za bus i dve za automobile umesto do sada dve trake, jedna zuta i jedna za kola.
sobzirom da sad dolazi dodatan pritisak automobila iz pravca cetinjske jer je zatvorena makedonska moraju da povecaju prohodonost despota stefana.
Са линка... Оно што је мени одавно познато:
Krtica je džinovska mašina kojom je prokopan tunel „Višnjica” dužine 6.730 metara kuda će prolaziti otpadne vode od Karaburme do postrojenja za njihovo prečišćavanje u Velikom Selu.

Pa to je 70.ima da se putuje 2 sata do ike-e
a jel to znaci da je ukinut onaj prethodni sto je isao mislim sa novog beograda ili bezanijske kose pa ispod fransa autoputem.
problem je nedeljom..,radnim danom sam isao dvaput i brzo je naisao i u odlasku i u povratku.Pa to je 70.
O tome i pisem.
Nije ukinut, ali retko ide.

Škoda ima po Evropi Češka, Slovačka, Nemačka, Poljska, Italija, Finska. Gledam i plačem. Dok se mi vozimo u Tatri ČKD proizvedeni 1974. sve do 1997. Onaj zeleni Švajcarac sa kožnim sedištima je poklonjeno čak 95. Dok su Poljaci, Hrvati kupovali po 5 ili 9 komada i imaju u funkciji samo 2 do 5 tramvaja.
Pogledajte prilog 1821971
https://www.instagram.com/skoda.group?igsh=bDh1bXYwN3FsZ3kx

Simpatično. Nemam ništa protiv.
Inače, neću reći ništa novo, ali onaj pokazatelj na stanicama za koliko minuta dolazi neko vozilo nije baš merodavan. Neki dan čekam kod Vukovog spomenika, u Ruzveltovoj, tramvaj koji skreće u Kraljice Marije, dakle odgovarale su mi petica i dvojka. Pisalo je da dvojka stiže za, tipa, 6-7 minuta, a petica za dvadesetak. I prva je došla petica.![]()
To nisam viđao. Ako je vozilo prazno onda nije najavljeno u rasporedu, barem se meni nije desilo da sam video da jeste. Ali se dešavalo da naiđe vozilo za koga uopšte nije pisalo da dolazi. Ja to zovem "prošlo ispod radara".To se dosta često dešava. Ima i situacija kada piše da dolazi za neko vreme, a vozilo samo prođe prazno ili se ne pojavi.