Градски превоз (2)

ako je neko kriminalac ne znaci i da nekad ne kaze nesto istinito... ali ne znaci i da nije slagao...

na kraju zabole me.. ako volis da verujes u sve sta kaze jedna strana a pljujes sve sta kaze druga slobodno to radi, lepo je ziveti u zabludi istomisljenosti...

mozda jednog dana shvatis da svi lazu i svi govore kako im odgovara..
gledam izvestaj sa istog desavanja na N1 i na informeru i brate, kao da gledam izvestaj dva razlicita dogadjaja kako upakuju a istina je kao i uvek..na sredini..zato se i ne uvlacim licno u politiku i ne glasam..svi brate okrecu kako njima odgovara i zabole ih za obicnog gradjanina.

Vratio se i vidjen u GSPu.
1000026820.jpg

На Бајлоновој пијаци су бушили... личило је на узорковање земљишта.
И у Деспота Стефана, тамо при врху, код Скадарлије.

Припрема за станице метроа.
ne..tu kod skadarlije parking pretvaraju u cetvrtu traku tako da ce uskoro u pravcu ka trgu ici 3 trake, jedna zuta za bus i dve za automobile umesto do sada dve trake, jedna zuta i jedna za kola.
sobzirom da sad dolazi dodatan pritisak automobila iz pravca cetinjske jer je zatvorena makedonska moraju da povecaju prohodonost despota stefana.

gangula radi sve na tome da ubrza saobracaj i uglavnom to radi na ustrb parking mesta..mislim da je on u poslednjih godinu dve dana ukinuo par stotina parking mesta u centru..gde ce ti ljudi parkirati vozila?
A zašto moraju autom u centar? Zašto se ne bi ograničio pristup autom u centar ili naplaćivao kao u Londonu, na primer? Jedna cena ako si sam u autu, manja ako vas ima više.

A zašto moraju autom u centar? Zašto se ne bi ograničio pristup autom u centar ili naplaćivao kao u Londonu, na primer? Jedna cena ako si sam u autu, manja ako vas ima više.
ma da..sebicno razmisljanje ali nista drugo nisam ni ocekivao od tebe.
a u tim zgradama okolo nema ljudi?
prazni zidovi? kulise?
smatras da oni koji zive tu ne treba da imaju kola?

ma da..sebicno razmisljanje ali nista drugo nisam ni ocekivao od tebe.
a u tim zgradama okolo nema ljudi?
prazni zidovi? kulise?
smatras da oni koji zive tu ne treba da imaju kola?
A u Londonu živi manje ljudi u centru grada, manje firmi i zaposlenih ima?

Ili Pariz recimo, preko 400 ulica u širem centru pretvoreno ili će biti pretvoreno u parkove, zabranjene za sva vozila na četiri točka. I oni su sebični?

Ja koliko vidim gomila ljudi se voza tamo vamo po centru i definitivno nemaju veze sa stanarima. Mi iz centra izbegavamo upotrebu vozila. Ja imam svoj parking a znam mnoge koji nemaju i kada idu negde obavezno dodaju pola sata sat traženje parkinga. Meni je to stresno i zamorno.

Ili Pariz recimo, preko 400 ulica u širem centru pretvoreno ili će biti pretvoreno u parkove, zabranjene za sva vozila na četiri točka. I oni su sebični?
i lonfdon i pariz imaju metro.. kad se kod nas zavrsi, kad se uradi tunel koji spaja novi beograd sa pancevackim mostom mozemo da pricamo na ovu temu, do tad je obican spin i nista vise jer je nerealno.

Ako se završi, ako se sagradi tunel, i ako se ne uruše i niko ne pogine.
slazem se.. ali do tad je besmisleno i pricati na ovu temu..
to su neophodni preduslovi..da li ce ovi uspeti, videcemo.. kad taj tunel tito nije uspeo da napravi, sumnjam da ce i ovi..videcemo..
stalo se posle par metara jer je otkriveno da je terazisjki plato stencuga koju treba probiti... zato se svojevremeno i odustalo od njega

i lonfdon i pariz imaju metro.. kad se kod nas zavrsi, kad se uradi tunel koji spaja novi beograd sa pancevackim mostom mozemo da pricamo na ovu temu, do tad je obican spin i nista vise jer je nerealno.
Kod nas ce metro da ide iz nigde u nista.

Je l' mozes da zamislis bogatase koji su kupovali stanove u BGH2O i placali milione evra kako ulaze u metro da idu u Mirijevo.

To je apsolutno besmislena ideja koja nece imati uticaja na saobracaj u gradu.

I znaš kada ću da sednem u auto u podne pa da idem preko slavije, bulevara, trga republike nešto da obavim? Pa da se vratim kući u 10 uveče? Taj film nećeš gledati kod ljudi u centru.

Ovako izađem prošetam tri ulice, ostalo gsb.
a da..ti ono bese lazes da zivis u centru..greba te provalila :rotf:

inace topla preporuka svima za elektricni trotinet..ne znam sta je guzva od kad ga vozim :D

Kod nas ce metro da ide iz nigde u nista.

Je l' mozes da zamislis bogatase koji su kupovali stanove u BGH2O i placali milione evra kako ulaze u metro da idu u Mirijevo.

To je apsolutno besmislena ideja koja nece imati uticaja na saobracaj u gradu.
pa hoce jer prolazi kroz centar..inace slazem se da su djilasove trase metroa imale vise smisla posto je jedna isla ispod bulevara.

pa hoce jer prolazi kroz centar..inace slazem se da su djilasove trase metroa imale vise smisla posto je jedna isla ispod bulevara.
Pa vidi ja koji sam rodjen u Beogradu i ceo zivot zivim u Beogradu sam jednom u zivotu bio u Mirijevu.

Zna se koje su najopterecenije linije to je pravac autoput/Ustanicka ka NBG preko Gazele i pravac Bulevar ka centru i moze i to opet preko nekog mosta na NBG.ili Zemun

I moze neka poprecna linija kao onaj beogradski voz od Panceva pa stanica Vukov spomenik tu ukrsti sa linijom iz Bulevara, pa stanica kod autoputa/Fransa tu ukrsti sa linijom iz Ustanicke pa moze dalje na Banjicu , MIljakovac Rakovicu, Cukaricu, ali kroz naselja da kupi putnike, a ne Obrenovackim putem na Makis gde nema nikog.

Back