- Poruka
- 132.856
..ako je krao ne znaci da nije nagazio i drugog kolegu?Da li si realan da postujes tekst u kom Jovicic napada Djilasa.
Pa taj Jovicic iz Bosne je toliko krao da su ga njegovi SNS-ovci uhapsili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ako je krao ne znaci da nije nagazio i drugog kolegu?Da li si realan da postujes tekst u kom Jovicic napada Djilasa.
Pa taj Jovicic iz Bosne je toliko krao da su ga njegovi SNS-ovci uhapsili.
ne..tu kod skadarlije parking pretvaraju u cetvrtu traku tako da ce uskoro u pravcu ka trgu ici 3 trake, jedna zuta za bus i dve za automobile umesto do sada dve trake, jedna zuta i jedna za kola.На Бајлоновој пијаци су бушили... личило је на узорковање земљишта.
И у Деспота Стефана, тамо при врху, код Скадарлије.
Припрема за станице метроа.
A zašto moraju autom u centar? Zašto se ne bi ograničio pristup autom u centar ili naplaćivao kao u Londonu, na primer? Jedna cena ako si sam u autu, manja ako vas ima više.gangula radi sve na tome da ubrza saobracaj i uglavnom to radi na ustrb parking mesta..mislim da je on u poslednjih godinu dve dana ukinuo par stotina parking mesta u centru..gde ce ti ljudi parkirati vozila?
ma da..sebicno razmisljanje ali nista drugo nisam ni ocekivao od tebe.A zašto moraju autom u centar? Zašto se ne bi ograničio pristup autom u centar ili naplaćivao kao u Londonu, na primer? Jedna cena ako si sam u autu, manja ako vas ima više.
A u Londonu živi manje ljudi u centru grada, manje firmi i zaposlenih ima?ma da..sebicno razmisljanje ali nista drugo nisam ni ocekivao od tebe.
a u tim zgradama okolo nema ljudi?
prazni zidovi? kulise?
smatras da oni koji zive tu ne treba da imaju kola?
daj londonsku saobracajnu infrastrukturu, primanja i uredjenje pa da ih kopiramo.A u Londonu živi manje ljudi u centru grada, manje firmi i zaposlenih ima?
daj londonsku saobracajnu infrastrukturu, primanja i uredjenje pa da ih kopiramo.
i lonfdon i pariz imaju metro.. kad se kod nas zavrsi, kad se uradi tunel koji spaja novi beograd sa pancevackim mostom mozemo da pricamo na ovu temu, do tad je obican spin i nista vise jer je nerealno.Ili Pariz recimo, preko 400 ulica u širem centru pretvoreno ili će biti pretvoreno u parkove, zabranjene za sva vozila na četiri točka. I oni su sebični?
Ako se završi, ako se sagradi tunel, i ako se ne uruše i niko ne pogine.i lonfdon i pariz imaju metro.. kad se kod nas zavrsi, kad se uradi tunel koji spaja novi beograd sa pancevackim mostom mozemo da pricamo na ovu temu, do tad je obican spin i nista vise jer je nerealno.
slazem se.. ali do tad je besmisleno i pricati na ovu temu..Ako se završi, ako se sagradi tunel, i ako se ne uruše i niko ne pogine.
Kod nas ce metro da ide iz nigde u nista.i lonfdon i pariz imaju metro.. kad se kod nas zavrsi, kad se uradi tunel koji spaja novi beograd sa pancevackim mostom mozemo da pricamo na ovu temu, do tad je obican spin i nista vise jer je nerealno.
a da..ti ono bese lazes da zivis u centru..greba te provalilaI znaš kada ću da sednem u auto u podne pa da idem preko slavije, bulevara, trga republike nešto da obavim? Pa da se vratim kući u 10 uveče? Taj film nećeš gledati kod ljudi u centru.
Ovako izađem prošetam tri ulice, ostalo gsb.
pa hoce jer prolazi kroz centar..inace slazem se da su djilasove trase metroa imale vise smisla posto je jedna isla ispod bulevara.Kod nas ce metro da ide iz nigde u nista.
Je l' mozes da zamislis bogatase koji su kupovali stanove u BGH2O i placali milione evra kako ulaze u metro da idu u Mirijevo.
To je apsolutno besmislena ideja koja nece imati uticaja na saobracaj u gradu.
Samo ti to vozi po centrua da..ti ono bese lazes da zivis u centru..greba te provalila
inace topla preporuka svima za elektricni trotinet..ne znam sta je guzva od kad ga vozim![]()
imam amortizereSamo ti to vozi po ovim kockama koje se pomeraju![]()

koje crne devedesete?Ne znam što se stalo tada su imali krtice i kopalo se bez problema. Pre će biti da su sankcije, ratovi i bombardovanja paralisale zemlju 90tih.
Pa vidi ja koji sam rodjen u Beogradu i ceo zivot zivim u Beogradu sam jednom u zivotu bio u Mirijevu.pa hoce jer prolazi kroz centar..inace slazem se da su djilasove trase metroa imale vise smisla posto je jedna isla ispod bulevara.