Градски превоз (2)

Ne gradi se, odustali su, vade kocke i biće asfaltirano.
vade kocke da bi asfaltirali trg a na sredini ce biti kruzni tok sa kockama :mrgreen:

uostalom videces :D

i planirano ja da se kad se bude pravio kruzni tok povade kocke jer se nisu dobro pokazale.
one ce se iskoristiti na nekom drugom mestu a na trgu ce biti kao nekad asfalt sa kruznim tokom koji bi trebao da ostane sa kockama..to vec ne znam... prica se i neki sat, to opet ne znam da li je u domenu price ili realnosti.
ali kruzni tok se pravi definitivno.

inace trebalo bi danas da vasina postane otvorena za saobracaj svim vozilima.

mislim da je to jedna velika greska i da ce se posle nekog vremena opet vratiti u standarni rezim samo za vozila javnog prevoza.

sad ce mozda i nekako funkcionisati kad nema trola i trg je pod radovima..cim dodju trole i trg profunkcionise u punom obimu eto zapusenja kod pozorista.

vade kocke da bi asfaltirali trg a na sredini ce biti kruzni tok sa kockama :mrgreen:

uostalom videces :D

i planirano ja da se kad se bude pravio kruzni tok povade kocke jer se nisu dobro pokazale.
one ce se iskoristiti na nekom drugom mestu a na trgu ce biti kao nekad asfalt sa kruznim tokom koji bi trebao da ostane sa kockama..to vec ne znam... prica se i neki sat, to opet ne znam da li je u domenu price ili realnosti.
ali kruzni tok se pravi definitivno.
Планирали су и да сруше Ада мост, па види шта се са свиме тиме догодило...

Као што @~Kiki~ каже, асвалтираће Трг и то је то.

Планирали су и да сруше Ада мост, па види шта се са свиме тиме догодило...

Као што @~Kiki~ каже, асвалтираће Трг и то је то.
ne zam sta se dogodilo?
most se rusi.

a ne trgu se pravi kruzni tok, videces.
ne veruj u svaku dezinformaciju koju cujes..

tako su i kukali kako je sklonjen pesacki prelaz kod hotela balkan i napisao sam ovde da je to samo privremeno dok se izvode radovi i kao sto vidis, prelaz je vracen.

Poslednja izmena:
ne zam sta se dogodilo?
most se rusi.

a ne trgu se pravi kruzni tok, videces.
ne veruj u svaku dezinformaciju koju cujes..

tako su i kukali kako je sklonjen pesacki prelaz kod hotela balkan i napisao sam ovde da je to samo privremeno dok se izvode radovi i kao sto vidis, prelaz je vracen.
За пешачки прелаз између Москве и Балкана сам самостално видео обавештење "да је привремено уклоњен у склопу припремних радова за прављење кружног тока на Теразијама".
Нешто су радили, пешачки прелаз је поново ту, а за даље... видећемо.

Back