Градски превоз (2)

Gosn Šapiću,
vaši displeji na stanicama kao da su iz 20. veka !
Pokazuju par informacija i to je to !

Večeras mi se baš žurilo,
nažalost bul Revolucije nema alternativu tramvajskom prevozu.

I kada glupavi tramvaji stanu, možete jedino peške da se potrudite ...

To je oduvek.
Novo je da imamo te informacione displeje
pa znamo kad će tramvaj stići.

Al eto ti đavola
na displejima ne piše ako tramvaji ne rade !!!
I da situacija bude još zamršenija
pišu kao neka vremena, bezvezna ...

I narod nema pojma da prevoz ne radi i čeka, čeka ...

Nije to u redu gosn gradonačelniče !

ovo je odlicna ideja..da na displejima stoji ako stanica ne radi ili ako ne radi prevoz na nekoj liniji.

Не знам да ли је то могуће
(да ли имају могућност даљинског слања текста на дисплеј).

Ако имају,
онда су могућности велике.
Постоје разне ургентне вести које би могле да се каче ...

ovo je odlicna ideja..da na displejima stoji ako stanica ne radi ili ako ne radi prevoz na nekoj liniji.

I pored kola dosta koristim prevoz. Primetila sam da su table nepouzdane. Ne znam da li je sad u poslednje vreme ili je to generalno situacija. Na mojoj stanici se dešava da piše za 5 min 4 stanice (što bi značilo da je na početnoj), a on iza ćoska. Kao da postoje polasci koji nisu ubeleženi. Takođe vreme dolaska često nije tačno ili stoji da dolazi za 10 minuta, pa to obaveštenje nestane.

I pored kola dosta koristim prevoz. Primetila sam da su table nepouzdane. Ne znam da li je sad u poslednje vreme ili je to generalno situacija. Na mojoj stanici se dešava da piše za 5 min 4 stanice (što bi značilo da je na početnoj), a on iza ćoska. Kao da postoje polasci koji nisu ubeleženi. Takođe vreme dolaska često nije tačno ili stoji da dolazi za 10 minuta, pa to obaveštenje nestane.
Ја сам на првој после почетне... Буде ту свега и свачега.

Svaka čast. Kakvi su vam ostali prevozi tramvaji, autobusi i trole u tvom gradu?
Ja nisam iz Zagreba, ali sam blizu. Kod mene ima samo bus. Ali su novi, možda i najmlađi vozni park buseva u Hrvatskoj.
Evo nabavlja se 12 novih električnih autobusa
https://www.sisak.info/2025/02/17/sisak-nabavlja-12-novih-elektricnih-autobusa/
Prijevoz je besplatan za sve školarce i umirovljenike.
Školarci sa svojom SKarticom imaju pravo i na besplatnu gradsku knjižnicu, gradske bazene, ledenu dvoranu, besplatno kino.
https://sisak.hr/skartica/
To je sve zato jer Sisak ima poslije Zagreba najveći prirez u državi, ili sad po novom, najveću stopu poreza na dohodak (21.6%)

Back