- Poruka
- 545.951
Bar neštoeto to je moj talenat![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar neštoeto to je moj talenat![]()
Кажи шта значи "слабо" па ћу да одговорим према томе.Pa da li je ikad ispisao negde (a bilo je izmena/a i povrema totalna obustava na nekim linijama.... toliko puta).
Slabo ti izgleda koristis prevoz
Током короне... трећи путon se i hvalio da od korone nije usao u bus, samo kola ili peske...
Пише кад је измена због маратона и којешта још.Pisali su na svom sajtu kad god bi se neka ulica renovirala, da ne grešimo duše.
ovo je odlicna ideja..da na displejima stoji ako stanica ne radi ili ako ne radi prevoz na nekoj liniji.

ovo je odlicna ideja..da na displejima stoji ako stanica ne radi ili ako ne radi prevoz na nekoj liniji.
hita da sto pre pokupi finu damu da ne ceka.Na mojoj stanici se dešava da piše za 5 min 4 stanice (što bi značilo da je na početnoj), a on iza ćoska.

Ја сам на првој после почетне... Буде ту свега и свачега.I pored kola dosta koristim prevoz. Primetila sam da su table nepouzdane. Ne znam da li je sad u poslednje vreme ili je to generalno situacija. Na mojoj stanici se dešava da piše za 5 min 4 stanice (što bi značilo da je na početnoj), a on iza ćoska. Kao da postoje polasci koji nisu ubeleženi. Takođe vreme dolaska često nije tačno ili stoji da dolazi za 10 minuta, pa to obaveštenje nestane.

A ја kupila pre godinu danarade koncar i dalje postoji?
ja se secam njihovih sporeta![]()
Naravno da postoji. Prošle godine su imali preko milijardu eura prihoda i više od 163 milijuna eura dobiti.rade koncar i dalje postoji?
rade koncar i dalje postoji?
Svaka čast. Kakvi su vam ostali prevozi tramvaji, autobusi i trole u tvom gradu?Kod nas su Zagreb i Osijek nabavili nove tramvaje domaće proizvodnje, od Končara.
Ja nisam iz Zagreba, ali sam blizu. Kod mene ima samo bus. Ali su novi, možda i najmlađi vozni park buseva u Hrvatskoj.Svaka čast. Kakvi su vam ostali prevozi tramvaji, autobusi i trole u tvom gradu?