- Poruka
- 28.776
Šapica sutra stavlja u pogon nove organe reda.....Boli ga drvo za tekuće probleme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда се може назвати поједностављењем поступка... Нема више бављења са публиком, нема штампања карата, софтвера, смс-ова, па ни запослених на свим тим пословима.
А како ће да скроје градски буџет за следећу годинуВидећемо
Улице немају где да се шире, јер укупан размак између зграда просто није довољан за све потребе.
Док се јавни превоз некако не одвоји од остатка, или барем пешаци у неким кључним тачкама, неће бити знатнијег побољшања барем до пуштања друге линије метроа (а прва је већ одложена за 2030. годину).
Čula sam da ovi uvozni vozaci gradskog prevoza - odbijaju da voze dok se ulice ne ociste.
Ako je tacno, ima da bude veselo
Електробуси могу да буду поузданији, али треба водити рачуна о пуњењу.Eto docekali smo da se trole na drva i ugalj menjaju elektricnim vozilima.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/s...-trolejbusi-bitizamenjeni-elektricnim/teq808d
Šapić: "Na ovoj skupštini donosimo odluku da možemo da zamenimo trolejbuse električnim vozilima
"Na ovoj skupštini daćemo mogućnost gradu da pređe sa trolejbuskog na električna vozila, ja sam zagovornik toga već dve godine. Mislim da je trolejbuska mreža nešto što koči razvoj, ne omogućava da menjamo linije u skladu sa razvojem grada, da estetski nije lepa, da bi kvalitet te usluge bio bolji ako imate električna vozila, da biste otvorili nebo iznad Slavije, Takovske... Kad podignete glavu ne biste imali paukovu mrežu za Spajdermene već otvoreno nebo", rekao je Šapić na konferenciji.
Na šta da ih pune? Pojma nemaju rupu na putu na zatvore, cev jednu istu zimi menjaju pet puta.Електробуси могу да буду поузданији, али треба водити рачуна о пуњењу.
Увођење "тролејбуса" је планирано 1940. Први тролејбус у Београду пуштен је у саобраћај 1947. године и возио је од Калемегдана до Славије.Eto docekali smo da se trole na drva i ugalj menjaju elektricnim vozilima.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/s...-trolejbusi-bitizamenjeni-elektricnim/teq808d
Šapić: "Na ovoj skupštini donosimo odluku da možemo da zamenimo trolejbuse električnim vozilima
"Na ovoj skupštini daćemo mogućnost gradu da pređe sa trolejbuskog na električna vozila, ja sam zagovornik toga već dve godine. Mislim da je trolejbuska mreža nešto što koči razvoj, ne omogućava da menjamo linije u skladu sa razvojem grada, da estetski nije lepa, da bi kvalitet te usluge bio bolji ako imate električna vozila, da biste otvorili nebo iznad Slavije, Takovske... Kad podignete glavu ne biste imali paukovu mrežu za Spajdermene već otvoreno nebo", rekao je Šapić na konferenciji.
kako to mislis?Na šta da ih pune? Pojma nemaju rupu na putu na zatvore, cev jednu istu zimi menjaju pet puta.
meni se licno dopada ideja da se ukinu trole i umesto njih da idu elektrobusevi.Eto docekali smo da se trole na drva i ugalj menjaju elektricnim vozilima.
2?kako to mislis?
vec imamo dve linije elektrobusa
Nemoj da si trol.meni se licno dopada ideja da se ukinu trole i umesto njih da idu elektrobusevi.
ne, prva je vuk - delta city2?Vuk Bg na vodi i Dorćol Bg na vodi.
sad je jedan kunta kinte ovako slicno vozio 55-icu..iscima bus za sve pare, umalo mi proteza ne ispade
Podseti me na jedan slucaj davno.sad je jedan kunta kinte ovako slicno vozio 55-icu..iscima bus za sve pare, umalo mi proteza ne ispade![]()
ali su bar kulturnisad je jedan kunta kinte ovako slicno vozio 55-icu..iscima bus za sve pare, umalo mi proteza ne ispade![]()
očijukaš sa vozačima?meni se uvek nasmese i klimnu glavom kad ulazim![]()
Питам се, помоћу чега су Шпанци били тако весели?Podseti me na jedan slucaj davno.
Udjem ja u 31 na pocetnoj dok se jos ulazilo kad stoji kod parka.
A u busu gomila nekih spanaca koji su se tu ko zna kako obreli. Nije tad bilo toliko turista.
I sad krece majstor i smota ga pod gasom da krene i odmah uleti u ulicu bez cekanja da propusti nekog.
Naravno od takve sile je zaneo sve putnike na jednu stranu.
I spanci dok se klizaju po sedistima pocinju da vicu Oleeeee, Oleeee.
I tako jedno 10 puta do kraja, kad god ovaj nesto da gas i krene da lomi oni vicu Oleeee.![]()
kulturaočijukaš sa vozačima?![]()
znas sta je fora., naveli su sindikati GSP „Centar“, „Pravda“, „Sloga“ i Sindikat zaposlenih u javnom prevozu Beograda.