- Poruka
- 49.824
Баш сам туда прошао данас... Очигледно пре дешавања (ништа нисам приметио).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće. Seku se i noseći stubovi, a kompletno demontiranje treba da bude gotovo do oktobra 2026.bas ga prenose kao lego kocke.
seckaju ga na nekih 7 segmenata
samo ce stubovi ostati koji ce se koristiti i kod novog mosta.
Izgleda da nije.realno jeste bolje nego sa semaforima.
semafor ispred kruznog toka.. bicemo jedinstveni u svetu![]()
semafori ce se ukjljucivati samo kad je spic i guzva inace ce tokom dana biti iskljuceni.Pandur da reguliše
Ispred kružnog ladno ima čep, meni ljudi stvarno nisu jasni.
један преписани Коментар:semafor ispred kruznog toka.. bicemo jedinstveni u svetu![]()
semafori ce se ukjljucivati samo kad je spic i guzva inace ce tokom dana biti iskljuceni.
Можда ови плави Аутобуси,докторови офарбани ,узму неко Преимућство у СаобраћајуŠto znači stalno
I šta znači da će biti isključeni preko dana?
Ja više ne znam kad tamo nije čep, reke automobila sa svih strana.
vec vidim novo saobracajno pravilo koje ce patentirati u svetuМожда ови плави Аутобуси,докторови офарбани ,узму неко Преимућство у Саобраћају![]()
https://www.b92.net/lokal/beograd/d...brankovog-mosta-nece-imati-zeleno-svetlo/vest
Evo sta kaze semafori nece imati zeleno svetlo, samo zuto trepcuce i crveno.
I rade od 7-10 i od 14 i 30 do 18 i 30.
Posle ovoga idu semafori na autokomandu na kruzni tok, a nakon toga i na Slaviju, ali da neki stranci to urade.
Dr Sapic je to procenio. Tako da nemojte da 'sumljate' u kompetentnost gradskih vlasti.Koja je svrha da rade do 18.30, pa tada je još uvek gužva? Tuda kada prolazim posle sedam, bude krljkanac.
To je takva zbrka da nikakva inteligencija, pa ni vestacka to ne moze da shvati ni da tu pomogne.mislio sam da oni nece ni imati neki tajming nego kad kamera detektuje guzvu na mostu AI automatski pali semafore![]()
Dr Sapic je to procenio. Tako da nemojte da 'sumljate' u kompetentnost gradskih vlasti.
jedino podrzavam semafor na autokomandi jer je to najgori kruzni tok kroz koji sam vozio jer ga tramvaj sece po sredini i prilazi ti iz smera koji ni ne pratis kad si u kruznom toku.
za razliku recimo od slavije gde tramvaj ide prirodno putem kruznog toka kao i druga vozila.
Можда у Војводе Степе?Ja imam traume od tog na autokomandi
Još ako treba da se isključim u Vojislava Ilića, kukuuuuu
Можда у Војводе Степе?![]()