Градски превоз (2)

bas ga prenose kao lego kocke.
seckaju ga na nekih 7 segmenata
samo ce stubovi ostati koji ce se koristiti i kod novog mosta.
Neće. Seku se i noseći stubovi, a kompletno demontiranje treba da bude gotovo do oktobra 2026.

ДЕМОНТАЖА Старог савског моста почиње 1. новембра, а расклапање конструкције, сечење и рушење стубова трајаће до октобра 2026. године.​

https://www.novosti.rs/c/beograd/ve...-nad-rekom-savom-poconje-sledece-nedelje-foto

Šapke i novi vozni park.

1000012046.jpg

semafor ispred kruznog toka.. bicemo jedinstveni u svetu :rotf:
један преписани Коментар:

Donglai Pei
Baš je bezveze što vraćaju semafor. Meni je ovaj kružni tok ispao super, pošto tu često prolazim peške sad na drugu stranu ulice pređem očas posla pošto automobili uglavnom stoje, a ranije sam uvek morala duže vreme da čekam da mi se upali zeleno.

:lol:

Što znači stalno :lol:
I šta znači da će biti isključeni preko dana?
Ja više ne znam kad tamo nije čep, reke automobila sa svih strana.
Можда ови плави Аутобуси,докторови офарбани ,узму неко Преимућство у Саобраћају :lol:
И немој се ти много фемкаш овде,знаш.
Ова НЕАРТИКУЛИСАНА,НЕПИСМЕНА БАНДА ..под Покровитељством ВЕЛЕИЗДАЈНИКА ЗЕМЉЕ и нашег нам Града,РАДИ СВЕ да нам загорча наше Животе.
И против ТОГА се треба БОРИТИ!
ДА Ли Ти желиш да се бориш или планираш наставиш да дудлаш Напредно-Комунистичко мудо?

jedino podrzavam semafor na autokomandi jer je to najgori kruzni tok kroz koji sam vozio jer ga tramvaj sece po sredini i prilazi ti iz smera koji ni ne pratis kad si u kruznom toku.
za razliku recimo od slavije gde tramvaj ide prirodno putem kruznog toka kao i druga vozila.

jedino podrzavam semafor na autokomandi jer je to najgori kruzni tok kroz koji sam vozio jer ga tramvaj sece po sredini i prilazi ti iz smera koji ni ne pratis kad si u kruznom toku.
za razliku recimo od slavije gde tramvaj ide prirodno putem kruznog toka kao i druga vozila.

Ja imam traume od tog na autokomandi :sad2:
Još ako treba da se isključim u Vojislava Ilića, kukuuuuu

Back