- Poruka
- 85.204
Jel se krstite u busu kada prođe pored crkve? Meni dođe da snimam bus sa stanice i da to okačim na yt kako se ceo bus krsti kada stane ispred crkve 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zezam se..kakvo sujeverje..al si ti nekad ozbiljanНе крстим се у таквим приликама, тај начин попут предложеног је пре сујеверје и празноверје него исказивање вере.
to da ali to se ne radi..nego imamo gomilu novokomponovanih vernika koji ne znaju sta se i kako radi.Bacite oko ceo bus se krsti![]()
Kao što brojanica ne bi trebalo da se nosi oko ruke, kao što ne bi trebalo da se pale sveće posebno za žive, posebno za mrtve...to da ali to se ne radi..nego imamo gomilu novokomponovanih vernika koji ne znaju sta se i kako radi.
A brojanica oko ručice menjača ili retrovizora?Kao što brojanica ne bi trebalo da se nosi oko ruke, kao što ne bi trebalo da se pale sveće posebno za žive, posebno za mrtve...
Ваљда је то навика од посла којим се бавим... Или нешто постоји као податак у матичним књигама или не постоји. Нема "можда".ma zezam se..kakvo sujeverje..al si ti nekad ozbiljan![]()
Немо' заборавиш потковицу...a kacenje badnjaka na auto je tek hit![]()
e mercedes je nekad to ugradjivao fabrickiНемо' заборавиш потковицу...
Sutra dolazi Makron. Najavili su nam zatvarane poslovne zgrade i zabranu otvaranja prozora i izlaska iz zgrade posle 16h. Opet snajperisti i puna zgrada policije, zatvaranje Bulevara Mihajla Pupina oko 14h, koliko sam shvatila.
Veselo! Sutra se nose patike, kolaps u najavi.
Jeste ali su smorili više. Sve stane i silom prilika te nateraju da budeš nemi učesnik njihovog trandebala.Standardna bezbednosna procedura.
Jeste ali su smorili više. Sve stane i silom prilika te nateraju da budeš nemi učesnik njihovog trandebala.
Ne mora da bude prejaka, samo da malo rashladi; gore od toga je da udjem, i da se znojim više nego napolju, pa da mi znoj doslovno izjeda oči.ja licno ne volim klime u gradskom prevozu
udjem znojav i ona me presece i posle se razbolim.
Jesu ozbiljni kada moraju da prate protokol. Koliko mi je žao nas, žao mi i tih pandura koji pola dana džodže na suncu.
Pa izadjite pre 16h i resen problem.Sutra dolazi Makron. Najavili su nam zatvarane poslovne zgrade i zabranu otvaranja prozora i izlaska iz zgrade posle 16h. Opet snajperisti i puna zgrada policije, zatvaranje Bulevara Mihajla Pupina oko 14h, koliko sam shvatila.
Veselo! Sutra se nose patike, kolaps u najavi.