Градски превоз (2)

u stvari to je jako korisna linija jer spaja donji dorcol sa slavijom i dalje ka bgh2o
ti nisi imala prevoz odozdole do centra grada
tramvaji su jako spori i kruzili su puno da bi dosli do slavije.
37 je isla do skupstine, 26 samo do trga i dalje u bulevar
ostali busevi idu ispod dusanove pa da ih i ne spominjem.

i sama pokrivenost 25. maja autobusima je sad daleko bolja

meni se licno dopada ta linija i koristio sam je vise puta.

odlicna je i u inverznom smeru jer kad se nadjes u beogradu na vodi imas problem da dodjes do centra jer sve linije odozdole idu van grada... morala si da pesacis do sarajevske da bi usla u bus dozelenjaka a onda odatle opet presedanje
Meni je bolesno da autobusi idu kroz one uličice tipa uzun mirk. pa one male dole oko savskog trga. Treba da rasterete grad.
Još kad je najavljeno izmeštanje železničke stanice rekla sam da bi trebali da ostave šine na potezu most na adi-pančevac. Pa nek taljigaju tamo vamo po obodu grada.
Nek renoviraju prugu za liniju 3.koliko bi rasteretili rakovicu

Meni je bolesno da autobusi idu kroz one uličice tipa uzun mirk. pa one male dole oko savskog trga. Treba da rasterete grad.
Još kad je najavljeno izmeštanje železničke stanice rekla sam da bi trebali da ostave šine na potezu most na adi-pančevac. Pa nek taljigaju tamo vamo po obodu grada.
Nek renoviraju prugu za liniju 3.koliko bi rasteretili rakovicu
Maltretiranje kad su stavljali kaldrmu na trg, ne mogu da zaboravim.

Screenshot_20230706-185134.png

https://www.b92.net/lokal/beograd/d...e-sve-moci-preko-nje-da-uradite-video-2364405

Od sutra aplikacija Beograd plus

Bice i prodaje karata na kioscima.

Do kraja leta kupovina kreditnim karticama.

150 kontrolora iz Bus plusa primljeni da budu podrska komunalnoj miliciji u kontroli karata.

Gradjani kontrolori, da snimaju i prijavljuju prljava vozila, gde ne radi klima, kad bus ne ide putem kojim treba da ide itd.

Bice kazni ako vozilo ne izadje po redu voznje...

https://www.b92.net/lokal/beograd/d...e-sve-moci-preko-nje-da-uradite-video-2364405

Od sutra aplikacija Beograd plus

Bice i prodaje karata na kioscima.

Do kraja leta kupovina kreditnim karticama.

150 kontrolora iz Bus plusa primljeni da budu podrska komunalnoj miliciji u kontroli karata.

Gradjani kontrolori, da snimaju i prijavljuju prljava vozila, gde ne radi klima, kad bus ne ide putem kojim treba da ide itd.

Bice kazni ako vozilo ne izadje po redu voznje...
Све верујем, али баш за ред вожње сумњам... Када је у општем саобраћају гужва, не могу аутобуси да се телепортују...

Мада, линије које иду ка околини града, ту би могло доста тога да се учини. Много пута сам већ чуо примедбе да иде тек дваки други или слично, што њима у пракси значи поласке на пола сата или сат.

Radi. Mada previse kliktanja i skrolovanja.

Jednostavnije je bilo posaljes sms.

Takodje pretraga stanica sumanuta.

Na primer kucas mostar izadje mostar 16 mostar 17 92 156 432 pa ti sad nadji koja je.

Neko pametan bi stanice nazvao Mostar pravac Sajam, Mostar Gazela pravac NBG, Mostar tramvajska stanica itd...

Инсталирали нову апликацију? Искуства?
[ 12 July 2023 13:39 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jesi instalirala aplikaciju
[ 12 July 2023 13:40 ] ⁨Naja⁩: Da
[ 12 July 2023 13:40 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: jel radi?
[ 12 July 2023 13:40 ] ⁨Naja⁩: Valjda radi
[ 12 July 2023 13:40 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: probaj, pa javi
[ 12 July 2023 13:41 ] ⁨Naja⁩: Ovo sto sam probala iz kancelarije izgleda da radi

Probao danas na Mostaru.

Prvo dobro me je locirao ispod nadvoznjaka u hladu, ali ne nudi mi kao najblizu stanicu onu od koje sam udaljen 20 metara, nego 5 okolnih. I prikazuje neke lude udaljenosti u metrima. Nije valjda da treba da stanes pored GSB stuba da ti ponudi stanicu na kojoj si.
Drugo kad probam sam da skrolujem i kliknem mu na stanicu, opet pokazuje vise stanica od kojih ne mogu da razaznam koja je moja, a koja preko puta ulice - iste su bus linije. To je onaj problem koji sam vec pisao ranije.
Trece, ajde da vidim sta stize pa cu tako da utvrdim - 1 stanica stize 17 pa 70, druga stize 70 pa dve 17-tice. Kad ono u stvarnosti stize 18-tica koje nigde nema u aplikaciji.

Zakljucak, u sustini neupotrebljivo u realnim uslovima. Posebno kad si u zurbi, a napolju 40 stepeni, sve gori, a treba da se zayebavas sa musicavom user unfriendly aplikacijom.

Neka vrate lepo SMS i smanje cenu na dinar i resen problem.

Ако је у питању процес машинског учења... То ће се само по себи временом решити... Ако је нешто друго, могу да се понадам да ће бити решено.

Нисам пробао апликацију, имаћу је једног дана. Не журим.

Ако је у питању процес машинског учења... То ће се само по себи временом решити... Ако је нешто друго, могу да се понадам да ће бити решено.

Нисам пробао апликацију, имаћу је једног дана. Не журим.
Pa da, sad se svi bave masinskim ucenjem...

Back