- Poruka
- 50.061
Мени ће требати само уз/низ Краља Милана, довољноVaže markice kao i za eko 1 ali linija je glupa. Uvedena je odma po otvaranju tc galerija
Са 31 који сада не иде баш често, то је прилична помоћ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени ће требати само уз/низ Краља Милана, довољноVaže markice kao i za eko 1 ali linija je glupa. Uvedena je odma po otvaranju tc galerija
Ни мени није јасно шта треба да раде два месеца.A vec su skinuli zice za 2 dana i ajde 2-3 dana da se postave nove. To je trebalo vec da bude gotovo.
Ne znam sta misle da tandrljaju tu 2 meseca.
Meni je bolesno da autobusi idu kroz one uličice tipa uzun mirk. pa one male dole oko savskog trga. Treba da rasterete grad.u stvari to je jako korisna linija jer spaja donji dorcol sa slavijom i dalje ka bgh2o
ti nisi imala prevoz odozdole do centra grada
tramvaji su jako spori i kruzili su puno da bi dosli do slavije.
37 je isla do skupstine, 26 samo do trga i dalje u bulevar
ostali busevi idu ispod dusanove pa da ih i ne spominjem.
i sama pokrivenost 25. maja autobusima je sad daleko bolja
meni se licno dopada ta linija i koristio sam je vise puta.
odlicna je i u inverznom smeru jer kad se nadjes u beogradu na vodi imas problem da dodjes do centra jer sve linije odozdole idu van grada... morala si da pesacis do sarajevske da bi usla u bus dozelenjaka a onda odatle opet presedanje
Maltretiranje kad su stavljali kaldrmu na trg, ne mogu da zaboravim.Meni je bolesno da autobusi idu kroz one uličice tipa uzun mirk. pa one male dole oko savskog trga. Treba da rasterete grad.
Još kad je najavljeno izmeštanje železničke stanice rekla sam da bi trebali da ostave šine na potezu most na adi-pančevac. Pa nek taljigaju tamo vamo po obodu grada.
Nek renoviraju prugu za liniju 3.koliko bi rasteretili rakovicu
Niko ne moze.Maltretiranje kad su stavljali kaldrmu na trg, ne mogu da zaboravim.

Jos ne, voznja je fraj.Жив нисам јел су карту сви купили путем смс порука![]()
Све верујем, али баш за ред вожње сумњам... Када је у општем саобраћају гужва, не могу аутобуси да се телепортују...https://www.b92.net/lokal/beograd/d...e-sve-moci-preko-nje-da-uradite-video-2364405
Od sutra aplikacija Beograd plus
Bice i prodaje karata na kioscima.
Do kraja leta kupovina kreditnim karticama.
150 kontrolora iz Bus plusa primljeni da budu podrska komunalnoj miliciji u kontroli karata.
Gradjani kontrolori, da snimaju i prijavljuju prljava vozila, gde ne radi klima, kad bus ne ide putem kojim treba da ide itd.
Bice kazni ako vozilo ne izadje po redu voznje...
[ 12 July 2023 13:39 ] Branimir Maksimovic: jesi instalirala aplikacijuИнсталирали нову апликацију? Искуства?
Pa da, sad se svi bave masinskim ucenjem...Ако је у питању процес машинског учења... То ће се само по себи временом решити... Ако је нешто друго, могу да се понадам да ће бити решено.
Нисам пробао апликацију, имаћу је једног дана. Не журим.