Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Sto si ti neka distancirana osoba.наравно, у очекиваним шпицевима буде гужва, али тад радије идем пешке...не волим да ми неко дише у врат (а да нисмо интимни)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto si ti neka distancirana osoba.наравно, у очекиваним шпицевима буде гужва, али тад радије идем пешке...не волим да ми неко дише у врат (а да нисмо интимни)
Pa jesi citao sta sam napisao. Ili samo bezveze odgovaras.G17 su tad bile uz demokrate, kao i djilas.
nije bio bolji.. rtealno nije uradio ni 10. deo sta je mogao da uradi..
to je ono sta i zameram djilasu.. nije nista radio..
evo i ti si uzeo umesto platina da odgovaras i jedino sta si odgovorio je da je sns povecao porez..jeste..i ja se slazem da ne valjaju, ali ponavljam pitanje..nabroj mi infrastrukturne projekte i renoviranja ulica koje su uradjene u djilasovo vreme..
bulevar, most na adi i sta jos?
busplus je na kraju doveden u djilasovo vreme.
Pa jesi citao sta sam napisao. Ili samo bezveze odgovaras.
Nije jedan most nego 3 mosta.
Most na Adi, Pupinov most i most Obrenovac-Surcin. To je 3 cela mosta.
I plus rekonstrukcija Gazele.
Koliko su ovi napravili mostova. Nula.
Koji su njihovi infrastrukturni projekti, privatne stambene zgrade njihovih clanova, fontana i jelka.
Нека је била наплата карата 80%... али је питање месечних маркица. Да барем запослени код државе морају да дају за маркице, ГСП не би имао великих проблема са парама. Тај део није сређен, нити ће бити.veoma
vec sam pisao.
pricao sam sa ljudima u gsp-u koji ovo znaju.
pre bus plusa naplata karata je bila preko 80%
ti sad mozes da pricas sta zelis. ovo sta sam ti rekao je pouzdan podatak od ljudi koji su se bavili tim stvarima.
bus plus je urusio ceo sistem napalte..digao cene, onda je vucic krenuo sa pozivom da se ne placa i ceo sistem je otisao u djoku..ali dok su karte bile povoljnije i dok nije uveden bus plus, naplata karata je bila odlicna.
vidi o ovima sad nemam uopste lepo misljenje kako vode grad, ali to sto ovi ne valjaju, ne znaci da je djilas bio dobar..ne, nije bio dobar
pljujemo fontanu na slaviji a ona je bila djilasova ideja, ovi su samo to realizovali.
djilas je jako malo uradio za grad.. jedina konkretna i dobra stvar u vreme njegovog mandata je odbrambeni nasip u zemunu i nista vise.
ajde..reci ti par stvari koje je djilas napravio?
ok, ajde da kazemo dobar je i most, ali sad ovo ne mogu da tvrdim jer ne znam, ali pricaju da je to moglo mnogo jeftinije.
i sta jos?
Тај Обреновац - Сурчин сам заборавио. Истина само 1+1 мост - пљуснули асвалт преко контрукције која је држала цевоводе за грејање Београда а хлађење електране... али барем је урађено.Pa jesi citao sta sam napisao. Ili samo bezveze odgovaras.
Nije jedan most nego 3 mosta.
Most na Adi, Pupinov most i most Obrenovac-Surcin. To je 3 cela mosta.
I plus rekonstrukcija Gazele.
Koliko su ovi napravili mostova. Nula.
Koji su njihovi infrastrukturni projekti, privatne stambene zgrade njihovih clanova, fontana i jelka.
Може да буде корисно, похваљујем.https://www.blic.rs/vesti/beograd/u...a-zvezdare-cukarice-i-grocke-dobijaju/ccb6xvv
Ovu vest niko nije registrovao.
Uveli su male kombije u koje se ulazi sa markicom ili kartom kao GSB.
Ova 64 moze da bude odlicna ko ide na Zvezdaru, kod gradske bolnice recimo.
Ide od okretnice na Zvezdari iznad gradske bolnice do okretnice na Vozdovcu - u Sumicama gde staju prigradski busevi.
Taj deo je jezivo zayeban.
Ako idete peske to je pola sata i jace uzbrdo po najvecoj uzbrdici u gradu.
A prevozom vam treba 3 prevoza po jednu stanicu plus peske. Opet jedno sat vremena sa cekanjem.
Jedino sto ide na 40 minuta pa morate da proverite red voznje kada da krenete.
Pa moraju Arapima i drugim bogatunima da obezbede dobru povezanost. Ups... pa oni ne koriste gradski prevozDok pojedina naselja kubure sa jednim ili 2 prevoza, BG na H2O odjednom dobio 10 linija!!!![]()
EKO2 - Dorćol
3A - Kneževac
46 - Mirijevo
51 - Bele vode
91 - Ostružnica
92 - Ostružnica
511 - Sremčica
551 - Sremčica
553 - Rucka
601 - Surčin
Pa moraju Arapima i drugim bogatunima da obezbede dobru povezanost. Ups... pa oni ne koriste gradski prevoz![]()
ma galerija se ne razlikuje od drugih trznih centara.
kako opstaju oni, opstace i ona.
ali ove linije su super..prosle nedelje sam se setao dole i bas me je mrzelo da se uspentracim uzbrdo i super su dosle linije da me odbace jednom do auto komande a drupi put do slavije.
taj kraj je potrebno dobro povezati jer je uvek bio slepo crevo prevoza.
bukvalno ceo potez od 25. maja do ade je ranije bio bas izolovan sa retkom linijom na 25. maju a u pravcu ade bukvalno do ade skoro nista.
a realno, sve nabrojane linije su vec postojale, samo su sad povezane da prolaze kroz BGH2O
ne vidim nista lose u tome..osim eko 2 linije koja je nova i odlicno osmisljena, sve ostale linije su vec postojale, samo su malo skrenute i ne vidim bas nista lose u tome... one su ionako prolazile tim krajem.
Може да буде корисно, похваљујем.
Али што се тиче "ГСПа у мањем паковању", то је већ дужи период линија 24, са истим наведеним условима.
to su linije koje su uglavnom okretale oko zeleznicke stanice..sad okrecu oko bgh2o ne vidim problem niti da su nesto posebno radili..Ali ne prolaze, polazna stanica im je BGH20
Nije ti mnogo 10 linija za taj deo, pa koji još deo grada sa tako malo stanovnika ima 10 linija?
I što reče Miki, ne računaj na one koji su kupili ili će kupiti stanove tu, oni voze, ne voze se![]()
to su linije koje su uglavnom okretale oko zeleznicke stanice..sad okrecu oko bgh2o ne vidim problem niti da su nesto posebno radili..
okretnice oko zeleznicke vise nema jer je taj deo preuredjen i prenamenjen u park i sad skrecu cosak ranije kod suda, nikakva posebna intervencija na linijama nije radjena.
zaboravljas da je tu nekad bila zeleznicka stanica i da je trebala da bude solidno pokrivena autobuskim saobracajem, tako da je iz tog razloga toliko linija sad tamo.
ti bi sad prakticno samo zato sto ne volis bgh20 ljudima koji su navikli na liniju, izbacila tu liniju, preusmerila je ko zna gde i kako ..i mislis se...sad je super..bgh20 nema vise 10 nego dve linije.
gloopost.
jedina linija koja je kreirana za bgh20 je eko2 i nista vise..a linija je odlicna jer odlicno spaja deo grada (25. maj) koji je slabo bio spojen sa centrom
Јесте, сасвим скучен и пун којекаквих путника...Njime sam išla ono kad sam poslednji put bila dole, iznenadila sam se kad je na stanicu stigao minibus,
nimalo prijatno voziti se njime, nekako mnogo skučen...
То је барем опслужено са већ постојећим линијама које повезују разне делове града са тим местом - 7, 9, 11, 95... Ваљда иде и још нешто.Nisam znala da su te linije okretale kod železničke, nisam ih koristila.
Ali, uzmimo primer nove železničke stanice, Prokopa, koliko buseva ide baš do tamo?
Samo jedna i to neka koja kruži Slavija - Prokop
Šta je sa ostalim delovima grada?
Koliko će buseva ići do nove autobuske na NB?
imas i onaj za zemun, tu prolazi jos par buseva koji idu sa novog beograda na gazelu.То је барем опслужено са већ постојећим линијама које повезују разне делове града са тим местом - 7, 9, 11, 95... Ваљда иде и још нешто.
Све што иде до бувљака - то је то.
Ide i 806i,vozi do industrijske zoneDok pojedina naselja kubure sa jednim ili 2 prevoza, BG na H2O odjednom dobio 10 linija!!!![]()
EKO2 - Dorćol
3A - Kneževac
46 - Mirijevo
51 - Bele vode
91 - Ostružnica
92 - Ostružnica
511 - Sremčica
551 - Sremčica
553 - Rucka
601 - Surčin