gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Kako malo treba da se bude srecan..monika beluci na ekranu..![]()
Nisam znao da si fascinirana njom

Malo da uzivas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako malo treba da se bude srecan..monika beluci na ekranu..![]()

Kupili smo novi sluzbeni auto..za potrebe Kabineta
Danas provereno udoban...
![]()
BMW
BMW 

ne samo vatromet ona je muza ima tu i muzike i boje i ukusa i sampanjca i ..... ma taman sam zaboravio a vi me uf opet moram da sanjarimNe pratis fabulu radje
Nisam ja vec nas nn...
pali vatromet na Moniku..![]()
morate jos jedan da kupite za desnjake nisu svi u kabinetu levaci i pre kupovine zahtevam probnu voznju to odobravaju danas skoro svi pa sto ne bi i mi

Ma ne bih ja. auto mi se cini prepakovan sa engleza, a suvozac kao da to neko vec voziEvo, jel moze ova verzija?![]()
![]()
Ma ne bih ja. auto mi se cini prepakovan sa engleza, a suvozac kao da to neko vec vozi

Evo, jel moze ova verzija?![]()
![]()
Ma ne bih ja. auto mi se cini prepakovan sa engleza, a suvozac kao da to neko vec vozi

Auto je sluzbeni ima da se vozis hteo ne hteo....![]()

ja koliko se secam (zavidni bi rekli zbog Monike) sam ministar inostranih poslova osim ako nije bila rekonstrukcija dok sam bio na putu ali ni finansije nisu lose mozda me Greba tad primeti, mada mi ne deluje kao materijalista.On sa 3 poruke pa pravac u Kabinet u fotelju ..Nece moci..
A ti si koliko se secam ministar za finansije a ne sofer..
sve si pobrkao kako si video Moniku Beluci..

Bila rekonstrukcija dok si ti bio na Havajima pa ti je dodeljeno i ministarstvo finaansija..
p.s. sa sekretaricom..postoje i slike kao dokazni materijal..

a jel kod tebe i moj ukradeni kucni videoa jel kod tebe i moj ukradeni kucni video

a jel kod tebe i moj ukradeni kucni video

to cemo kad budemo pravili nove koalicije pa ja pustim tvoj ti moj satro svadjamo se a dizemo rejting i posle izbora opet isto valjda znas