GRADONAČELNIKOV KABINET

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://1.***************/_QZAPk3ayLvA/SdPDdBI7P1I/AAAAAAAAAAM/Tvi_OsKeqMc/S1600-R/workers.jpg

g.Platin

Jel ovaj prvi gosn.Divilac.posle branja graska..do njega ko drugi nego Ja spremna na akciju..iza mene je Pasivna gradnja
strogo po propisu...ovaj sa planovima i crtezima ste vi.g.Platin..stalno nesto crtkate i pisete..ovaj do vas je pripravnik iz Amerike na sestomesecnoj obuci
do njega je n n..stalno nesto popravlja i busi pa Greba sa plavim slemom a iza njih dvoje ko bi drugi nego Tab...

g.Platin

Jel ovaj prvi gosn.Divilac.posle branja graska..do njega ko drugi nego Ja spremna na akciju..iza mene je Pasivna gradnja
strogo po propisu...ovaj sa planovima i crtezima ste vi.g.Platin..stalno nesto crtkate i pisete..ovaj do vas je pripravnik iz Amerike na sestomesecnoj obuci
do njega je n n..stalno nesto popravlja i busi pa Greba sa plavim slemom a iza njih dvoje ko bi drugi nego Tab...

Bas tako Sefice :)
Zaboravih da stavim potpis slike.

g.Platin

A uz ovaj tim, pesma koja je jednu naciju podigla na noge, valjda ce i...nas:aha:

Kupili smo novi sluzbeni auto..za potrebe Kabineta
Danas provereno udoban...:mrgreen:

bmw18jr4gn0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back