*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Dobro vece, svratila da vidim kako ste, kad ono
E, da sam ostala ja bih npr. volela da mi sef bude Kluni

E, da sam ostala ja bih npr. volela da mi sef bude Kluni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da ti ne bude malo muka.ni ja protiv dzokija nista ne bh imala.E, da sam ostala ja bih npr. volela da mi sef bude Kluni![]()
da ti ne bude malo muka.ni ja protiv dzokija nista ne bh imala.
a ako bi nam za sefa dosao kojim slucajem dzeremi ajrons,trajno bih se preselila u kabinet

da ti ne bude malo muka.ni ja protiv dzokija nista ne bh imala.
a ako bi nam za sefa dosao kojim slucajem dzeremi ajrons,trajno bih se preselila u kabinet
ja sam godinama zaljubljena u njegajao, gledala sam sinoć neki film sa džeremajom....ima nešto bre kod njega...dekadentno, načisto.

...joj, kako vi, žene padate na fizički izgled,....
vi niste kao mi, muškarci,...
kojima je to manje bitno,...![]()

dzeremi i nema neki reprezentativni izgled,cak sta vise-ruznjikav je...ali,ima ono nesto...joj, kako vi, žene padate na fizički izgled,....
vi niste kao mi, muškarci,...
kojima je to manje bitno,...![]()

dzeremi i nema neki reprezentativni izgled,cak sta vise-ruznjikav je...ali,ima ono nesto![]()

po načinu na koji je dama reagovala,
rekao bih da misli, kako nisam bio iskren,...![]()

dzeremi i nema neki reprezentativni izgled,cak sta vise-ruznjikav je...ali,ima ono nesto![]()

.....a kad je skine?![]()
si gledala film `lolita`...tu se sjurio go niz stepenice.pridrzavao se za gilender...valjda ga zanosilo,pa da ne tresne o zid.pa ne znam čoveka bre ...jednom mu videh zadnjicu u filmu sa žulijet binoš i to je sve.

si gledala film `lolita`...tu se sjurio go niz stepenice.pridrzavao se za gilender...valjda ga zanosilo,pa da ne tresne o zid.
mislim da je ta scena bila presudna za moje zaljubljivanje
p.s.lele,ubice nas sefica kad navrne...niko nista ne radi
idi u peršun 

....
Inače i greba jako dobro kuva,...pitaj je!![]()
ali neću da se hvalim 
potpisujem!ali,nemoj mi otimati `leba,to mi je osnovno zanimanje fizicarkoi ja dobro kuvamali neću da se hvalim
![]()
apropo `zanosenja`idi u peršun
![]()

potpisujem!ali,nemoj mi otimati `leba,to mi je osnovno zanimanje fizicarko