GRADONAČELNIKOV KABINET

• Začetnik teme Začetnik teme lider
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan, al izvrdava g, platinasti:lol:, nije rec o sliki, ja sam lepo napisala sta je bilo, al ajd, nema vezu:lol:videcemo kako ce sledeci put biti:whistling:
:hvala:Fala vi na lepim recima, a posto sam zabavna, mozda bolje da mesto zamenika gradonacelnice budem ko npr."dvorska luda":lol::rotf:ionako volim da se blesavim, a i kad nam dodju neke tako delegacije i zaskripi u pregovorima, da ih ja ondak malko zamantam, pa nece ni znati sta ih je snaslo, a dace donacije:lol::rotf:
ps. i ja se odricem plate u grebinu korist(zasluzila je, najbolja je:D), a za stimulans u radu cu se vec snaci:zcepanje:

Odo ja sad
50154-i192_photobucket_com-albums-z-1.gif
, al se vrnem na svoje radno mesto, nadam se da ce mi Nina izaci u susret:lol::zcepanje:

Захваљујем се вама који сте ме подржали. :)

Цена паркирања се неће мењати до краја године.
Ребаланса такође неће бити.
У осигурања ћемо уложити најмање.

Стимулација за запослене у износу од 15.775,90 биће исплаћена 25.10. У буџету до краја месеца има још 226.000,00. На време искажите своје жеље и потребе, од 01. до 10.11 је обрачун ПДВа, и неће бити исплата.

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Gospojica Procentna... kaze mi sistem da nemam odgovarajucu bonu, tako da izrazavam veliko zaljenje tim povodom.
Ako sama gospojica Procentna zeli da bude zvanicni zabavljac (to zvuci mnogo modernije i bolje nego dvorska luda) u Kabinetu, nemam nista protiv :D

Hvala Yagi na informaciji :)

Dobar dan, al izvrdava g, platinasti:lol:, nije rec o sliki, ja sam lepo napisala sta je bilo, al ajd, nema vezu:lol:videcemo kako ce sledeci put biti:whistling:
:hvala:Fala vi na lepim recima, a posto sam zabavna, mozda bolje da mesto zamenika gradonacelnice budem ko npr."dvorska luda":lol::rotf:ionako volim da se blesavim, a i kad nam dodju neke tako delegacije i zaskripi u pregovorima, da ih ja ondak malko zamantam, pa nece ni znati sta ih je snaslo, a dace donacije:lol::rotf:
ps. i ja se odricem plate u grebinu korist(zasluzila je, najbolja je:D), a za stimulans u radu cu se vec snaci:zcepanje:

....a meni,...šta si meni ostavila?
Ja još ni jednu platu nisam dobio,....
Ja bih, ako može, da čuvam pare,...
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back