- Poruka
- 28.802
izvolte?o ceku se radi?treba nesto da pribelezim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izvolte?o ceku se radi?treba nesto da pribelezim?
moja slika sa radnog mesta je na prethodnoj strani.ubacicu te na spisak zelja.na cekanju si.Јесам ли именован за министра финансија у кабинету?
Јесам ли именован за министра финансија у кабинету?

Hocemo li da menjamo cenu parkiranja ispred Kabineta? Kad se vec spremamo za rebalans, da znam na cemu sam![]()

Grebo..pisi...
Yagi za ministra finansija...
a ona nisu za ovo podneblje 

G.Platin....vrlo je razobito znati na cemu ste...
i konacno ste se pojavili u kabinetu..
Molim da odgovorite na desavanja sa gospodicnom Procentnom..

Pa tu sam ja bio, u Kabinetu, odmah kad sam pozvan, na strani 605
A sa gospojicom Procentnom... to je bila samo primedba na trenutnu sliku, koja je vrlo brzo promenjena i ja sam sa time vrlo zadovoljan![]()
Nadam se da ce gospodjica Procentna
biti zadovoljna vasim odgovorom..i mojim .ispitivanjem Vas..![]()

, nije rec o sliki, ja sam lepo napisala sta je bilo, al ajd, nema vezu
videcemo kako ce sledeci put biti
Fala vi na lepim recima, a posto sam zabavna, mozda bolje da mesto zamenika gradonacelnice budem ko npr."dvorska luda"
ionako volim da se blesavim, a i kad nam dodju neke tako delegacije i zaskripi u pregovorima, da ih ja ondak malko zamantam, pa nece ni znati sta ih je snaslo, a dace donacije

Dobar dan, al izvrdava g, platinasti, nije rec o sliki, ja sam lepo napisala sta je bilo, al ajd, nema vezu
videcemo kako ce sledeci put biti
Fala vi na lepim recima, a posto sam zabavna, mozda bolje da mesto zamenika gradonacelnice budem ko npr."dvorska luda"
ionako volim da se blesavim, a i kad nam dodju neke tako delegacije i zaskripi u pregovorima, da ih ja ondak malko zamantam, pa nece ni znati sta ih je snaslo, a dace donacije
ps. i ja se odricem plate u grebinu korist(zasluzila je, najbolja je), a za stimulans u radu cu se vec snaci
![]()

g. platinasti, ali dobla bone

....a meni,...šta si meni ostavila?
Ja još ni jednu platu nisam dobio,....
Ja bih, ako može, da čuvam pare,...![]()