Gradonačelnik Novog Sada: Nikad neću razumjeti Srbe koji ljetuju u Hrvatskoj

Jel povoljniji oblik BiH ili RH za izgradnju infrastrukture, po površini smo isti...doduše BiH **** reljef, odnosno dinarsko gorje koje se proteže Z-I

Nije reč o površini, jer u BiH treba bukvalno izgraditi nešto oblika paukove mreže da bi se povezala cela zemlja, plus reljef. Sa druge strane, cela Slavonija do Zagreba je praktično ravnica.

Drago mi je da pratiš klubove iz Hrvatske. Tiha smo vam patnja, samo ne želite priznati.

Prati se kladionica, hrvatski klubovi su tu u ponudi, mada ih ja ne igram uopšte, a posle Gzire znam i zašto :lol: Nemoj da se ložiš, slabo ko ovde razmišlja o Hrvatima i njihovim klubovima, uostalom Srbija od sledeće sezone ima dva predstavnika u Ligi šampiona :whistling:

Nije reč o površini, jer u BiH treba bukvalno izgraditi nešto oblika paukove mreže da bi se povezala cela zemlja, plus reljef. Sa druge strane, cela Slavonija do Zagreba je praktično ravnica.
Realno CG od svih država ex Ju ima najzajebaniji reljef. Tamo se ne isplati graditi ama baš ništa, skupo ko svetog petra kajgana, a prometa ni za lijek.

Srbija je ok za prometno povezivanje, možda jedino Sandžak je zajeban, radi planina, te gradnja mostova preko Dunava i Save je skupa.

Prati se kladionica, hrvatski klubovi su tu u ponudi, mada ih ja ne igram uopšte, a posle Gzire znam i zašto :lol:
Ovo je na mom bivsem forumu bio running gag, u vezi kojeg se kontinentalna ustasija vise nasladjivala od same cetnicadi.
Sada sam se sjetio kada je Crna Gora odigrala nerjeseno s hiperbogatim Liechtensteinom, knezevinom koja broji oko 50 tisuca ljudi, nogometasi svi odreda rade u banci, nogomet im hobi, cvikerasi.
I sad zajedljiv komentar nekog Crnogorca na poluvremenu: "Sad kad mesari i postari kojima je zavrsila smjena udju, bit ce gusto."

Ovo je na mom bivsem forumu bio running gag, u vezi kojeg se kontinentalna ustasija vise nasladjivala od same cetnicadi.
Sada sam se sjetio kada je Crna Gora odigrala nerjeseno s hiperbogatim Liechtensteinom, knezevinom koja broji oko 50 tisuca ljudi, nogometasi svi odreda rade u banci, nogomet im hobi, cvikerasi.
I sad zajedljiv komentar nekog Crnogorca na poluvremenu: "Sad kad mesari i postari kojima je zavrsila smjena udju, bit ce gusto."

Moram da priznam, jednom sam samo odigrao na Hrvate na kladionici. Šta misliš, koja je to bila utakmica? :lol:

Ne znam što mi izbrisaše prethodni komentar, ali da se nadovežem opet. Ako neko prati kladionicu, ne može da podesi mozak tako da ne vidi da tu postoje i hrvatski klubovi :kafa:
Bas mi je zao sto nisam video taj komentar :D
A po tebi je ionako sve sto je Hrvatsko lose. Ti si jednostavno opsednut hrvatima. 100% neuzvracena ljubav :(

Bas mi je zao sto nisam video taj komentar :D
A po tebi je ionako sve sto je Hrvatsko lose. Ti si jednostavno opsednut hrvatima. 100% neuzvracena ljubav :(

Komentar je glasio "nisam rasista, ali nisam ni daltonista". Ali da, sve hrvatsko je loše. Inače, nemam nikakve pretenzije prema Hrvatima ili njihovoj prokletoj zemlji, ne bih to takao sve i kada bi bilo ispražnjeno od Hrvata :kafa:

Komentar je glasio "nisam rasista, ali nisam ni daltonista". Ali da, sve hrvatsko je loše. Inače, nemam nikakve pretenzije prema Hrvatima ili njihovoj prokletoj zemlji, ne bih to takao sve i kada bi bilo ispražnjeno od Hrvata :kafa:
Mislio sam da je bio jos neki komentar, taj sam video.

Ah ili je to, ili si svestan kako si prosao ( ili takvi kao sto si ti) kada si poslednji put imao pretenzije prema njoj.

Mislio sam da je bio jos neki komentar, taj sam video.

Ah ili je to, ili si svestan kako si prosao ( ili takvi kao sto si ti) kada si poslednji put imao pretenzije prema njoj.

Ne, jednostavno ne želim ni vas ni vašu zemlju, niste mi zanimljivi. Inače sam odlično prolazio kada sam bio tamo, uvek je bilo lobanja za lomljenje, to je praktično i jedina pretenzija koju imam u tom smislu, samo mi daj Hrvate da ih bijem :kafa:

Ne, jednostavno ne želim ni vas ni vašu zemlju, niste mi zanimljivi. Inače sam odlično prolazio kada sam bio tamo, uvek je bilo lobanja za lomljenje, to je praktično i jedina pretenzija koju imam u tom smislu, samo mi daj Hrvate da ih bijem :kafa:
ali je ipak jakooo cesto pominjes, a js cesce hrvate. A bas si samouveren u tom smislu hahaha :D

Koji? Fabijan i Luka Kaliterna, Lucijan Stella, Josip Barač, Vladimir Šore? Ili ti znaš neke druge?
Ma pusti komedijaša! Da Hajduk osnovali Srbi? :lol: Uveseljavaju me njihovi mitovi i bajke. :D

Nego, nije mi jasno zašto su ti "Srbi" osnovali klub pod izvornim imenom "Hrvatski nogometni klub Hajduk iz Splita"? Malo neobično ime za "srpski klub". :think:

Ma pusti komedijaša! Da Hajduk osnovali Srbi? :lol: Uveseljavaju me njihovi mitovi i bajke. :D

Nego, nije mi jasno zašto su ti "Srbi" osnovali klub pod izvornim imenom "Hrvatski nogometni klub Hajduk iz Splita"? Malo neobično ime za "srpski klub". :think:

Da, već smo čuli to, hajduk je izvorno hrvatski naziv, osim što se retko gde može pronaći Hrvat hajduk :lol:

ovo u sredini

jel to coek ili zhena!?

vidis im po faci da su bozhe sachuvaj mentalno zaostali
То је "љепотица" коју можеш видјети у бјелој мајици "поносна што сам Хрватица". Сад сам је сконтао.
hrvatica0vz-1.jpg

Back