Gradonacelnik Moskve zabranio Gay-paradu!

marlon:
Jel i to sa onog sastanka komiteta, nego stvarno izgleda da ih dobro poznaješ. Pazi bila tema na Savremenom Muškarcu o usvajanju dece od tih smradova. I svi licemerno, humanistički pričaju o napuštenoj deci koja da nema homosa ostala bi po domovima i ulicama. Anpasan što skoro nijedan zakon ne dozvoljava usvajanje napuštene dece ali nije bitno... Pazi postavim pitanje hipotetičko... Npr. moraš da odeš na put u inostranstvo na recimo godinu dana, imaš dete koje je u adolescent u najranjivijem periodu i moraš da ga ostaviš da neko pazi na njega. Da li bi ostavio muško dete nekim pedercinama ili devojcicu lezbejcinama da ih cuvaju... Šta misliš koliko sam dobio odgovora...:D onoliko kao ono mesto 'de su bile kule u Njojorku... znači proseravanje... steaming pile of horseshit.

Џабе причаш Марлоне јер немаш коме... па замисли када на геј-сајту постоји читава "научна студија" под насловом НЕМА ЕВРОПЕИЗАЦИЈЕ БЕЗ ПЕДЕРИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ... 'еботе... :roll:

Jao ljudi ajd biću ozbiljan...
Dobro je što su im zabranili ali opet ne videh da su zauzdali prostituciju medju maloletnicima.
Bila je reportaža na HRT-u gde se prikazivalo šta se radi zbog nemaštine.
Ni Rusi nisu što su bili nekad

Što se nas tiče - ko puno razmišlja o gej paradi, završiće u istoj.
Znate ono - "Bežao od vaške pa pao medjedu u šake"
To je genetski poremećaj i ebiga, ne razumem dalje...

marlon:
... Pazi postavim pitanje hipotetičko... Npr. moraš da odeš na put u inostranstvo na recimo godinu dana, imaš dete koje je u adolescent u najranjivijem periodu i moraš da ga ostaviš da neko pazi na njega. Da li bi ostavio muško dete nekim pedercinama ili devojcicu lezbejcinama da ih cuvaju... Šta misliš koliko sam dobio odgovora...:D onoliko kao ono mesto 'de su bile kule u Njojorku... znači proseravanje... steaming pile of horseshit.

pa aj da ti odgovorim...iskreno,tesko da bih ostavio dete njima na cuvanje...mada,sve zavisi od toga kakav je to covek..tako isto mozes da ostavis dete heterosexualcu pedofilu,kojih u srbiji ima neverovatno mnogo...mislim da su ti prokleti pedofili mnogo gore zlo koje pritiska srbiju od pedera i lezbacha...samo kod mene u zgradi ima dva pedofila,pa sad ti racunaj koliko ih je u srbiji ukupno

serb_pagan:
pa aj da ti odgovorim...iskreno,tesko da bih ostavio dete njima na cuvanje...mada,sve zavisi od toga kakav je to covek..tako isto mozes da ostavis dete heterosexualcu pedofilu,kojih u srbiji ima neverovatno mnogo...mislim da su ti prokleti pedofili mnogo gore zlo koje pritiska srbiju od pedera i lezbacha...samo kod mene u zgradi ima dva pedofila,pa sad ti racunaj koliko ih je u srbiji ukupno
Eto sad si pokazao kako razmišljaš... ovo ti je čista demagogija... baš pure... Ja nisam pričao o pedofilima, mogao si i da kažeš ja ne bi ostavio dete kanibalima, isti ku*rac. Ja bre postavim analizu sa imenima ljudi koji su radili i sa svim implikacijama na razvoj psihe deteta i kako se ono manifestuje u školi i svuda... a oni kao ti.... a i heterosexualna deca imaju loš uspeh u školu.... pročitaj svoj post i kaži dal' sam u pravu. I kakve ima kakvi su ljudi... Ja znam nekoliko homosa i prijatelji su mi, ali NIKAD im ne bi dao dete na čuvanje tri dana a ne na duže...

Владика Врањски Пахомије ослобођен је оптужбе. Суд је утврдио да владика није ни педофил нити хомосексуалац.

@ serb pagan

Очекујем од Тебе да будеш тако љубазан и да упутиш ИЗВИЊЕЊЕ за увреде члановима СПЦ, како свештенству тако и верницима а и самом Владики Пахомију, јер ово даље си Ти написао

Original postavio serb_pagan
optuzbe za pedofiliju se ne podizu tek tako..potrebni su psihijatri,izjave dece,jaki dokazi...kako bre mozes da podrzavas tu vrecu govana i sve to u ime boga...pa takve stvari su i satanistima gadne...opet ti kazem,ne daj boze da se desi tebi tako nesto...jebeni pedofil,trebalo ga je odmah streljati,sto je narod i hteo da ucini,da presudi dzukeli po kratkom postupku,ali mu SPC dodelila obezbedjenje...ortak sam sa momkom cijeg je sestrica zlostavljao pahomije, i veruj mi da deca ne izmisljaju takve price..pogotovo ne cetvoro decaka i to iz poboznih i bogobojazljivih porodica...

c009.gif

Polazeci od cinjenice da se nasa planeta nalazi u problemu prenaseljenosti, zabrana i marginalizovanje "devijantnih"(kako tvrdi svetska zdravstvena organizacija) osoba nije opravdano.Prosta stvar; u sadasnjoj situaciji prenaseljenosti i oskudnosti resursa (globalno) takve akcije treba podzavati i motivisati sve ljude sa tendencijom ka istom da se u potpunosti opredele za takvu seksualnu orijentaciju.Time dobijamo radno sposobne jedinke koje nemaju mogucnost reprodukcije.

Back