Gradonacelnici lopataju

i dok djilas navodno cisti lopatom 20 kvadratnih cm snega, istovrmeeno u nisu je autoput bio u blokadi 10 sati zbog 30 cm snega.

sto ne odose djials tadic i cvetkovic sa sve lopatama za nis da rese taj problem? :hahaha:

:think::idea:........Ladno bi mogli bi smo da se pohvalimo da imamo ostatke mamuta iz pradoba.......i to zaledjene i ocuvane:hahaha::cool:
E tihi ova ti je dobra:D:lol:

Poslednja izmena:
boze kako je to cakano kad kao udarnu vest vidite gradonacelnike Novog Sada i Beograda kako lopataju ispred zgrada i kako su nam svetli primer u brizi oko gradjana koji po ovoj poledici zadobijaju povrede..pa nam jos kazu kako je to super jer se tako upoznajemo sa komsijama..bas sam njih cekala da mi predloze sta cu da radim i kako cu da se druzim sa komsijama.cakani su nema sta..imaju odlican epp i pi ar..prosto ih je divota videti tako rumene i vredne..ja bih sve poslanike lepo poslala da rade tako nesto sa lopatama..mozda nam postanu drazi
sta vi kazete moji dragi forumasi kako u nam vredni gradonacelnici...ma divota

Pa moraju da se malo "prave" vrednim,i da se predstavljaju kao ljudi iz naroda....kako si nam eto oni slatki...:bljak: Samo ne znam dokle i koga to foliraju vise? Jeftina i prevazidjena americka propaganda.:roll:

Poslednja izmena:
boze kako je to cakano kad kao udarnu vest vidite gradonacelnike Novog Sada i Beograda kako lopataju ispred zgrada i kako su nam svetli primer u brizi oko gradjana koji po ovoj poledici zadobijaju povrede..pa nam jos kazu kako je to super jer se tako upoznajemo sa komsijama..bas sam njih cekala da mi predloze sta cu da radim i kako cu da se druzim sa komsijama.cakani su nema sta..imaju odlican epp i pi ar..prosto ih je divota videti tako rumene i vredne..ja bih sve poslanike lepo poslala da rade tako nesto sa lopatama..mozda nam postanu drazi

Meni je to ljigavo...

ma nek' si ti provalila da je to samo epp i pr. boli te uvo, tebe nisu preshli!
zayeban si ti igrach.

Мене занима само једно, има ли још наивних сликара који наседају на јефтине маркетнишке фазоне,
типа чишћење снега?

Видиш да има пацијената ...

Јак је био прилог на РТС кад комунална инспекторка пише мандатну казну човеку са лопатом уз образложење да је снег требао раније да чисти ...

Пуни се градски буџет ...

ВОЗИ МИШКО !!!!

Back