GRADJEVINSKI POSLOVI U INOSTRANSTVU

Caldari kako da stupimo u kontakt? Iz nekog razloga ne mogu da posaljem pm...moj mail je colicsinisa@gmail.com ako moxes da se javis imam par pitanja u vezi posla...hvala...pozdrav

Ajd i ja da vam kazem neku..
Imam vise godina manju gradjevinsku firmu u Skandinaviji.
Uglavnom radim sa nasim majstorima i nasim ljudima dok u sirokom luku izbegavam nase i ostale strance kao musterije razloga je puno.
Problemi sa nasim ljudima, majstorima i radnicima
- svi sve znaju (a puno toga je drugacije nego u Srbiji)
- sujetni su i kad su 100 % u krivu tvrde suprotno
- vrlo brzo su culi da se negde placa mnogo vise a ne znaju gde ili kako da dodju do tamo
- sve privilegije kao sto su besplatna hrana,mobilni, laptop, sluzbeni auto, i obezbedjen smestaj(koji oni placaju) vec
posle nekoliko meseci MALO i traze jos.

Vidim spominju se cifre gore 7-8 dolara na sat, to je kod mene crkavica i toliko placam lazova 7 dana dok imam srca da ga gledam da nema pojma ni 1% od onog sto je tvrdio pre nego smo se sreli (majstor), ili iskrene klince koji bi da uzmu neku kintu da pomognu prenesu, donesu .
U 90 % radim sa ljudima koji imaju mogucnost da primaju platu na belo tj sa placenim svim dazbinama a sada je to jako olaksano pa maltene da si i puki turista,
da ne pricam da sam dobrim majstorima pravio i papire SAMO MALO IH JE i brzo okrenu plocu.
Posao je uglavnom adaptacija i renoviranja a ne teskih gradjevinskih poslova pa su mi pr potrebniji finiji majstori i ljudi koji znaju puno a nije problem platiti dobro kad neko vredi.
Ako znas da radis keramiku (kupatila), sklapas namestaj,montiras kuhinje, laminat, molerske poslove i nije ti stran i laksi tesarski posao imas izmedju 30 i 40 slobodno se javi na ovaj topic. Teze je pronaci coveka koji sve ovo dobro radi naravno, racunam ja uvek i na to, pa ga obucimo
Nije problem da i nesto ne znas od ovoga a voljan si da naucis naucicemo te, tolike sam naucio.
I svima koji idu bilo gde u inostranstvo...zelim puno zdravlja srece rada i novca.

Pozdrav Caldari
nov sam na forumu i nemogu vam poslat pm,nemogu nac vas meil ali me zainteresovao vas tekst u vezi zadate teme.Krajem 2001god sam poceo da se bavim izradom i montazom namjestaja od plocastog materijala i masiva sa propratnim sadrzajima.Sto se tice ostalih zanatskih radova;laminata sam,kad je bio in u crnoj gori postavio hiljade kvadrata-ni moleraj mi nije stran jer sam sebi odrzavam kucu i fasadu.Sto se tice struje tu posjedujem prosjecno znanje povezivanja na mrezu a ni tesarski zanat mi nije stran. Ukoliko imate potrebu za ovakvim profilom majstora kontaktirajte me na mail vaskomartinovic@t-com.me.

Ajd i ja da vam kazem neku..
Imam vise godina manju gradjevinsku firmu u Skandinaviji.
Uglavnom radim sa nasim majstorima i nasim ljudima dok u sirokom luku izbegavam nase i ostale strance kao musterije razloga je puno.
Problemi sa nasim ljudima, majstorima i radnicima
- svi sve znaju (a puno toga je drugacije nego u Srbiji)
- sujetni su i kad su 100 % u krivu tvrde suprotno
- vrlo brzo su culi da se negde placa mnogo vise a ne znaju gde ili kako da dodju do tamo
- sve privilegije kao sto su besplatna hrana,mobilni, laptop, sluzbeni auto, i obezbedjen smestaj(koji oni placaju) vec
posle nekoliko meseci MALO i traze jos.

Vidim spominju se cifre gore 7-8 dolara na sat, to je kod mene crkavica i toliko placam lazova 7 dana dok imam srca da ga gledam da nema pojma ni 1% od onog sto je tvrdio pre nego smo se sreli (majstor), ili iskrene klince koji bi da uzmu neku kintu da pomognu prenesu, donesu .
U 90 % radim sa ljudima koji imaju mogucnost da primaju platu na belo tj sa placenim svim dazbinama a sada je to jako olaksano pa maltene da si i puki turista,
da ne pricam da sam dobrim majstorima pravio i papire SAMO MALO IH JE i brzo okrenu plocu.
Posao je uglavnom adaptacija i renoviranja a ne teskih gradjevinskih poslova pa su mi pr potrebniji finiji majstori i ljudi koji znaju puno a nije problem platiti dobro kad neko vredi.
Ako znas da radis keramiku (kupatila), sklapas namestaj,montiras kuhinje, laminat, molerske poslove i nije ti stran i laksi tesarski posao imas izmedju 30 i 40 slobodno se javi na ovaj topic. Teze je pronaci coveka koji sve ovo dobro radi naravno, racunam ja uvek i na to, pa ga obucimo
Nije problem da i nesto ne znas od ovoga a voljan si da naucis naucicemo te, tolike sam naucio.
I svima koji idu bilo gde u inostranstvo...zelim puno zdravlja srece rada i novca.

Da li su vam potrebni jos radnici? Jer ispunjavam sve uslove radio sam po inostranstvu , adaptaciju stanova , raznih objekata u tom poslu sam preko 25g,

pozdrav caldari nov sam na forumu i videvsi tvoj tekst resih da se javim,naime po struci sam keramicar i gipsar te poslove radim od 2002 godine, uglavnom su u pitanju kuce i stanovi pa si tako u situaciji i da montiras laminate obradjujes stolariju lamperiju ma sve sto ulazi u sastav unutrasnjih radova i cak otvorio svoju firmu za te poslove po sistemu kljuc u ruke u Srbiji sto se pokazalo kao losa odluka.Radio sam u Svedskoj par meseci radio u crnoj Gori radio u Rusiji tako da znam otprilike kakav standard se trazi,radio sam i elitnije tj zahtevnije poslove u Srbiji gde se trazi vrhunski kvalitet.Potreban mi je posao a po gore navedenom tebi je potreban radnik mojih profila koji je iskusan i sposoban i otvoren da nauci nove stvari.Voleo bih da nekako stupimo u kontakt te ti ostavljam ovde moj mejl i nadam se da citas poruke sa ovog foruma POZDRAV aleksaacanikolic80@gmail.com

Pa da i ja sam jer kad ukucas naziv firme na net izbaci da ima li samo u Temisvaru ali u BG ne tako da dobro pazis sta ti nude i sta dobijas i gde ides javi ovde sta ti nude i odma cu ti reci dali je prevara ili ne i obavezno gde se ide da se radi ako neces da napises javno ti mi posalji pp

Izvini ne Temisvar nego Bukurest evo kontakt podataka
Contact

S.C. EUROPONTIS.COM S.R.L.

R.C. nr. J40 /12968/2004
CIF RO16671134
Sediu social: Str. Sura Mare 1 – sector 4 – 041341 – Bucureşti
Tel: +40 721.418.173
E-mail: europontis [at]gmail.com;

www.europontis.com

Poslednja izmena:
Pa da i ja sam jer kad ukucas naziv firme na net izbaci da ima li samo u Temisvaru ali u BG ne tako da dobro pazis sta ti nude i sta dobijas i gde ides javi ovde sta ti nude i odma cu ti reci dali je prevara ili ne i obavezno gde se ide da se radi ako neces da napises javno ti mi posalji pp

Izvini ne Temisvar nego Bukurest evo kontakt podataka
Contact

S.C. EUROPONTIS.COM S.R.L.

R.C. nr. J40 /12968/2004
CIF RO16671134
Sediu social: Str. Sura Mare 1 – sector 4 – 041341 – Bucureşti
Tel: +40 721.418.173
E-mail: europontis [at]gmail.com;

www.europontis.com
ma posao je u petrovcu na moru. prijavio sam se za poslove gipsara, placaju od 2,5 e do 6 e po m2

Pozdrav! Ja sam Ivan Rajkovic iz Kragujevca,po zanimanju sam mesar,ali posto sa platom mesara ne mogu izdrzavati porodicu,placati racune i td..,resio sam da pokusam sa nekim drugim zanatom u inostranstvu..Iskreno,razumem se u dosta poslova vezanih za gradjevinu i unutrasnje radove..Postavljao sam laminat,radio sam fasade kao pomocni radnik,lepio stiropor,postavljao mrezicu i lepak,krecio,mogao bih da radim i na fizikalnim poslovima,zdrav sam,mlad,imam 25 godina..Veoma bih voleo,ako ima mogucnosti da postanem deo vaseg tima,lako ucim,i ne plasim se bilo kakvog posla. Ako su vam trenutno potrebni radnici,jako sam zainteresovan..Br.telefona:060\393-74-64

S' postovanjem

Ivan Rajkovic

Back