Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema je SHTA smo odabrali i ZASHTO a ne vredjanje drugih zbog suprotnog mishljenja (josh jedna pozitivna stvar gradjanskog).... Niti je potrebno da drugima nametjesh mishljenje...
Chitaj malo bolje naziv teme... Ili poseti ABM kliniku.... Imaju veliki izbor sochiva...

Ben_Adam:
Tema je SHTA smo odabrali i ZASHTO a ne vredjanje drugih zbog suprotnog mishljenja (josh jedna pozitivna stvar gradjanskog).... Niti je potrebno da drugima nametjesh mishljenje...
Chitaj malo bolje naziv teme... Ili poseti ABM kliniku.... Imaju veliki izbor sochiva...

Имаш врло кратко памћење.Ако се мало вратиш у назад видећеш да си ти исмејавао православне који иду на веронауку а када ти је понестало аргумената накачио си се на мене.Ја знам у којој си школи....знам са ким учиш,знам да се зовеш Никола зато буди пристојан да ти се не догоди да из школе одеш кући ћопав и са носем у џепу.

шумахер:
Имаш врло кратко памћење.Ако се мало вратиш у назад видећеш да си ти исмејавао православне који иду на веронауку а када ти је понестало аргумената накачио си се на мене.Ја знам у којој си школи....знам са ким учиш,знам да се зовеш Никола зато буди пристојан да ти се не догоди да из школе одеш кући ћопав и са носем у џепу.

Prvo da ismevam pravoslavce NE MOGU, jer sma tehnichki i SAM pravoslavac aka. krshten sam....
Drugo, nisam se uopshte nakachio na tebe, nego ti kazhem da ne prosipash odvale tipa ''lozhenje na obrezane'' itd... U kojoj sam shkoli - U XIII-lako provaliti ako pishem na temi XIII bg.gimn. Dalje...
Sa kim uchim - Ne uchim... U posledjnje vreme imam loshe ocene...
Zovem se Nikola.... Dobro i?
Dalje... Pravi si hrishtjanin... Nekako me to sve vezuje za pacifizam... Tako da je fraza
''да из школе одеш кући ћопав и са носем у џепу'' suvishna - Da pripazim shta pricham, jer ako te je uvredilo ono shto sam rekao za tebe (da smarash glupim upadicama), onda bolje da ne dolazim na ovu temu jer tje se ponoviti Hiroshima i Nagasaki... Ako ti je lakshe - Ignorishi me... Recimo samo da ja u neshto ne verujem a ti da (iako se ni ovo ne poklapa sa istinom...).
I nemoj se uzrujavati previshe zbog foruma... Shteti....
Tako da... - Opusti se...

шумахер:
Мислим да стално замењујеш тезе: прво исмеваш православне који иду на веронауку....кажеш да кад неко види Бога да ти га покаже....исмеваш Св.Василија а онда тражиш да православни буду толерантни према теби атеисти.Они ће свакако бити толерантни према теби јер их тако учи вера али буди и ти толерантан према њима и не омаловажавај њихову веру.

A yoy... Rekoh jednom, ponovitju:
Svako ima prava na svoj izbor...
Ne shwatam zashto tebe lichno vredjaju moje rechi tipa: - Kada neko vidi Boga...
- Sv. Vaslije Ostroshki ustao iz groba...
A da trazhim da pravoslavni budu tolerantni prema meni: Samo trazhim slobodu mishljenja i govora... A ja se nisam deklarisao (josh) kao ateista... Istina - Ne postim, ne idem svake nedelje u crkvu, ali neke norme poshtujem... Dosta stvari o crkvi znam i o pravoslavlju samom....A ja nigde nisam omalovazhavao veru-osim ukoliko tu ubrajash one dve teze gore....
Izvini ali to su moje stavke...
Svako ima prava na svoje mishljenje i na slobodu govora. BTW. ovo nije govor mrzhnje... Reci mi chime sam te uvredio, da onda azhuriram post, ako bi ti bilo lakshe...

шумахер:
Интересантно.....колико људи прочитају књига о јоги...астрологији....Харе Кришни а никад се не сете да прочитају неку књигу о својој вери да виде зашто су крштени зашто славе славу.....баш чудно.

Dobro recheno... Samo ne znam da li je nekome bilo uputjeno...
Mislim... S obzirom na Emilijin komentar posle....

Dalje... Pravi si hrishtjanin... Nekako me to sve vezuje za pacifizam... Tako da je fraza
''да из школе одеш кући ћопав и са носем у џепу'' suvishna - Da pripazim shta pricham, jer ako te je uvredilo ono shto sam rekao za tebe (da smarash glupim upadicama), onda bolje da ne dolazim na ovu temu jer tje se ponoviti Hiroshima i Nagasaki...
I meni je ta fraza nesto zazvucala cudno. Mislim da vernik, ali VERNIK kaze da ce nekog da osakati i tako to. Mislim.... :)

Cek' a sto onda nisi upisala filolosku?
Ma prvo sam htela, bas sam se bila nalozila, a posle sam oladila i nisam ni na prijemni otisla (prosla bih 100% - sigurna sam). Ma zajebi filolosku, tamo nije nista specijalno - i oni uce isto stranih jezika ko i mi, a imaju nesto jadno i bedno matis- a matis mi moze trebati posle.
Zato sad uci jezike koliko god mogu :D

EmilyBjelich:
Da kako god meni je sve jedno ja sam ateista iz nekih svojih razloga a ti budi fanatik ako zelis, samo da znas da sam ja vrlo dobro istrazila vode u koje sam se upustila kao i one koje sam NAPUSTILA

Znachi ... Moram se poistovetiti sa tobom... Izgleda sam i ja ateista...
Od sada... Ne znam... Mada... Porazgovarao sam sa nekim ljudima, i uverio se u neke stvari...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back