Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Emilija Bjelic:
Nedopada mi se cela ideja to je samo prepisivanje judeizma a onda su muslimani prepisali od nas i taj rad ja muhamed do juce sam u pustini prodavao gace sad cu da propovedam veru samo nov nacin za zgrtanje kinte

Добро...има тога, али зар треба одбацити веру због неког среброљубивог попа.

Ako ima Boga -Sraaanje je sto mozes da ides u raj ako si recimo masovni ubica. A sto se kaznjavaju oni koji ne veruju u Boga a ceo zivot su bili dobri ljudi.
dAkle u tom slucaju Bog ispadne ko neki osvetoljubivi coveculjak koji kaze ovako : aaaaa, nije verovao da postojim, mamicu mu njegovo ima on da mi ide u hell iako je bio poste covek! :twisted:
Mislim kakav uticaj ima to sto neko ne veruje na njega kao osobu, pa da ide u pakao???
Jel shvatate poentu? Kaznjavanje jer ne verujemo da postoji, bez obzira na dela.

p.s. da ste rodjeni u Maroku sigurno ne biste verovali u Hrista... A onda ne biste isli u raj zar ne?

Замисли ђак има кеца из неког предмета па почне да учи а професори никад више неће да му поправе оцену.Поента је човек учини напор , поправи се и буде награђен за то.Савле је био масовни убица па се искрено застидео својих поступака и постао Апостол Павле.(или мислиш да је боље да настави да убија).Већ 2000г мисионари по целом свету проповедају Христа па мароканци немају оправдање да нису чули за Христа и поред интернета ,телевизије.....итд. Индијанци пре Колумба нису чули за Исуса али је Бог прихватао њихове молитве Манитуу испред тотема.

A yoy... LJoodi, ako vidite Boga javite mi... Evo Shkundra nam prichala bash kako je jedan ''OTAC'' na ostrogu rekao kako je Vasilije Ostroshki 16. Maja ove (ili proshle) godine ustao iz groba i obukao se, a oni to videli.. Mislim DAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJ!!!!!! A chovek sahranjen u XVI veku... Mislim prichaj mi priche da ti pricham priche...
A to ako se ispovedim i pokajem i te gluposti... MIslim ... UH, shta retji... Sve je to lepo, ali je zamlatjivanje ljoodi... Kao i ona parola '' Zhivi na zemlji muchetji se da bi na nebu zhiveo prelepo''...
Prvo - Nema logike!
Drugo - Gde su dokazi da zagrobni zhivot postoji??!
Tako da...

A...ha....
E ljoodi, ne provaljujete da se raspravljate o tome da li Bog postoji ili ne?!?!
ALO! Ne treba jedni drugima da nametjemo mishljenje...
A to da li je mrtav ili ne.... Ja ga nisam video, niti chuo...
Iskreno verujem u ''neshto'' ali... o5...
I prekinite da smarate sa tom temom. Hwala

Већ 2000г мисионари по целом свету проповедају Христа па мароканци немају оправдање да нису чули за Христа и поред интернета ,телевизије
Ne kazem da nisu ci\uli nego da ne veruju u Hrista!!! A sta ti mislis da je samo tvoja vera prava? Ja kazem da ne bi ti verovao u ovog boga da si recimo tamo rodjen, nego u Alaha.

Замисли ђак има кеца из неког предмета па почне да учи а професори никад више неће да му поправе оцену.Поента је човек учини напор , поправи се и буде награђен за то
ne mozes da poredis tako banalan primer sa neki masovnim ubicom kome je, eto, zadnji dan zivotu dunulo da se pokaje i ode u raj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back