Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
lucky meшумахер:Имаш среће.....не рачунају се греси пре крштења.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lucky meшумахер:Имаш среће.....не рачунају се греси пре крштења.

e jbg!MarilynManson:...u pak'o, bona, u pak'o...

Nedopada mi se cela ideja to je samo prepisivanje judeizma a onda su muslimani prepisali od nas i taj rad ja muhamed do juce sam u pustini prodavao gace sad cu da propovedam veru samo nov nacin za zgrtanje kinteшумахер:Шта ти се не допада у библији?
Znaci, mozesh da ubijesh, ako nisi krshten, pa se onda krstish i idesh u raj...mislim, ako opet ne naprawish slicno ssranje ?Имаш среће.....не рачунају се греси пре крштења.
mnoga pravila vaze od davnina...Da to ti je logika raja jos ako si katolik samo kupis oprostajnicu greha i pravac raj mada to je bilo u srednjem veku
na svu (ne)srecuНормално.MarilynManson:Znaci, mozesh da ubijesh, ako nisi krshten, pa se onda krstish i idesh u raj...mislim, ako opet ne naprawish slicno ssranje ?

da mozhesh da ubijesh,ali ako se iskreno pokajesh onda idesh u raj...a ako se ne iskreno pokajesh onda u "pak'o"...MarilynManson:Znaci, mozesh da ubijesh, ako nisi krshten, pa se onda krstish i idesh u raj...mislim, ako opet ne naprawish slicno ssranje ?

hmmmm....a ono cistiliste, aaaah?da mozhesh da ubijesh,ali ako se iskreno pokajesh onda idesh u raj...a ako se ne iskreno pokajesh onda u "pak'o"... ....tak' sam barem ja skontala
Emilija Bjelic:Nedopada mi se cela ideja to je samo prepisivanje judeizma a onda su muslimani prepisali od nas i taj rad ja muhamed do juce sam u pustini prodavao gace sad cu da propovedam veru samo nov nacin za zgrtanje kinte
Чистилиште имају католици.Sweet_Jane:hmmmm....a ono cistiliste, aaaah?
MarilynManson:dobra ti wera...shta reci![]()
Дотични господин је завршио у санаторијуму одакле је посматрао возове на оближњој прузи.MarilynManson:Jebega, caka je tu shto je bog mrtaw ...
@copyrighted to Nice
шумахер:Дотични господин је завршио у санаторијуму одакле је посматрао возове на оближњој прузи.
Swi geniji su slicno prolazili na kraju...ali to ne umanjuje njihowu genijalnost, zar ne ?Дотични господин је завршио у санаторијуму одакле је посматрао возове на оближњој прузи.
Поменут је Ниче и његова кретенска изјава да је бог мртав...али је лоше завршио.Ben_Adam:Na koga mislish?
Ne kazem da nisu ci\uli nego da ne veruju u Hrista!!! A sta ti mislis da je samo tvoja vera prava? Ja kazem da ne bi ti verovao u ovog boga da si recimo tamo rodjen, nego u Alaha.Већ 2000г мисионари по целом свету проповедају Христа па мароканци немају оправдање да нису чули за Христа и поред интернета ,телевизије
ne mozes da poredis tako banalan primer sa neki masovnim ubicom kome je, eto, zadnji dan zivotu dunulo da se pokaje i ode u raj.Замисли ђак има кеца из неког предмета па почне да учи а професори никад више неће да му поправе оцену.Поента је човек учини напор , поправи се и буде награђен за то