Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije stvar u tome da li Bog postoji nego koliko TI u njega verujes. Kada bi video Boga ili kada bi ti neko dao neki dokaz da Bog postoji onda ti ne bi poceo da verujes u Boga, nego bi jednostavno znao da postoji, a onda to nije TO, jel to ne bi bila vera, vec samo cinjenica. Fazon je u tome da verujes, bez obzira sto ne mozes da budes 100% siguran. ;-)

Patty:
Nije stvar u tome da li Bog postoji nego koliko TI u njega verujes. Kada bi video Boga ili kada bi ti neko dao neki dokaz da Bog postoji onda ti ne bi poceo da verujes u Boga, nego bi jednostavno znao da postoji, a onda to nije TO, jel to ne bi bila vera, vec samo cinjenica. Fazon je u tome da verujes, bez obzira sto ne mozes da budes 100% siguran. ;-)
ah ali dok je god coveka postojace pitanje da li On postoji a to je u nasoj prirodi da tragamo za odgovorima mozda je to i nase prokletstvo uvek se trudimo sve da upropastimo stvaramo da bi unistavali

vecina mojih prijatelj su vernici ali su davno shvatili da samnom nema rasprave mislim da kada ni ceo parlament ne moze da me nadjaca ne mogu ni oni i ******* ti si samo ljudsko bice prirodno je da tragas za odgovorima a to za smer ja sam ta koja ga je ispromasivala i te kako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back