Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
StRoll:
Jeste, gradjansko je zanimljiwije od weronauke...i lakshe...i ne ucish o glupostima...
kako kod koga...kod mene u shkoli je gradjansko uzhasno(makar tako moj nemanja kazhe)i imaju svaki chas...a veronauka je strava....pola chasova nemamo i profesorica samo ispricha ukratko sht aje bitno ne davi sa detaljima...ali vsada bih vishe volela da sam uzela gradjansko jel profesorica mnogo lazhe :shock: i ne predaje dobro...ali aj shta mene zabole za to :lol:

a jer moze onaj kreten koji jos veruje u boga da mi se obrati privatnom porukom, a ja cu mu dati broj fona da me nazove, ili da on meni da njegov broj da ja njega nazovem, pa da popricano na tu glupo- bolesnu temu!!!!!
i sto niste napravili glasanje bilo bi zanimljivije
videli bi koliko posto ovih koji posecuju ovaj forum ima problema sa mozgom!!!!!!!!!

a jer ti je taj "BOG" pomogao nekada, jer te on spasava od bolesti ili lekovi, jer ti je nekada nabacio pravu ljubav, jer ti se bilo kad pokazao u snu?????? ako jeste molimte opisi ga kako izgleda, bas me zanima!!!!!
i jer je taj "BOG" nekada u zivotu pogledao na ovaj jadni jeb**i narod????? sto nikome ne pomaze kad je vec svemoguc?????
ako je bog smislio zivot, ljudi su izmislil "vestacki" zivot!!!! Ej medicina je dotle stigla da se prave klonovi.........
ne znam sto, al kad mi neko kaze da je bog stvaran uvek ispizdim

Uros M:
a jer ti je taj "BOG" pomogao nekada, jer te on spasava od bolesti ili lekovi, jer ti je nekada nabacio pravu ljubav, jer ti se bilo kad pokazao u snu?????? ako jeste molimte opisi ga kako izgleda, bas me zanima!!!!!
i jer je taj "BOG" nekada u zivotu pogledao na ovaj jadni jeb**i narod????? sto nikome ne pomaze kad je vec svemoguc?????
ako je bog smislio zivot, ljudi su izmislil "vestacki" zivot!!!! Ej medicina je dotle stigla da se prave klonovi.........

jesi ti u nekoj sekti ili sta ri fali???

Uros M:
paaa nisam ga nikada videla,ali verujem da mi je pomogao puno puta....ali ne vredi ti da pitash nekoga...
ja to shto verujem ne mogu da objasnim...yebiga nemam odgovor

yowana '91.:
Znas kako: idem u crkwu za bozicnu i uskrsnu liturgiju, postim na weliki petak i badnje wece,
slawim porodicnu slawu i idem na druge slawe, cak sam i ranije isla na weronauku (u osnownoj), ALI NE WERUJEM u postojanje boga!!!
pa cemu onda sve to???
mislim ajde to za slavu, to se i ako ne verujes u Boga treba ispostovati, ako nista drugo onda zbog porodice...ali zasto ici na veronauku, postiti i sve ostalo ako ne verujes...meni je to malo apsurdno..

Uros M:

Ne razumem zasto neki ljudi ne mogu da shvate da drugi ljudi veruju u Boga? To je tvoja stvar ako ne verujes, ali ne shvatam zasto bi imao ovakav stav kada ti neko kaze da veruje? Molim te mi objasni ako nije problem.

Patty:
Ne razumem zasto neki ljudi ne mogu da shvate da drugi ljudi veruju u Boga? To je tvoja stvar ako ne verujes, ali ne shvatam zasto bi imao ovakav stav kada ti neko kaze da veruje? Molim te mi objasni ako nije problem.
e to i mene interesuje :? :? :?
mislim moj najbolji drug ne veruje u Boga...kakve to veze ima to je njegova stvar kao shto je i tvoja stvar shto ne verujesh,kao shto je i moja shto verujem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back