Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma meni samo nije jasno dokle ce covecanstvo da se zaludjuje tim bezveznim bogom? Samo zbog toga se nerviram, a i imao sam neku kretenku u osnovnoj koja je toliko verovala u boga, a mene je ona toliko nervirala, a i ostalo drustvo!!!!!

ma nishta...ali ovo shto si sad napisao...ma ta je u nekoj sekti bre :shock:...ne mogu da verujem "kako je njena keva videla boga na porodjaju, i bila u raju, a onda joj bog rekao "ti sad ides na zemlju""...je.bo mamu svoju koja kretenka :shock:
i josh jednom stvarno nema veze ;)
zop :)

Naj gora je kad je slikamo fotoaparatom(a ruzna je samo tako), ona se namesta ko da je najlepsa na svetu, a svaka slika je ista!!!!, isti nos, osmeh, oci.... sve isto, kao duha da snimas!!! a svi je smatramo sugavom, pa i kad se svadjamo kenjamo joj jedno 5 metara od nje i deremo se ko ludi!!! Kad smo je zezali da li hoce sa nama na zurku, rekla je kao sta cu ja tako kasno, do devet mozda ostanem, a onda idem kuci!!!! a i njeni nisu sasvim u redu!!! jednog mog druga iznervirala i on joj lupio cvrgu, i ponasala se ok, a sutra njemu dosla policija na vrata i rekli da je kretenka dobila potres mozga!!! i osisala se na kratko(jez) i ofarbala se u plavo!!! fuj

Uros M:
Naj gora je kad je slikamo fotoaparatom(a ruzna je samo tako), ona se namesta ko da je najlepsa na svetu, a svaka slika je ista!!!!, isti nos, osmeh, oci.... sve isto, kao duha da snimas!!! a svi je smatramo sugavom, pa i kad se svadjamo kenjamo joj jedno 5 metara od nje i deremo se ko ludi!!! Kad smo je zezali da li hoce sa nama na zurku, rekla je kao sta cu ja tako kasno, do devet mozda ostanem, a onda idem kuci!!!! a i njeni nisu sasvim u redu!!! jednog mog druga iznervirala i on joj lupio cvrgu, i ponasala se ok, a sutra njemu dosla policija na vrata i rekli da je kretenka dobila potres mozga!!! i osisala se na kratko(jez) i ofarbala se u plavo!!! fuj

Hej, ne kradi trach....
A, cujte owo: (pricao mi Srdjan, znachi vrlo siguran izvor :confused: )
Kada je slavila rodjendan, zvala je Tanju i njega u pizzeriju...
I...
Pojavila se sa crnom, dugom perikom, i maramom preko perike!!!!!
I...
Nosila je odecu sa mature!!! (Koja je izgledala strashno, mada kako prilici kvazimodu)

Uros M:
da ali ova kretenka je htela da dodje na maturu u crnoj haljini, onoj koju nose monasi, i da nam je zagorca.........
a zvali smo je kvazimodo, jer je ruzna a i kvazi radu kao zvonar u Bogorodicnoj crkvi :-)

Nisi u pravu. Ja mislim da je doshla u dugoj haljini, bilo bi bolje. Ovako je obukla minic i svi smo imali tu priliku da vidimo njene oooooooddddddddvvvvvvrrrrraaaaatttttnnnneeeeee noge.... fuuuuj

Pa, cekaj, jos niste culi owo: Jednom se ladno okrenula ka meni na matishu i rekla mi: '' Znas, Dunja ja mislim da si ti vrlo ruzna.'' I tako. Da ne pricam dalje. Zbog nje me je direktor skole prozvao da sam gora od naciste...

Ja sam na veronauci...nisam se pokajala.****** necu da se jednog dana kajem...to je moja vera i valjda treba da imam neko obrazovanje...ne znam to je moje misljenje...
A u zivotu znam dosta dobro sama da se snadjem,ne treba mi tamo neka `gradjanka` da me uci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back