Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
saki8050:
oh da...ja ih volim i bash mi se svidjaju ali ih pustim samo kad' sam s.kenjana :lol:...uglavnom chujem kada tata pusti..:lol:

pa da cujem da neko slusa sonata arctica :respect: :D
ja ih bas gotivim...
a sto se tice izbora ja sam izabrala veronauku i iskreno ne znam da li sam bila na 2 casa u celoj godini...jednostavno mene niko ne treba da ubedjuje u sta cu ja da verujem...ovim ne kazem da ne verujem u Boga, ali ne volim da mi neko soli pamet.....
kad smo bili prva godina dala nama profesorka da biramo temu na koju cemo da pisemo sastav na casu...jedna je bila da pisemo o tome kako je Eva nastala od Adamovog rebra sto sam ja preskocila, a druge se ni ne secam, ali se secam da sam odbila da pisem sastav, ona me je upisala u neki svoj tefter i mrko me gledala do kraja godine....eto, zasto ja ne volim da idem na veronauku...posle smo dobili novu profesorku koja je bila stvarno cool i ponekad sam sedela na casu i slusala je, ali sam uglavnom blejala oko skole....kod mene u skoli je bolje onima koji idu na veronauku...ali to sve zavisi od profesora...

ja se ipak opredelila za gradjansko...zato shto sy mi neki drygovi sa veronayke rekli da ima bash da se ychi i da redovno imajy kontrolne zadatke i bla bla...tako da ne znam kako cy stici ni ove osnovne a kamoli izborne predmete da ychim :D
nemam nishta protiv veronayke...ali gradjansko je po meni bash zanimljivo ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back