Gradjansko ili veronauka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta ako je lik koji predaje veronauku sjajan, smiren, duhovit i najvise pita koji kralj je podigao koji manastir, a gradjansko predaje jedna kuchka odvratna, nadrkana itd. koja treba da prica o toleranciji, a ovamo psuje Cigancice (tj. Rome) na ulici i ponizava najbolju profesorku u skoli samo zato sto je mlada a ima visak kilograma?
Sta onda?
(ovo nije retoricko/metafizicko pitanje, vec stvarna situacija iz jedne srednje skole)

A sta ako je lik koji predaje veronauku sjajan, smiren, duhovit i najvise pita koji kralj je podigao koji manastir, a gradjansko predaje jedna kuchka odvratna, nadrkana itd. koja treba da prica o toleranciji, a ovamo psuje Cigancice (tj. Rome) na ulici i ponizava najbolju profesorku u skoli samo zato sto je mlada a ima visak kilograma?
Sta onda?
(ovo nije retoricko/metafizicko pitanje, vec stvarna situacija iz jedne srednje skole)
OK, ako je bas takwo stanje onda je weronauka bolji izbor...Ja bih recimo upisao weronauku i izludjiwao profesora te imaginarne nauke - were...Ma koliko dobar bio :mrgreen:...

AAAAAA ja reko ti si na men zaboravio posto nista ne saljes. Bila sam nedelju dana kod tetke i taman pomislila kako si mi nesto poslao kad ono sipak. Ma ima svasta nesto nista. Jeca i anja u mostanjici ja bila u meljaku pa smo se vidjali posto je blizu. Marija marko aca i ja smo bili nekoliko puta na adi davili se skakali marija se isekla ja nisam mogla da disem koliko me aca davio marka uhvatio grc aca plivao ispod gejzira i nista mu nije bilo,strasno strasno. Sad ponovo pocela kisa ccccccccc a ja se bas naostrila da idem na bazene posto me more nije videlo. I tako raspisah se. E da zvala nas tvoja mama da dodjemo sedmog uvece kod tebe hihi

Kunem ti se. Ja kad se kunem nikad ne lazem. A zastooooo mi ne verujes. Pa anja je slucajno cimnula tvoju kevu i onda joj poslala poruku izvinjenja pa je ova pozvala sve da dodju kod tebe. Aca je isao sa nama na adu i ne shvatam zasto ti to izgleda tako ne moguce. PA TI MENI UOPSTE NE VERUJES:cry: :cry: :cry: :cry:

Dragi gospodine M.M.
zelim da vam ovim pismom saopstim koliko mi se tuge nakupilo oko srca zbog vaseg nepoverenja u mene. Oduvek sam vas uvazavala i videla u vama svog idola a sada kad me ovako grubo odbijate sve moje ladje su potonule. Ovo je oprostajno pismo ne mogu da zivim sa ovolikim bolom
P.S. Vi ste krivi za sve, zelim vam lep i prijatan zivot.
Dovidjenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back