Gradjanske opcije u Srbiji , besan ili depresivan

Znaci da nisi toliko iznad samo strcis zbog necega, inace, treca opcija je sarkazam, kojim se fino ladis i pri tome izbacujes bes, Posle nekog vremena nema besa, a nema ni depresije jer si izbacio sve iz sebe. Naravno, uvek im trenutaka kada treba reagovati cvrsto, ali bez nerviranja.

Ako imas vise ciljeve, bices meta sistematskog sikaniranja. Kao sto Umri_muski gore rece, "da budes jajara, smrad, cankoliza , slihtara, lukavac bez ikakve casti i macka na usijanom limenom krovu... Mnogo vise opcija imas kao seljak, seljacina, nosokopac, ebac, svaler, pedofil, edipovac....i naravno slag na torti, kao lopov...."

U ovoj zemlji je car svako ko nije prodao moral i ko opstaje (cak napreduje) uz udruzene udarce onih iz nabrojane grupe gore. Ako nemaju cime da te drze za jajca (to se gleda kao poverenje), ispasces iz svake price kad-tad i vremenom neces imati s kim da odes ni na pivo, a gledace te kao korov koji treba istrebiti. Moraces da naucis da plivas u tome uz konstantne pritiske da prodas moral i postanes deo "ekipe". Tu se dalje javlja pitanje izbora partnera, koji mora biti slican tebi po ovom pitanju, jer ako nije, eto problema. Nema niceg goreg nego kad te izda djubre kojem si poklonio poverenje, jer je slicnija njima nego tebi.

Poslednja izmena:
Zena je poseban slucaj...

Zena je em svesna sta je oko nje i cemu da se prikloni i to ce uciniti kad tad....em je suprotno prema tebi...

Znaci zena koja je spremna da se poda za saku brasna ce tebe ispitivati da li si se ti prodao njoj za saku brasna ili neku korist koju bi imao od nekog ili neke okolnosti a sto si sa njom...
Ona koja barata sa smradovima koje sama cini zahteva od tebe "cistu" situaciju...

Ona koja bi se podala prvom koji naidje i ima nesto od onih prestiznih vrednosti, znaci bogatstvo, lepota, i moc, ako to vec nije ucinila zahteva od tebe dokaze da ti to ne bi nikad ucinio...
Malo apsurdno ali logicki gledano to izgleda kao , hej, neces ti prvi da se prodas, to moram da ucinim ja, ako bude prilike, a ako ne, onda ostajemo zajedno...

Ja sam cak bio u vezi, shemi, ne znam kako to da nazovem, gde je devojka to zvala ozbiljnom vezom, a ustvari je pecala prilike sa strane koliko god moze, samo sto je uslov kao bio da ce mi reci kad sam izvisio...

Varijanta toga je fenomen devojka iz dobre kuce, koji sam ovde opisao nekoliko puta...
To je devojka koja te zove pre nego sto zajace ku.rchinu nekog frajera da bi raskinula....da ne ispadne da te vara...
Posle dan ili par dana dolazi da tebe zajase jer si bolji ebac, ali onda zove tog nekog drugog da bude jasno na cemu je....

Medjutim moje iskustvo je da samo ako oseti da tebe zabole uvo za njene prevare i da ne gubi nista time sto ti iskreno kazuje kad koga muva i jashe, bice iskrena, iskrenost ne sme da se kaznjava ama bas nikako...
Ako pomisli da ce biti bar malo hendikepa ako ti kaze da se jahala sa nekim, nece ti to reci, ali uvek ocekuj da ce negirati ako je direktno pitas, cak se i ljutiti , dok se ne uveri da si apsolutno siguran a onda ce okrenuti sve na morala je jer je nisi pazljivo slusao...i pazio...

Zene su ti lakoma , samoprincipijelna stvorenja, nalik danasnjoj politici, preletacevicke sve jedna do jedne...
Nisu to genima, nego vaspitanjem, a ko ih tako vaspitava.....moje misljenje i majke i ocevi....nesto nisam siguran da ocevi zaostaju u tom vaspitanju....
Par puta sam video da ih ocevi uce , svojim svalerskim primerom da budu kuravaje nevidjenog kalibra...

Ako imas vise ciljeve, bices meta sistematskog sikaniranja. Kao sto Umri_muski gore rece, "da budes jajara, smrad, cankoliza , slihtara, lukavac bez ikakve casti i macka na usijanom limenom krovu... Mnogo vise opcija imas kao seljak, seljacina, nosokopac, ebac, svaler, pedofil, edipovac....i naravno slag na torti, kao lopov...."

U ovoj zemlji je car svako ko nije prodao moral i ko opstaje (cak napreduje) uz udruzene udarce onih iz nabrojane grupe gore. Ako nemaju cime da te drze za jajca (to se gleda kao poverenje), ispasces iz svake price kad-tad i vremenom neces imati s kim da odes ni na pivo, a gledace te kao korov koji treba istrebiti. Moraces da naucis da plivas u tome uz konstantne pritiske da prodas moral i postanes deo "ekipe". Tu se dalje javlja pitanje izbora partnera, koji mora biti slican tebi po ovom pitanju, jer ako nije, eto problema. Nema niceg goreg nego kad te izda djubre kojem si poklonio poverenje, jer je slicnija njima nego tebi.

Sve istina. " Vredis onoliko koliko ljudi te mrzi, jer te uvek mnogi vise njih ceni. "

Tacnije, pas laje vetar nosi, a karavani prolaze. Tako i ti ode dok oni kevcu za tobom.

I tu, zelja da te svi vole, jer si kao dobar i za njih, samo znaci slabost.

- - - - - - - - - -

Ljudi vole svoje vodje, ali im uvek traze manu, sto je test koji odrzava budnost.

Covek kada oseti da je na nekom od tih testova slab, dok moze to popravlja,

kada vise ne moze treba da se povuce i ostavi naslednika, jer ako to ne uradi

doci ce oni losi na to mesto svlaceci ga u mulj da preko njega predju.

Zena je poseban slucaj...

Zena je em svesna sta je oko nje i cemu da se prikloni i to ce uciniti kad tad....em je suprotno prema tebi...

Znaci zena koja je spremna da se poda za saku brasna ce tebe ispitivati da li si se ti prodao njoj za saku brasna ili neku korist koju bi imao od nekog ili neke okolnosti a sto si sa njom...
Ona koja barata sa smradovima koje sama cini zahteva od tebe "cistu" situaciju...

Ona koja bi se podala prvom koji naidje i ima nesto od onih prestiznih vrednosti, znaci bogatstvo, lepota, i moc, ako to vec nije ucinila zahteva od tebe dokaze da ti to ne bi nikad ucinio...
Malo apsurdno ali logicki gledano to izgleda kao , hej, neces ti prvi da se prodas, to moram da ucinim ja, ako bude prilike, a ako ne, onda ostajemo zajedno...

Ja sam cak bio u vezi, shemi, ne znam kako to da nazovem, gde je devojka to zvala ozbiljnom vezom, a ustvari je pecala prilike sa strane koliko god moze, samo sto je uslov kao bio da ce mi reci kad sam izvisio...

Varijanta toga je fenomen devojka iz dobre kuce, koji sam ovde opisao nekoliko puta...
To je devojka koja te zove pre nego sto zajace ku.rchinu nekog frajera da bi raskinula....da ne ispadne da te vara...
Posle dan ili par dana dolazi da tebe zajase jer si bolji ebac, ali onda zove tog nekog drugog da bude jasno na cemu je....

Medjutim moje iskustvo je da samo ako oseti da tebe zabole uvo za njene prevare i da ne gubi nista time sto ti iskreno kazuje kad koga muva i jashe, bice iskrena, iskrenost ne sme da se kaznjava ama bas nikako...
Ako pomisli da ce biti bar malo hendikepa ako ti kaze da se jahala sa nekim, nece ti to reci, ali uvek ocekuj da ce negirati ako je direktno pitas, cak se i ljutiti , dok se ne uveri da si apsolutno siguran a onda ce okrenuti sve na morala je jer je nisi pazljivo slusao...i pazio...

Zene su ti lakoma , samoprincipijelna stvorenja, nalik danasnjoj politici, preletacevicke sve jedna do jedne...
Nisu to genima, nego vaspitanjem, a ko ih tako vaspitava.....moje misljenje i majke i ocevi....nesto nisam siguran da ocevi zaostaju u tom vaspitanju....
Par puta sam video da ih ocevi uce , svojim svalerskim primerom da budu kuravaje nevidjenog kalibra...

Zene su manje, ili vise nesigurna stvorenja, koja od tebe traze iskrenost i sigurnost. Kad se kod zene u vezi pojavi nesigurnost/sumnja iz bilo kog razloga (makar ti i ne bio kriv), ona nece pitati tebe, vec ce traziti savet i misljenje okoline, koju konsultuje u nameri da joj pomogne da donese odluku sa kojom ce ona ili povratiti sigurnost, ili ce te pustiti da upadnes u rupu. Svi oni muskarci koji nisu razmisljali o tome koliko je njihovo zensko sigurno u sebe, pre ili kasnije, shvatice da sudbina njihove veze zavisi mnogo i od toga koliko im zavidi okolina, tj, koliko te vole oni koje tvoje zensko konsultuje kad je nesigurna. Od njihovog savetovanja i nagovaranja zavisice i njen potez prema tebi. Ti o tim njenim dogovorima ne znas nista, niti ocekujes takve radnje. Ne znas da ona mozda ima konsultacije i sa tvojim prijateljima tebi iza ledja, koji ce ti to reci samo ako su pravi prijatelji, ili ce se nasladjivati nagovaranjem da ti skine glavu. Dok ti probleme resavas direktno s njom, ona potajno zove armiju da joj cuvaju ledja i da joj pomognu doneti zakljucak i odluku. Ako ta armija nagovori zenu da ti servira giljotinu na spavanju (iz zle namere, ili iz ciste zabave), doziveces zlo koje najverovatnije nisi zasluzio, pitaces se sta joj bi da ti to uradi. Nesigurno zensko, koje je imalo losa iskustva pre tebe, je vrlo lako nagovoriti da ti iskopa rupu pod nogama, sto se vrlo cesto i desava, samo ljudi ne znaju sta se desilo. Ne znam da li je u tom slucaju krivlje zensko, ili ti koji je savetuju i nagovaraju sa strane? Ako su je tvoji drugari nagovarali na zlo, sta su onda oni u tom slucaju zasluzili?

Poslednja izmena:
Sa mnom su sve dame s kojima sam imao vezu bile poštene i nisu se qrvanjski ponašale,a znao sam ih od pre toga pa sam mogao očekivati...
Šta to znači?
To znači da se žene prilagođavaju nama muškima!
Mi smo prvi koji su qrave!
E sad...Sretao sam se i s takvima koje u narodu nazivaju "duševnim qrvama",ali ja s njima nisam imao vezu-takva me, jednostavno,odbijala
-nije privlačila.
Tako da "Umri muški" je muška qrva (:lol:) koji od cura pravi qrve-nemaju drugi način s njim...
Sećam se jedne koja je kao već starija sponzoruša od švalera gajbu dobila,od drugog kola itd,a sa mnom je bila i veliki drug i poprcali se
često i plakala mi na grudima zbog vrzinih kola u koja se uplitala...Umrla je od kancera u četrdeset i nekoj.Ja govor pisao i govorio-ogromna sahrana bila-svi smo je iz (velike ) firme voleli,bila i vredna i prijatna s ljudima...Jedini put kad me glas izdao nakratko...A bilo suza potop...

Vidis ima tu seljacke logike, ali to je taj nivo koji ti siris....nivo mediokriteta koji je ustolicen uz podrsku veceg broja, narodnih masa i kao takav je bez provere tacan.
Jer je ocigledno tacan...""ocigledno"".

Zene se prilagodjavaju muskima ili tacnije onome sto misle da su muski...
Kako one tumace sta je musko kome se prilagodjavaju?
Prvo preko uobicajenih signala koji vaze za proseljacko okruzenje, zatim preko mediokritetnih potreba , reakcija i zahteva.
One nikad , ali nikad nisu analiticari izuzetka, uvek su sablon analiticari, mainstream analiticari.

Zato je vrlo opasno vrednosti ili sistem vrednosti postavljati na osnovu recitosti i "ociglednosti" koja prosto navire iz ovakvih pojedinaca kakav je Dragoljub69.
On je iskljucivo mainstream i mediokritet u psihologiji i u reakcijama a vise nego ocigledno i u potrebama..

Zene razumeju takve ili se uspesno uglave uz takve..
Ali su totalno neprilagodjene gradjanskom principu, a to moze biti jedna od dve varijante...
Ili budi ono sto jesi.....tj da bude emancipovana, to srpska zena ne ume u danasnje vreme, mozda je poneka mogla u socijalizmu, ali danas kad joj mainstream kazuje da bude seljanka a da to izgovara kao rec emancipovana , ona je upravo to , seljanka koja to naziva emancipacijom...

Ili da bude otvorena i nelukava, ali to bi znacilo da se uzdigne iznad svoje frustracione prirode, sto zacudo polazi za rukom seljackim i to tesko seljackim devojkama..
Ona koja je vaspitana da radi ceo svoj vek i to uz neku ideju razvoja , timskog i sistemskog...
To se desava u udaljenim od opstine selima gde ima vise rodjackih porodica blizu..tj da su prababe i pradede imale mnogo dece pa pravile sokake sa rodjacima koji su ostajali u dobrim odnosima jer je bilo dosta za sve i bilo je pravedno deljeno ili jos i vaspitavano da se svaka nepravda moze ispraviti vremenom uz sitnice...

Na zalost, danasnja Srbija je saradnja seljanki i polovine ili tacnije ponuda je mozda i 90% ali nisu svi mocni pa nisu ni potrebni ali su seljaci...
Znaci potencijal za odrzavanje ovakvog nazovi mentaliteta srpskog naroda je zene+90% a efektivno 50% muskaraca...
Sve ostalo mora da nestane i da se pocisti, ne da koegzistira...

E po takvim drustvenim obrascima ponasanja, zena razume da se ponasa i onda se uspesno uglavi...

I onda se prateci psihologiju seljacke grupe moze stvarno logicno zakljuciti i za tu vecinu je i tacno , da kad je pritisnes, zena postaje postena, a kad je ne pritisnes onda gleda ko ce da je usmerava a onda postaje kurvaja...
A da ne pricam to sto Dragoljub prica arhaicne price, tj nesto sto je vazilo davno davno....
Tako da ovakve price ne samo da su netacne u sustini nego su stetne u sustini , jer ko ce sad da se zamlacuje i svaki put kad on prodaje MzaB da tacno uocava gde je umuvao lazno ili ogranicene vaznosti princip...

Mogla bi ovde posebna tema o odbrani tipa u kojim situacijama zene postaju ku rve, ali to je jasno totalno nemoguca tema...
I konkretno kurvaje i samo kad se princip kurvaje useli u njih....

Najbezbolnije resenje je ono sto mudrije zenske kazu.....ostavljaj utisak da te zene razumeju....tj umesto stvarnih objasnjenja formiraj ulogu gde svoje stavove i ponasanja i potrebe uglavis u okvire proseljackog mentaliteta i tako ih branis....i objasnjavas..
To je inace poznato u vicu, sta radi elektrotehnicar .....zeni kaze da je kod svalerke, svalerki da je kod zene , a on ode u racunski centar....
Jer je zenama prihatljiviji princip "mene zadovoljava a sa njom nije ozbiljan, neka glupaca" a ima para i mocan je , nego princip ne zna da zivi, skroz je blesav, mozda je i glup , hajde da vidim da li je glup pocecu da se k urv am, da li ce da primeti....

Back