Građanima Srbije Crna Gora među najomiljenijim destinacijama

Ma imao sam susret trece vrste sa nekom zenom i njenim muzxem kad... zena mi poce o Njegosu.
Vidim ja opterecana zena sa "istorijom". Pokusavam da izbjegnem duel bilo koje vrste, kad ona navaljuje. Ooooo jado moj, ja sve bjezx kad ona sve Njegos napisao najlepsu ljubavnu pesmu koja se zove Noc Skuplja Vijeka. Ja sve... jes, jes, da, da. Ne mogah se otarasit od nje.
Te izgleda njoj bi simpaticno sto je "superiorna" u duelu pa onda poce njen muzx.... dok on ne reche: "Znas, Crna Gora ce da postane katolicka zemlja" Rekoh dobro neka bude samo da zivimo kao ljudi. Te opet oni navaljuju sa testerisanjem da ne recem sa pilanjem kad meni sinu ideja te rekoh: " A jeste li vidjeli kako prodasmo drzavu rusima" Oni jedva docekase i vele:" Jeste, bas ste je prodali" E onda ja rekoh: "Ako smo prodali rusima onda ce biti ruska i pravoslavna a ne katolicka".

Ovaj me je duel podsjetio malo na forum ali dobro. Tako je to ;)

Mene vala nervira kad neko dođe i počne da mi drži predavanja o Njegošu i sl.

Mene vala nervira kad neko dođe i počne da mi drži predavanja o Njegošu i sl.

Njegos jeste velik i visok i pametan Crnogorac. Jedan od najpismenijih crnogoraca svoga vremena ali ne moze on da bas zna sve. Ne moze da bude i Vladika i drzavnik i pjesnik.
To je nespojivo za jednog Crnogorca.
Crnogorac mora da bude lijen, da puno ne razmislja, da voli da ratuje...
Ali dobro... vele Njegos pametan pa ajde neka bude.
Gledam nesto sebe i razmisljam...
niti sam ruzniji, niti pametniji, vole me zene... jos da i pocnem pisat i eto me ka on.:lol:

Njegos jeste velik i visok i pametan Crnogorac. Jedan od najpismenijih crnogoraca svoga vremena ali ne moze on da bas zna sve. Ne moze da bude i Vladika i drzavnik i pjesnik.
To je nespojivo za jednog Crnogorca.
Crnogorac mora da bude lijen, da puno ne razmislja, da voli da ratuje...
Ali dobro... vele Njegos pametan pa ajde neka bude.
Gledam nesto sebe i razmisljam...
niti sam ruzniji, niti pametniji, vole me zene... jos da i pocnem pisat i eto me ka on.:lol:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Pa će śutra nečija đeca tako o tebi da raspravljaju

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Pa će śutra nečija đeca tako o tebi da raspravljaju

A, e... sad.

Na more dodjite

Izvođač: Hari Mata Hari

U julu se ljubav trazi
skoljke na morskoj plazi
k'o plate su male suknjice

U meni se djavo budi
srce za morem zudi