Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi....celi čovek "žive vage" za samo 50 €

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.500
...

Autorski osvrt na ova neverovatna pojeftinjenja :eek:

Gradjani ne mogu da veruju svojim ocima koliko je sve postalo jeftino, a najjeftiniji ljudi...:kafa:

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:

Ja sam se još cenkao za @Jugoslav Čvarak -a i @Stojkov Menidjer -a...i kupio obojicu za 80€ ! :pivce:

@Тихи -ja sam dobio gratis uz ovu dvojicu! :drugari:

I sad ih eno drzim u dvoristu kao vrtne patuljke...z:cry::zroll:z:p

Screenshot-20250902-072032-Chrome.jpg

Jos kad taj čovek kojeg kupiš za 50€...se naloži...sa jeftinim ogrevom...:nosijelku:
Onda imaš jeftino naloženog čoveka...:think:

...

Poslednja izmena:
@Тихи-ja mozda poklonim @Straks92 -u, zasluzio je :kpozdrav:

Moze da ga stavi kao gromobran na krov...

E za Ljubana ce vec morati da se otvori...

Bez 99,9 € ne dajem Ljubana... :kafa:

Jer je vredan kao cuvarkuca...stoji na crepu, kisa ga zaliva, Sunce przi...sneg zatrpava, a on cuva kucu...🤗🏚

...

Poslednja izmena:
Samo skace dnevnica sandvicara

Šta uradi inflacija....od Ðorđa Vajferta do Slobodana Jovanovića...za samo 12 godina...

Nekad sendvicari bili za jednu crvenu:

F9Sk9kpTURBXy84MTEyMGY5MTJlMGYwMDcxMmEyNDhmMTYyMDEwNmFmNy5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...

A gle sad...
Moras dati jednu plavu:

i_yk9kpTURBXy9jZWUzM2YxYzJjYTQwMWQ3OTU1MGY0ZDdkODc4MjY3OC5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...
Opet NATO promena boje...kao Šapićevi busevi...
Sendvicari sa CRVENE na PLAVU ! :rtfm:

...

Celi čovek "žive vage" za samo 50 €...:ok:
И Ћацији поскупели.

Некад су доброг сендвичара могли да купе за једну црвену, сендвич и флашицу Роса воде.

Данас 50 јеврејчића.

Што због инфлације, што због понуде и тражње (потражња за Ћацијима велика, а мало ко је остао да буде Ћаци). Велика тражња, мала понуда, па поскупело и напредњачење.

Kada napravite razliku, evo, sad sam je pravio ovde zajedno sa vama. Razlika je 744,8 dinara. Dakle, samo u jednom danu!”, kaže Mali.

Ministar je očito poslednji put u šopingu bio pre najavljenih mera. Još jedan čovek je pravio spisak cena namirnica koje svakodnevno pazari i kaže - čim su mere najavljene, prodavci su drastično podigli cene, pa ih sad spustili. Rezultat - hranu ćete plaćati isto ili više.

Frikomovi" sladoledi, celog leta sam ih kupovao, 500-550 dinara je bila neka redovna cena. Prenaduvano je pred uredbu na 676 dinara, 728 dinara. Sad im je svima smanjena na 655. Ja sam siguran da je to 100 dinara, znam da je 100 dinara preko onoga što sam plaćao celog leta”, objašnjava Dejan Gavrilović, predsednik udruženja "Efektiva", dok pokazuje spisak cena koje je sam pravio.

Zato predsednik udruženja “Efektiva” nema dileme - kupci su prevareni, a prodavci zadržali profit. Jedino što je zaista pojeftinilo su - obećanja.

Maslinovo ulje (Monini od 1l) do juče je koštalo 2.400 dinara, odnosno nešto više od 20 evra. Danas, za njega treba da izdvojite oko 17 evra. U zemljama Evropske unije poput Hrvatske i Nemačke i dalje je jeftinije i košta negde između osam i dvanaest evra.

Zato, prvo pitajte pa kupujte. Čak i kod lanaca koji su obuhvaćeni ograničenjem marži, cene se drastično razlikuju. Omekšivač kom je u jednoj prodavnici cena smanjena na 834 dinara, u drugim radnjama može da se nađe i za upola manje para.

Frikomovi" sladoledi, celog leta sam ih kupovao, 500-550 dinara je bila neka redovna cena. Prenaduvano je pred uredbu na 676 dinara, 728 dinara. Sad im je svima smanjena na 655. Ja sam siguran da je to 100 dinara, znam da je 100 dinara preko onoga što sam plaćao celog leta”, objašnjava Dejan Gavrilović, predsednik udruženja "Efektiva", dok pokazuje spisak cena koje je sam pravio.

Zato predsednik udruženja “Efektiva” nema dileme - kupci su prevareni, a prodavci zadržali profit. Jedino što je zaista pojeftinilo su - obećanja.
frikomovi sladoledi nema nijedan ispod 750 u univeru... umalo nisam pao u nesvest a bili svi oko 550....cak neme ni makar jedan na akciji sto je uvek bilo.

Poslednja izmena:
Samo skace dnevnica sandvicara
И то ће појефтинити, јер се увелико користе придошлице из Шри Ланке, Индије и Бангладеша који НЕ КРИЈУ ОДУШЕВЉЕЊЕ најновијим мерама Председника Вучића

Šta uradi inflacija....od Ðorđa Vajferta do Slobodana Jovanovića...za samo 12 godina...

Nekad sendvicari bili za jednu crvenu:

F9Sk9kpTURBXy84MTEyMGY5MTJlMGYwMDcxMmEyNDhmMTYyMDEwNmFmNy5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...

A gle sad...
Moras dati jednu plavu:

i_yk9kpTURBXy9jZWUzM2YxYzJjYTQwMWQ3OTU1MGY0ZDdkODc4MjY3OC5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

...
Opet NATO promena boje...kao Šapićevi busevi...
Sendvicari sa CRVENE na PLAVU ! :rtfm:

...

I Kosarkasi nose plave dresove. Eventualno bele.
Zaveraaaaa 😬😬😬😬😂😂😂😂

Back