GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Слажем се
Просто је диван
Идем тамо да живим...Опчињена сам:mrgreen:

Иако је променљиво време и има кише и хладноће, радо бих живела тамо. Нисам била, али мислим да бих се тек због белих ноћи заљубила у Петербург.
Аааааа, оћу у Русију. Макар једаред у животу да је видим.

Definitivno Madrid, ali ni Berlin ne bi bio loš kada bi imao bolju klimu ili more :> Nažalost, posetiti i boraviti turistički u jednom gradu daje potpuno pogrešnu sliku o njemu po pitanju života, tako da je veoma teško naći neki grad u kojem je sve idealno: lep grad, dobra klima, fini ljudi, solidan standard, hrana, društveni život... Jedno je obići, a drugo je živeti.

1.Solun/GR
More,planina,klima,provincija,narod,mala udaljenost od Srbije...Sve što volim na jednom mestu.:heart:
2.Mersin/TR
Takođe je provincija koja ima more i planinu,beskrajno mnogo bureka i ostalih đakonija turske kuhinje.Deluje mi siromašnije od Soluna ali samim tim što sam rodom iz takve sredine(Kraljevo i Banja jesu lepi gradovi za gledanje al' život u njima ume biti paklen)deluje mi da bi se brže i lakše privikao.Narod je ono što me u ovom gradu nikako ne privlači ali mislim da bi ga zanemario zbog gore navedenih stvari.
3.Soči/RU
Ja sam bre Rus u duši:volim vodku,dobro zezanje,zimu,ruske cice...A posebno me je fasciniralo što je ovo jedno od retkih mesta na kojem u Rusiji ima palmi.:eek:Da ne pominjem već kako se grad iz provincije nalazi između planine i mora,u mom slučaju se to podrazumeva.:lol:
4.Bari/IT
Ovaj grad me privlači koliko Novi Sad i Vojvodina u globalu.Ima svoj zapadnjački šmek ali je ravnica ono što me kolje i tera na smaranje.Ovaj grad:nema reku,planine,u njemu se ne pravi sarma...Jedino što ispunjava je provincija i more.:mrgreen:

London ... nemam pojma zasto ali oduvek sam gajila ogromne simpatije prema tom gradu .. i svidja mi se nacin razmisljanja ljudi i njihovi obicaji i sl ... jedino mi klima ne bi odgovarala ni malo :think:

Neopravdano zapostavljena tema.:rtfm:Od svega što sam do sad naveo definitivno bi izbacio gradove Rusije,Turske i Kine.Kul je sve to obići no cenim da je život u njima pravi pakao.Sa druge strane,štajerski gradovi kao npr.Maribor i Grac deluju kul(iz ugla nekog ko u njima nikad nije bio).:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back