Grad Čačak i okolina

park2s.jpg

park1t.jpg

parkea.jpg

Da li Č ačanke kuvaju u svojoj kući ili se svi hrane kod K M ( ili kako se ono zove onaj Miloje). Bez obzira SUPER JE.
Кувају, али понекад КМН добро дође. ;)

nije u samom gradu, ali može da prođe :)
boravak tamo me uvek odmori, često idem u Ovčar Banju i na vrh Kablara, a koga god dovedem sa strane oduševi se, ne mogu da veruju da nešto takvo ima u ovom delu Srbije
Слажем се, клисура је предивна. :ok:
И сам Чачак је на одличном месту, где престају планине и почиње равница. Има у околини од свега помало: бање, планине, равницу, реку. И простора да се шири. :D

gledala sam na prvoj neki čova vozi turiste brodom od o.k.klisure do medjuvrsja...cini mi se da je rekao da voznja traje 3h.
bas super.
joj koliki je brod...ustvari,ne znam jel` morava mala ili je brod veliki

ima onaj veliki brod, ali ima i nekoliko splavova na kojima su postavljene klupe, stolice, suncobrani... stvarno je lepo, a čuo sam i da nije skupo

На Инстутуту за вођарство се поставља нова ограда и улица Данице Марковић се продужава преко канала. Е сад, занимљиво је да је извођач радова, ЈП ГРадац, морао да у прилогу на ТВ Ча да напомене да ови радови немају никакве везе са планом пробијања улице кроз парк. ;)

Чувара нема већ годинама, док фонтане још увек раде, мада су у не баш најбољем стању. :(
А да су престали да улажу, јесу. Само редовно одржавање. :thumbdown:

Чувара нема већ годинама, док фонтане још увек раде, мада су у не баш најбољем стању. :(
А да су престали да улажу, јесу. Само редовно одржавање. :thumbdown:

nikad nisu ni radile kako treba, nit rade sve cevi, niti su bacale vodu kako treba, sve sklepano na brzinu. Na početku je bilo čuvara, park se redovno održavao i čistio, a sad se polako zapušta i propada

Back