Da li Č ačanke kuvaju u svojoj kući ili se svi hrane kod K M ( ili kako se ono zove onaj Miloje). Bez obzira SUPER JE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezero Medjuvrsje, Ovcarsko-Kablarska klisura i nasi lepi manastiri-ako mene pitate!!!
Кувају, али понекад КМН добро дође.Da li Č ačanke kuvaju u svojoj kući ili se svi hrane kod K M ( ili kako se ono zove onaj Miloje). Bez obzira SUPER JE.
Слажем се, клисура је предивна.nije u samom gradu, ali može da prođe
boravak tamo me uvek odmori, često idem u Ovčar Banju i na vrh Kablara, a koga god dovedem sa strane oduševi se, ne mogu da veruju da nešto takvo ima u ovom delu Srbije
gledala sam na prvoj neki čova vozi turiste brodom od o.k.klisure do medjuvrsja...cini mi se da je rekao da voznja traje 3h.Jezero Medjuvrsje, Ovcarsko-Kablarska klisura i nasi lepi manastiri-ako mene pitate!!!
gledala sam na prvoj neki čova vozi turiste brodom od o.k.klisure do medjuvrsja...cini mi se da je rekao da voznja traje 3h.
bas super.
joj koliki je brod...ustvari,ne znam jel` morava mala ili je brod veliki
ima onaj veliki brod, ali ima i nekoliko splavova na kojima su postavljene klupe, stolice, suncobrani... stvarno je lepo, a čuo sam i da nije skupo
Чувара нема већ годинама, док фонтане још увек раде, мада су у не баш најбољем стању.![]()
А да су престали да улажу, јесу. Само редовно одржавање.![]()
čini mi se da već ima nekih na temi, a one što imam postaviću tokom nastupajućeg vikenda
Lepa temica, pročitao sam sve od početka, do kraja... Nadam se da ćemo doprineti nešto, da je još obogatimo... Hvala rechke na velikom trudu![]()